Fojba 2009. prijedlozi ideje termini
Re: Fojba 2009. prijedlozi ideje termini
u qratz i takvo blagostanje... tu nešto smrdi... djiki kaže da nemože doći k sebi, svima ispadaju bomboni iz ustiju...
istra ti materina!
jebiga takvi smo ti mi licemjeri, djikiju ispadaju bonboni od plive i lek lublane iz ustiju
tako ti i treba kad bojkotiraš kavu sa mnom
djiki nece kafisat ni sa e.b. ni sa d.z. neko vrijeme dok vi ne razjasnite vase stvari
ne stvaraj sapunicu od ničega.mi nemamo šta raspravljat.bila je diskusija koja se pretvorila u prepirku i to je to,ne treba od toga stvarat slučaj o ljudskim sudbinamadjiki wrote:djiki nece kafisat ni sa e.b. ni sa d.z. neko vrijeme dok vi ne razjasnite vase stvari
samo dvije sudbine su tu, tvoja i njegova i rjesite je nakon nekog vremena izvan ovog foruma i ovog kruga ljudi...dosta off topica, ajmo o kopanju dalje
bio sam danas u obilazak moguće lokacije za fojbu.mjesto je bomba.ima sve što nam je potrebno pa čak i mini bolnicu tj.kučicu od 15 kvadrata preuredjenu u ambulantu.
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Vi ste bogovi, više od pola godine ranije pripremate prostor, a mi u petak ne zmao hoćemo li u subotu imati ključ od Mačićeve konobe.
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
da čujem... rezime... gdje šta i kako molim pikanterije na pm ako mislite da nije vrijeme za javnost... narvno, mislim na lokaciju...
istra ti materina!
Jel može negdje krajem devetog mjeseca ili je to turističkim šljakerima još prerano?
radimo na dobivanju izvidjačkog kampa u zlatorogu kraj umaga.
izvidjacki dom je bomba, mogucnost
malog nogometa na pijesku
paintablla
i bocanja na otvorenom
malog nogometa na pijesku
paintablla
i bocanja na otvorenom
muzikanti bi bili fora
postoji mogucnost okretanja janjca
problemi:
struja (treba zicat sstruju iz bambooa)
i teski jaso
postoji mogucnost okretanja janjca
problemi:
struja (treba zicat sstruju iz bambooa)
i teski jaso
Idem i ja, ne ti ne, ma idem i ja...Wallace wrote:I ja ću s tobom, ako Zagi nema ništa protiv. Ako treba napatinat ću si facu malo....maccro wrote:Bude li tamo 10. mjesec, rado dolazim (ako me pozovete)
pomalo
ideja o paintballu je fora
sjever vs jug vs nesvrstani
sjever vs jug vs nesvrstani
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
mah... svaka čast ako nagovorite jašu... lik je maloreć težak... i ja sam bio u izviđačima i napravili smo mu većinu onog kampa, pa i prostorije (sveučilište i ova gdje se sad igra pes) i bili super sa njim ali ipak... pitaj ristu, proka i ove koji su bili u izviđačima sa nikim nije on u nekim odnosima, čudak...
ovo sa paintballom je super ideja, malo za promjenu... još bolje kad to povežemo sa djikijevom idejom da poglavicu pustimo u šumu sa 10 min fore
mislim da se oko hrane nema previše za raspravljat ionako svi dolaze na fojbu samo zbog janjca, pa nećemo valjda zagija na ražnju
ovo sa paintballom je super ideja, malo za promjenu... još bolje kad to povežemo sa djikijevom idejom da poglavicu pustimo u šumu sa 10 min fore
mislim da se oko hrane nema previše za raspravljat ionako svi dolaze na fojbu samo zbog janjca, pa nećemo valjda zagija na ražnju
istra ti materina!
ja predlažem da se okrenu zagi i benx na ražnju a da nas djiki prikolje
zagi sad te moram ukoriti... rekli smo nema off topic a iz tebe i dalje bukti vatra...
meni to nije fora...
meni to nije fora...
istra ti materina!
to je bio post zavan lula mira ako nisi skužioKalach wrote:zagi sad te moram ukoriti... rekli smo nema off topic a iz tebe i dalje bukti vatra...
meni to nije fora...
ma daj zagi... pa kad si vidio da ja farbam slova
istra ti materina!