Umag Calling 2008B

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
djiki

Post by djiki » 27 Aug 2008, 14:45

cujem d ase u zegeu nemilice zdere jagnjetina i pije zlatan plavac :-(
djiki

Post by djiki » 31 Aug 2008, 10:02

Chile

Post by Chile » 02 Sep 2008, 19:44

oće netko napisati izvještaj s pes druženja koji je bio ovaj vikend?
zagadur

Post by zagadur » 02 Sep 2008, 20:35

posljednji turnir na pes 2008 u ponedjeljak 8.rujna.najvjerovatnije....
zagadur

Post by zagadur » 02 Sep 2008, 20:36

Chile wrote:oće netko napisati izvještaj s pes druženja koji je bio ovaj vikend?
bolje bi bilo da ti napišeš izvještaj o tvom izletu :-D
benx

Post by benx » 02 Sep 2008, 21:19

[quote="zagadur"]posljednji turnir na pes 2008 u ponedjeljak 8.rujna.najvjerovatnije....[/quon

Netko samo za feragosto a netko 02.10.2008.

Image
zagadur

Post by zagadur » 02 Sep 2008, 22:08

http://www.youtube.com/watch?v=cXXDDqubtG0
770 miljardi bijuni decibeli i onda kako kaže drug milas: FIJASKE,FIJASKANAD I FIJASKOTONJANIN NIN NI NIN :-D
Chile

Post by Chile » 03 Sep 2008, 00:43

Image

legenda! slika gotovine,stepinca i isusa krista

bio bi odličan izleta da je ili hajduk ili ja zabia gol!
djiki

Post by djiki » 03 Sep 2008, 07:42

Chile wrote:
bio bi odličan izleta da je ili hajduk ili ja zabia gol!
alkar cile u nista :-D
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 03 Sep 2008, 10:35

evo ga počeo je kao điki... nakon 5 minuta u solinu pojavio se balun, manistra i razna spiza, gazi purgere, prika, ajde biži ca, lipo san ti reka, ne triba nan reklama...
istra ti materina!
Chile

Post by Chile » 03 Sep 2008, 13:08

kalač koji si ti redikul! :hatsoff jebote pa namjerno sam napisao "zabia"
zagadur

Post by zagadur » 03 Sep 2008, 18:01

na veliku radost pes gerile potvrdjeno je posljedno prvenstvo na pes 2008.ponedjeljak u 20 časova.benx(legenda ove igre) kasnit će radi posla tj. doći će oko 22:45.unaprijed molim na razumjevanje prema drugu benvinu.strogo se zabranjuje komentiranje njegovog posla,plaće u nebeskoj firmi,opske na njegov umoran izgled i bezvoljnost :-D
benx

Post by benx » 04 Sep 2008, 16:03

zagadur wrote:na veliku radost pes gerile potvrdjeno je posljedno prvenstvo na pes 2008.ponedjeljak u 20 časova.benx(legenda ove igre) kasnit će radi posla tj. doći će oko 22:45.unaprijed molim na razumjevanje prema drugu benvinu.strogo se zabranjuje komentiranje njegovog posla,plaće u nebeskoj firmi,opske na njegov umoran izgled i bezvoljnost :-D
Kasnit če jer mu se izašlo u susret inače bi trebao biti diskfalifikovan radi kašnjenja
zagadur

Post by zagadur » 04 Sep 2008, 17:25

benx wrote:
zagadur wrote:na veliku radost pes gerile potvrdjeno je posljedno prvenstvo na pes 2008.ponedjeljak u 20 časova.benx(legenda ove igre) kasnit će radi posla tj. doći će oko 22:45.unaprijed molim na razumjevanje prema drugu benvinu.strogo se zabranjuje komentiranje njegovog posla,plaće u nebeskoj firmi,opske na njegov umoran izgled i bezvoljnost :-D
Kasnit če jer mu se izašlo u susret inače bi trebao biti diskfalifikovan radi kašnjenja
ili sve utakmice dok ne dodješ upisat sa 0:0 :rollingofl
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 04 Sep 2008, 17:42

zagadur wrote:
benx wrote:
a ovo je fora.... takvu glupost se samo on može sjetiti... šta je najgore benx je bio siguran da je vama napravio uslugu "kompromisnim" rješenjem... kakav kralj...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 04 Sep 2008, 20:27

Kalach wrote:
zagadur wrote:
benx wrote: Kasnit če jer mu se izašlo u susret inače bi trebao biti diskfalifikovan radi kašnjenja
a ovo je fora.... takvu glupost se samo on može sjetiti... šta je najgore benx je bio siguran da je vama napravio uslugu "kompromisnim" rješenjem... kakav kralj...
mah ja znam sto je posrijedi, njega jebe medjusobni skor pa popizdi da se upiše 3:0 kontra njega....
Stranica obnovljena...
zagadur

Post by zagadur » 04 Sep 2008, 21:59

ako svevišnji i šef turković dozvole na englešku vodim druga "pišite mi 0:0"valjda ga neće hapsit ko faraonočeca.... :-D
djiki

Post by djiki » 05 Sep 2008, 08:07

Faraoncec hihihih

Image
Clouseau
Reprezentativac s manekenkom
Reprezentativac s manekenkom

Post by Clouseau » 05 Sep 2008, 09:51

Ae, imam majicu na njega onda :-D
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of...
djiki

Post by djiki » 06 Sep 2008, 12:01

Kalach
Image

Keva
Image
Locked