Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
-
reds
Chile wrote:neznam šta si mislio pod tim da je purger, ali on nije purger,on je iz kaštela...
točno, nije purger, znaš na šta sam mislio...
nego neko je pitao di je on šta je sa njim, djiki sigurno zna, pa nek nam kaže!
-
Chopa
- Član Kuće slavnih
- PSN: CChOpAA
...rodjen u lici
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
-
benx
Ja predlažem da topic gdje nisam u epicentru da se zaključa i otvori novi a Zagija da polijemo etanolom i ............. i gazi gazi etanoldjije etanoldjije etanoldjije!!!!
-
benx
-
Chopa
- Član Kuće slavnih
raj za jednooke pedofile gusare, nema sta
-
Chopa
- Član Kuće slavnih
evo jedne prigodne za kuma preko nisana, djikija, za sretan rodjendan
znam da ima zenu, al eto nek se nadje, voli djiki da suruje sa dinamom, samo nece da prizna
ziv mi bio, cujemo se za slijedeci derbi il kad madjaru pocnu bacat petarde ovo lito po splitu
-
reds
Chopa wrote:raj za jednooke pedofile gusare, nema sta
i homiće...benki među pravom rajom nema šta...
-
djiki
dobra dobra drioblo bi ja sa njom i pojeo grudnjak ako treba, u svakom slucaju fala....
a ico je kastelanin, jedan od likova sto je u kinu bacvice dao ime bad blue boysima, imao sa dinamom nekih 60 gostovanja a sa torcom preko 100. inace poznat je po tome da bi za derbi u st dan ranije iso u zege da otputuje s ekipom na gostovanje...bolesnik, lopov i narkic u mladosti ,poslije je malo dosao sebi (jako malo) umro pred par godina od moždanog udara dosta mlad (neke 4 banke imao).u svakom slucaju navijacka legenda balkana...
a to ko je ico su vec svi znali osim chileta i fakija iz poreča
-
reds
djiki wrote:dobra dobra drioblo bi ja sa njom i pojeo grudnjak ako treba, u svakom slucaju fala....
a ico je kastelanin, jedan od likova sto je u kinu bacvice dao ime bad blue boysima, imao sa dinamom nekih 60 gostovanja a sa torcom preko 100. inace poznat je po tome da bi za derbi u st dan ranije iso u zege da otputuje s ekipom na gostovanje...bolesnik, lopov i narkic u mladosti ,poslije je malo dosao sebi (jako malo) umro pred par godina od moždanog udara dosta mlad (neke 4 banke imao).u svakom slucaju navijacka legenda balkana...
fala ti djiki na informaciji, znao sam da na tebe mogu računati...
I još jednom i od mene čestitke za rođendan iako si ih več dobio jutros na kavi...moglo bi sutra na turniru malo
povodom rođendana, ha, šta kažeš?
-
djiki
vidjet cemo nesto uredit.....
-
zagadur
djiki wrote:vidjet cemo nesto uredit.....
a da benxa lešajemo?e bilo bi ludilo brale eee eee ae ae e e
-
Chile
djiki wrote:dobra dobra drioblo bi ja sa njom i pojeo grudnjak ako treba, u svakom slucaju fala....
znao sam za njega i tko je on, samo nisam znao da je on onaj na snimci
-
zagadur
od sve te emisije yu tifo osim iće purgera je najjači onaj torcidaš koji viče novinarki: na tebe ćemo bacit parangal
i lik iz hordi zla koji se našao uvrijedjen što su im u zg vikali čobani čobani
-
Chopa
- Član Kuće slavnih
cek, jel parangal heroj dalmacije koji je upecao srpsku cunu u svoj pak?
zaboravio sam vec te laponske price...
-
zagadur
Chopa wrote:cek, jel parangal heroj dalmacije koji je upecao srpsku cunu u svoj pak?
kažu da su to beogradske ulične ćakule i da je to sve napuhano.bog će ti ga znat šta je istina
-
djiki
Chopa wrote:cek, jel parangal heroj dalmacije koji je upecao srpsku cunu u svoj pak?
parangal je bio klosar i narkomancina, i cijela prica je glupa jer su po meni ispali supci glodari, a sad cunu nije upecao vec bocu, ali neda mi se ni pisat ovdje pricu jer je ful glupa, alono stvarno....
-
Chopa
- Član Kuće slavnih
zanimljivo, da se uvijek uvlace glave medju ramena kad se spomene parangal...
evo tog velebnog srpskog ljubavnika, pod imenom zare grobar
a ko je ovaj?
-
zagadur
djiki wrote:Chopa wrote:cek, jel parangal heroj dalmacije koji je upecao srpsku cunu u svoj pak?
parangal je bio klosar i narkomancina, i cijela prica je glupa jer su po meni ispali supci glodari, a sad cunu nije upecao vec bocu, ali neda mi se ni pisat ovdje pricu jer je ful glupa, alono stvarno....
drugari iz ozne su mi rekli da imaš privatan broj kolege chopensesa pa mu objasni sms-om šta je to parangal primio
-
zagadur
joooj chopa,pa nisi valjda i ti popio priču o ovom liku iz splita..to ti je bila sprdačina ekipe iz splita.namjestili su srpskom novinaru lažnu priču koju je ne samo on popio nego i pola srbije.kad se pročulo da je lažnjak taj novinar je dobio otkaz
-
Chopa
- Član Kuće slavnih
znam samo podjebajem, kao nastavak teniskog meca na djikijeve jutarnje SMSove