Umag Calling 2008A
http://www.interactionstudios.com/files ... ler130.exe
Ako neznaš Zagi skinut igru pitaj Mikija siplati Vam se ima 3,5mb malo
Čikeni osvajau svijet
Ako neznaš Zagi skinut igru pitaj Mikija siplati Vam se ima 3,5mb malo
Čikeni osvajau svijet
zagadur wrote:
benki znam da ćeš me prozvat ludjakom i da ću ovim rasplamsat tvoju demagogiju ali ja čvrsto vjerujem da je vicrpresidente najbolje što se dinamu dogodilo od 67 god.
Pa ja se slažem povijest Dinama je tako minorna da je to najbolji presjednik cijelog Zagrebačkog športa i od vaterpola i rukometa i od Cibone
Varaš se Miki odgovor je odličan znači da je Zagi u klinču uvijek su ovakvi odgovori kad je d opravdao evropska ulganja tokom pola stoljeća u odnosu na par stotine tisuća maraka koje su dobili rukomet košarka vaterpolo da te podsjetin Mladost najtrofejniji klub na svijetu Zagreb je harao potkraj 80-tih i početkom 90-tih cibona 80-tih a Mamić je sve to potrošio i uvjerio nas da kad slijedeće godine d udje u ligu uefa ligu prvaka da će to biti najveći uspjeh nekog kluba u povjesti Hrvatskog športa drugog razmišljanje on nije ostavio a takvi pijuni srećom jedini pijun u Hrvatskoj Zagi vjeruje da će to biti uspjeh ali ja vjerujem da je ulazak Sofije Novoselić u drugu vožnju slaloma veći uspjeh nego d ove godine za Hrvatski šport jer to je malo ulaganje za Hrvatski šport dok velika ulaganja u Maksimir i u d su financijskla katastrofa da se pola novca potrošilo u Zagrebu na ostale športove danas bi mo imali više prvaka Evrope jer ostalim sportovima treba mali budget a dinamo za lošu ili za ulazag u neku ligu treba ogromna financijska injekcija.djiki wrote:pa i nije ti neki odgovorzagadur wrote:
I zato ponavljam ako d udje u ligu uefa ili ligu prvaka on če to tretirati kao povijesni dogadjaj u biti je fijasko umjesto da se skiće Guela Samir Etto mogli smo školovat 1000 malih novih nadarenih malih juniora u masu sportova po cijeloj Zg regiji ali bolje ovako ujedno
Ti četitam u 2008/2009 najveći uspjeh Hrvatskog sporta ulazak d u neku od liga uefa ili prvaka hvala Ti Zagi i Mamić.