Problematika PES 2009

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
zagadur

Re: Problematika PES 2009

Post by zagadur » 18 Dec 2008, 12:11

djiki wrote:nije korektno neovisno ko radi to i trebalo bi se dogovorit za kakvu kaznu...treba dostojanstveno igrati do kraja
to stoji,ali šta da se mi dogovorimo kad se mi ne možemo dogovorit niti oko termina a ozbiljnije stvari ni da ne spominjem
djiki

Post by djiki » 18 Dec 2008, 12:25

mah unaprijed nek se kaze npr- -5 bodova ko to napravi ili si zabi auto gol u sljedecem prvenstvu i amen, samo se svi trebaju sloziti...
takodjer apeliram da si svi kupe joysticke, ko moze 200 kn dat, ko moze 50 kn, chile unovci boce i otkupi ga od benxa, jer ovo je lakrdija postala
zagadur

Post by zagadur » 18 Dec 2008, 17:30

što vidim da nam je odjednom svima stalo do dobrobiti lige i poukan jučerašnjim debatama i oprečnim stavovima oko zanimljivog završetka prvenstva,postavljam jedno jednostavno pitanje: u slučaju jednakog broja bodova dva ili više igrača šta se gleda gol razlika ili medjusobni susreti??? :-ss
benx

Post by benx » 18 Dec 2008, 18:05

zagadur wrote:što vidim da nam je odjednom svima stalo do dobrobiti lige i poukan jučerašnjim debatama i oprečnim stavovima oko zanimljivog završetka prvenstva,postavljam jedno jednostavno pitanje: u slučaju jednakog broja bodova dva ili više igrača šta se gleda gol razlika ili medjusobni susreti??? :-ss

:vidiga OVISI KO OSVOJI PRVENSTVO :vidiga
Chile

Post by Chile » 18 Dec 2008, 18:06

uvijek međusobni susreti,pa gol razlika...
benx

Post by benx » 18 Dec 2008, 18:37

Predlažem da se Djikiji oduzme minus -3 boda i pet utakmica nesmije zaobilatit s henryem golmana a 9 utakmica nesmije govorit da je hesky med zbog toga što je potpalio atmosferu ko galasa za benkijevu ruku a poslije nije podjelio pehar!
benx

Post by benx » 18 Dec 2008, 18:40

Chile wrote:uvijek međusobni susreti,pa gol razlika...

KO TI JE UZEO TITULU Image
zagadur

Post by zagadur » 18 Dec 2008, 18:51

i ja sam takvog mišljenja,ali kako se gleda ako je više klubova(igrača) sa istim brojem bodova?ovo je već i nogometno pitanje
djiki

Post by djiki » 18 Dec 2008, 19:43

ako vise klubova ima isti broj bodova onda se gledaju omjeri medjusobnih susreta, tj osovjeni bodovi, a ako su isti onda gol razlika,ako je i to isto onda ko je zabio vise u gostima, a akoje i to itsto onda se radi kao idinamo u polufinalu(nisam siguran) 1967. bacanjem 1 deusche marke
benx

Post by benx » 18 Dec 2008, 20:14

zagadur wrote:
i ja sam takvog mišljenja,ali kako se gleda ako je više klubova(igrača) sa istim brojem bodova?ovo je već i nogometno pitanje
Ti si zagi najveća mustra u Evropi!
zagadur

Post by zagadur » 18 Dec 2008, 21:31

djiki wrote:ako vise klubova ima isti broj bodova onda se gledaju omjeri medjusobnih susreta, tj osovjeni bodovi, a ako su isti onda gol razlika,ako je i to isto onda ko je zabio vise u gostima, a akoje i to itsto onda se radi kao idinamo u polufinalu(nisam siguran) 1967. bacanjem 1 deusche marke
ako nisi siguran onda ne baljezgaj sa predumišljajem jer je dinamo u polufinalu 1967 odigrao možda i najveću utakmicu u svojoj povijesti kad je pobjedio eintracht u zg sa 4:0 nakon što je u frankfurtu izgubio sa 3:0.nije za odmet ni spomenuti da je u četvtfinalu pobjedio i juventus a u finalu veliki leeds sa sir bobbyem chaltonom.to je povijest to a ne pusta četvrtfinala nakon pobjeda nad prvacima i viceprvacima luksemburga,malte,rumunjske i madžarske.ne budi ko benx koji kad priča sa gostima taljanima koji navijaju za milan i hvale se pustim euro trofejima kaže:znate i moj hajduk je veliki klub ima 3 četvrtfinala kupa uefe i polufinale kupa kupova :rollingofl
Last edited by zagadur on 18 Dec 2008, 23:03, edited 1 time in total.
zagadur

Post by zagadur » 18 Dec 2008, 22:10

djiki wrote:ako vise klubova ima isti broj bodova onda se gledaju omjeri medjusobnih susreta, tj osovjeni bodovi
ako je to tako kako djiki statističar kaže onda bih ga molio da mi prokomentira tablicu 116.prvenstva

http://www.pes-umag.issland.com/gotove/statistics2.htm
benx

Post by benx » 18 Dec 2008, 22:30

Još ja govorim da je Zagi najveća mustra u Evropi i eto već Vas je naguzio! Još jedna titula za zelenim stolom nakon penala u Milasovim dvorima
zagadur

Post by zagadur » 18 Dec 2008, 23:25

Image

ovako će djiki izgledat sa 60 godina
Last edited by zagadur on 18 Dec 2008, 23:42, edited 1 time in total.
zagadur

Post by zagadur » 18 Dec 2008, 23:42

Image

zagi je najveća babaroga u europi
djiki

Post by djiki » 19 Dec 2008, 00:12

vas tri ste medjusobno imali isti skor bodova, ali vam je MEDJUSOBNA gol razlika odlucivala
zagadur

Post by zagadur » 19 Dec 2008, 00:14

djiki wrote:vas tri ste medjusobno imali isti skor bodova, ali vam je MEDJUSOBNA gol razlika odlucivala
sutra dolazimo ja i chile pregledat bilježnicu.
zagadur

Post by zagadur » 19 Dec 2008, 00:16

znači mi smo u medjusobni m susretima imali isti broj bodova? :roll
djiki

Post by djiki » 19 Dec 2008, 12:28

sad se drkam sa statistikama nove sezone ali dobit cezte sluzbeno priopcenje i novu kontrolu situacije.....
ocekujte tektonske poremecaje radi licemjera pojedinaca u ovoj ligi....
Chile

Post by Chile » 19 Dec 2008, 14:08

djiki wrote: temelj drafta na temelju ukupne statistike:
1.wild card (eventualni novi igrac)
2.Roni 31,3 %
3.Zagi 32,3%
4.Benx 47,3 %
5.Reds 49,5%
6.Djiki 52%
7.Chile 53%
8.Tuntar 60 %
nešto sam ja računo pa mi nije jasno po kojoj formuli si ovo računao?
Locked