Transfer Suskanja
Re: Transfer Suskanja
OUT:
-Ruben Oliveira 660
-Sno 300
IN:
-Diego 630 (Juventus-free)
-Pepe 360 (Udinese)
-Ruben Oliveira 660
-Sno 300
IN:
-Pepe 360 (Udinese)
ja ću se kazniti šta sam pod benxovim prijetnjama sudjelovao u koreografiji stoljeća pa neću draftati
sad si ko benx...Chile wrote:ja ću se kazniti šta sam pod benxovim prijetnjama sudjelovao u koreografiji stoljeća pa neću draftati
Tottenham draft:
OUT: Leko, Sensa, Luciano
IN:A.Young 670-preporuka kalach
Stormstad 350 Le Mnas
N'Zgobia 540 -preporuuka benxa
OUT: Leko, Sensa, Luciano
IN:A.Young 670-preporuka kalach
Stormstad 350 Le Mnas
N'Zgobia 540 -preporuuka benxa
stromstad je bivši igrač leedsa a da o n'zgobiji ni ne pričam,tako da si možeš očekivat još jednu benkijevu seansu o njegovim igračima i najboljem drafteru
i young od kalacha
mama mojenshis otvorio pandorinu kutiju...volio bi da leo n'zgobia zabi benxu gol takvog igraca dat ca
mama mojenshis otvorio pandorinu kutiju...volio bi da leo n'zgobia zabi benxu gol takvog igraca dat ca
draftovi se priznaju do srijede u ponoc, nek neko javi i covjekolikoj ribici hvala
asto n villa
in:forlan,cazorla,guillon
out:quagliarella,adebayor,okaka
e benki, benki koji si ti tarapouljanin... najgori drafter u povijesti, da nema rooneya bio bi gori od ribice... kad se sjetim da je đo kokicu dao djikiju a sa njim je radio čuda... da ne govorim razne tramakacije sa lavezziem... ti amo, e poi ti odio, poi ti odio, poi ti amo...djiki wrote:asto n villa
istra ti materina!
e poi ti odio,odio,odio
Kalach wrote:e benki, benki koji si ti tarapouljanin... najgori drafter u povijesti, da nema rooneya bio bi gori od ribice... kad se sjetim da je đo kokicu dao djikiju a sa njim je radio čuda... da ne govorim razne tramakacije sa lavezziem... ti amo, e poi ti odio, poi ti odio, poi ti amo...djiki wrote:asto n villa
seres bez argumenta po tome bi cole trebao biti svake godine zvijer nbar u asistima a situacija je sljedeca:
121. - 4.
120 - 4.
119 -2.
118.-2.
117.-nije medju prvih 5
to je kao loše? nije bitno da bude prvi u asistima... imao sam ga i ja pa mi je zabijao a ne samo asistirao... a to što benx dok kokica ima loptu izgleda kao da vozi letjelicu, gleda u suigrača i proizvodi zvukove kao da je na hungaroringu... to je pak druga priča...
istra ti materina!
Kalach wrote:to je kao loše? nije bitno da bude prvi u asistima... imao sam ga i ja pa mi je zabijao a ne samo asistirao... a to što benx dok kokica ima loptu izgleda kao da vozi letjelicu, gleda u suigrača i proizvodi zvukove kao da je na hungaroringu... to je pak druga priča...
buahahaahahahahahaahahahahahahahaah
uljepsao mi dan, grazie amigo
ova je dobraKalach wrote: to što benx dok kokica ima loptu izgleda kao da vozi letjelicu, gleda u suigrača i proizvodi zvukove kao da je na hungaroringu... to je pak druga priča...
OUT:
-Bresciano590
-Diego630
-Pepe360
tot:1580
IN:
-Yaya Toure950
-Leydon310
-Fuchs320
-Bresciano590
-Diego630
-Pepe360
IN:
-Yaya Toure950
-Leydon310
-Fuchs320
to su korijenite promjene?
cekam ponudu za mela i hleba u paketu za jednog amf i ss-a
hau mač iz hleb?djiki wrote:to su korijenite promjene?
sad će ti se javiti jazavac sa standardnom ponudom aquilani... i možda carragher...
uvijek ista priča...
uvijek ista priča...
istra ti materina!
Kalach wrote:sad će ti se javiti jazavac sa standardnom ponudom aquilani... i možda carragher...
uvijek ista priča...
da
hleb 1040 mislim
27.05. 2009.
jel odigrao koji turnir??? ovakve tramakacije bi trebalo zabraniti... sad je diego deprimiran i utučen...
16.07. 2009.tuntar wrote:OUT:
-Ruben Oliveira 660
-Sno 300
IN:
-Pepe 360 (Udinese)
lista redikula je sve veća... bit će da je istina ono šta klasnić pričaOUT:
-Bresciano590
-Diego630
-Pepe360
jel odigrao koji turnir??? ovakve tramakacije bi trebalo zabraniti... sad je diego deprimiran i utučen...
istra ti materina!