jel to pogi sivao transkarneat?
poglavica wrote:molim da umaški momci prime na znanje informaciju da većini jazavaca ovdje - koji nemaju smisla za slane šale - idete na živce već duže vrijeme, a da je i moja tolerancija pri kraju te da zadnjih nekoliko dana razmišljam o modusu kako da vas izoliram no nažalost nisam dovoljno pametan
stoga se nemojte iznenaditi kada prvo nestane kompletan ovaj podforum, a potom shvatite da vam login podaci ne rade, a to će se desiti kad me popusti helex od jutros
žao mi je što niste u stanju shvatiti da web nije mjesto gdje prolazi jednaka zajebancija kao i uživo te da je nekakva mjera ipak potrebna
onda češ se čudit kad opet dodje do eskalacije sukoba.ti si bolesno tašt čovjek.daj već jednom popljuji sve oko sebe da konačno nadješ unutarnji mir,ti si tu šampion sveta bez bokova.benx wrote:Dok se kuhala pašta ako nemam amneziju toliko jebanja u mozak u tom omjeru nije je bilo, ako su ljudi revoltirani na forumu zbog toga što smo organizacija za ljudske sudbine onda je glupo da dalje trujemo forum.....
Bilo bi najidealnije otvoriti blogove i amen
1 Napoli Leeds i ostalo
2.Ljudske sudbine
evo jedan kratki osvrt bio sam jako naivan kad sam organizirao sastanak pomirbe u Ladin Gaju i tako govorim da smo ljudi koji bi si zabili nož u leđa i eto nije trebalo dugo niti 2 godine i nož se zario u moja prsazagadur wrote:onda češ se čudit kad opet dodje do eskalacije sukoba.ti si bolesno tašt čovjek.daj već jednom popljuji sve oko sebe da konačno nadješ unutarnji mir,ti si tu šampion sveta bez bokova.benx wrote:Dok se kuhala pašta ako nemam amneziju toliko jebanja u mozak u tom omjeru nije je bilo, ako su ljudi revoltirani na forumu zbog toga što smo organizacija za ljudske sudbine onda je glupo da dalje trujemo forum.....
Bilo bi najidealnije otvoriti blogove i amen
1 Napoli Leeds i ostalo
2.Ljudske sudbine
jebiga kad kopiraš moj potpis sa tevezom.budi originalan.benx wrote:Nemam volje se prepucavat ali čisto onako da se zna da ne želiš paljelje vatre a pišeš da se originalnost ne kupuje u eurospinu svaka čast samo me jebi u zdrav mozak vjerovatno pogy i kalach kupuju u eurospinu: ništa laku noć
Drago mi je da konačno nakon prigovora koji je bio opravdan ipak dokazana tolerancija i maknut je uvrijedljiv potpis i stavljen normalan Dinamo Zagreb glupo je da se i preko potpisa mora vodit ljudska sudbinazagadur wrote:jebiga kad kopiraš moj potpis sa tevezom.budi originalan.benx wrote:Nemam volje se prepucavat ali čisto onako da se zna da ne želiš paljelje vatre a pišeš da se originalnost ne kupuje u eurospinu svaka čast samo me jebi u zdrav mozak vjerovatno pogy i kalach kupuju u eurospinu: ništa laku noć