Problematika PES 2009
Re: Problematika PES 2009
DRAFT PRAVILNIK:
22 igraca, 4 non ezu (za dvojna drzavljanstva transfermarkt jedini izvor koji se uzima u obzir) 14000 pts....
ja cu svoju plejku posudit chiletu, nek se neko pozabavi ronijem (zagi?)
sto se tice kandidata naislo se na zid glede kirbija od strane zagija (koji ce sigurno bez dlake na jeziku rec to i ovdje) te benxa koji ce tradicionalno sutit ko picka. Uvid u taj info me malo udaljio od doticnog da se prikljuci tako da predlazem:
alex (boli me kurac ja dobar filing imam za momka i jebite me)
i djolje basara (solidan igrac, trese se dok igra i prijateljske, te vrhunski komad redikula)
22 igraca, 4 non ezu (za dvojna drzavljanstva transfermarkt jedini izvor koji se uzima u obzir) 14000 pts....
ja cu svoju plejku posudit chiletu, nek se neko pozabavi ronijem (zagi?)
sto se tice kandidata naislo se na zid glede kirbija od strane zagija (koji ce sigurno bez dlake na jeziku rec to i ovdje) te benxa koji ce tradicionalno sutit ko picka. Uvid u taj info me malo udaljio od doticnog da se prikljuci tako da predlazem:
alex (boli me kurac ja dobar filing imam za momka i jebite me)
i djolje basara (solidan igrac, trese se dok igra i prijateljske, te vrhunski komad redikula)
ma vidi ti njega... jedini sa kojim ima negativan score i odmah bi ga se riješio... e nedam ti gušta prika...tata wrote:Ma nosi ga nazad, šta ti je, nećeš se sad tako lako izvućdjiki wrote:Kalach wrote:evo i mog prijedlog čija riječ kao supervisora treba biti na cijeni... dakle, predlažem da se turniri odigravaju 1 mjesečno i to za vikend pa ste riješili pitanje 8. člana kao i vladara lige...
posrijedi bi bio ocit sukob interesa i neposten cin prema hvidraskoj ligi i njenom poglavniku i mom intimusu pogiju
ti si krupna riba transfermarketa ali mislim da si ugovorom vezan za hvidrase , pa radi mira u kuci ostani u zegeu
istra ti materina!
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Pakiraj kufere, unajmit ću ti selidbe Kolibrić za mekan transfer do Umaga...Kalach wrote:ma vidi ti njega... jedini sa kojim ima negativan score i odmah bi ga se riješio... e nedam ti gušta prika...tata wrote:Ma nosi ga nazad, šta ti je, nećeš se sad tako lako izvućdjiki wrote:
posrijedi bi bio ocit sukob interesa i neposten cin prema hvidraskoj ligi i njenom poglavniku i mom intimusu pogiju
ti si krupna riba transfermarketa ali mislim da si ugovorom vezan za hvidrase , pa radi mira u kuci ostani u zegeu
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
u jebateled, postajem mredikul... morat ću malo poraditi na ugledu jer ovako ne ide
istra ti materina!
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Trenutak spoznaje...oćemo jošKalach wrote:u jebateled, postajem mredikul... morat ću malo poraditi na ugledu jer ovako ne ide
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
Zagijev kandidat, izvucen iz sesira u najboljoj djikijevoj maniri, jednostavno samo je nebo iznad njega
Svaka čast Zagiju što je pokazao muda i ne samo da je htio smanjit salary nego i rekao : dečki ajmo imat muda i pustit slary na 13500 pts.
Inače več spremam koeficijent na to koliko če Zagi dizat kvote pts u Kažunu: da če forsirat 13500 koeficijent 15.10 da če žicat po gradu 13500-14000 3,30, da če forsirat 14500 1,7 i poslastica hendikep da če nas zajebat i kukat da je i 15500-16000 pts premalo je 1,35 hendikep.
Inače gledajte gore u super ponudi Vam je bolji koeficijent SuperZagi šansa 1,45 vrijedi odigrat. zicer ili ti dojava!Evo ja Klain smo uplatili listić na 1,45(kukanje Zagija) * d NEC točan rezultat 0:1 7.00 znači 10,15 ukupno nije loše!
Inače več spremam koeficijent na to koliko če Zagi dizat kvote pts u Kažunu: da če forsirat 13500 koeficijent 15.10 da če žicat po gradu 13500-14000 3,30, da če forsirat 14500 1,7 i poslastica hendikep da če nas zajebat i kukat da je i 15500-16000 pts premalo je 1,35 hendikep.
Inače gledajte gore u super ponudi Vam je bolji koeficijent SuperZagi šansa 1,45 vrijedi odigrat. zicer ili ti dojava!Evo ja Klain smo uplatili listić na 1,45(kukanje Zagija) * d NEC točan rezultat 0:1 7.00 znači 10,15 ukupno nije loše!
da se razumijemo, sve će ovisiti o tome koliko košta ibrakadabra...
istra ti materina!
buahahahahahahah ovo je vrhbenx wrote:Svaka čast Zagiju što je pokazao muda i ne samo da je htio smanjit salary nego i rekao : dečki ajmo imat muda i pustit slary na 13500 pts.
evo vidiš djiki da je i tuntar za 14500 .znači tu smo ja,tuntar,chile i roni a vi ste puška!tuntar wrote:ako je tako,predlazem da budu 14500bodova ili para,bar ce bit mir u kuci
za sam za 12500 kao što je bilo pa da vidimo tko zna igrati. a ne da mi ibra uzme loptu u svom šesnaestercu i "prošeta" se do mog gola pa se vrati odigrati moro đaponese sa svojim golmanom i onda se opet "prošeta" i zabi gol kurcem
po toj logici ti biš bio pušiona u ovom ciklusu,pa ti si imqao reprezentaciju svijeta na pes 08Chile wrote:za sam za 12500 kao što je bilo pa da vidimo tko zna igrati. a ne da mi ibra uzme loptu u svom šesnaestercu i "prošeta" se do mog gola pa se vrati odigrati moro đaponese sa svojim golmanom i onda se opet "prošeta" i zabi gol kurcem
ja imam znanje
na telefonskoj sjednici vrhuške lige dogovoreno je da se draft radi sa 14500 benxmaraka.
UO LIge popusta i odredjuje malkice prevelikih 14500 al nek bude veselje za raju....
molim da odlucite prije kraja drafta za prinove u ligi
ako si ti UO lige ja sam sepp blater predsjednik fifedjiki wrote:UO LIge popusta i odredjuje malkice prevelikih 14500 al nek bude veselje za raju....
moj prijedlog je da se izabere 2 igraca u trokutu alex-djole-kirbi i da se napravi 8+1 model
ako se nema neki konstruktivan i normalan prijedlog bolje je držat jezik za zubedjiki wrote:moj prijedlog je da se izabere 2 igraca u trokutu alex-djole-kirbi i da se napravi 8+1 model
Ja sam za 12500 kao i chile!
I tako mi je dosta Ronjej Ronjgov
I tako mi je dosta Ronjej Ronjgov
pa puno bolje vam je manje love... tako barem draft ima smisla jer jednog ibrahimovića nije teško otkriti... dodaš njemu još 5-6 dobrih igrača a sa 14500 ih možeš dodati i 7-8 i svi imaju atomske ekipe... u biti sa većom svotom benxmaraka nije teško biti majstor od drafta...
istra ti materina!