Benki sam protiv svih
Re: Benki sam protiv svih
tek sad skontao benx dolazi na forumu pod hidden statusu
vip pravi
vip pravi
Zadnja fora od naseg Benxa, izadju slike na facebooku i ja ih uredno pastam ovdje i sad ide storija cca ovako:
dj-jel ti smeta da sam tte metnio?
b-ma onako, ne bas, radi sto oces (onako kiselo po njegovo, sto je bio znak ko nemoj me bas stavljat tako je zvucalo)
24 sata poslije zvoni telefon i benx na telefonu:
-Htio sam ti samo reci da si zaboravio staviti na forum sliku broj 34 di smo skupa ja i Sergio Pavat
b-ma onako, ne bas, radi sto oces (onako kiselo po njegovo, sto je bio znak ko nemoj me bas stavljat tako je zvucalo)
-Htio sam ti samo reci da si zaboravio staviti na forum sliku broj 34 di smo skupa ja i Sergio Pavat
Pa da nisi največi naš jazavac?!?! E benki, benki, ti si zvijezda i gotovo!djiki wrote:Zadnja fora od naseg Benxa, izadju slike na facebooku i ja ih uredno pastam ovdje i sad ide storija cca ovako:
Najnovija, izvor tanjug (zagadur):
Benx-ovu sezonu cemo odigrati najmanji broj turnira u povijesti, prvo ja na krk idem, onda ti zagi u zagreb, ovaj molve, zatim sljedi sezona bordanja, da bi se u 2. mjesecu bacili na hranjenje deva, jedino jos nije sigurno dali u dubaju ili u egipatu
Benx-ovu sezonu cemo odigrati najmanji broj turnira u povijesti, prvo ja na krk idem, onda ti zagi u zagreb, ovaj molve, zatim sljedi sezona bordanja, da bi se u 2. mjesecu bacili na hranjenje deva, jedino jos nije sigurno dali u dubaju ili u egipatu
E benki, benki...djiki wrote:Najnovija, izvor tanjug (zagadur):
fali ti nastavak ove rečenice: sa kirbijem i kukučkomdjiki wrote: jedino jos nije sigurno dali u dubaju ili u egipatu
vi ste samo ljubomorni...na sve koji ne žive i funkcioniraju kao vi...a bogami da tako živim i razmišljam ko zagi nakon tekme u zg-u bacio bi se sa savskog mosta.Al zagi adriatik ti je bliže...zagadur wrote:fali ti nastavak ove rečenice: sa kirbijem i kukučkomdjiki wrote: jedino jos nije sigurno dali u dubaju ili u egipatu
istina,mi smo ljubomorni što nam susjed i prijatelj nisu predsjednik i dopredsjednik sportskog udruženja grada pa da i mi prodamo naše artikle po povlasštenom kriteriju.reds wrote: vi ste samo ljubomorni..
Ti ni neznaš o ćemu pričaš, ali važno samo da melješ i melješ...zagadur wrote:istina,mi smo ljubomorni što nam susjed i prijatelj nisu predsjednik i dopredsjednik sportskog udruženja grada pa da i mi prodamo naše artikle po povlasštenom kriteriju.reds wrote: vi ste samo ljubomorni..
Budi zagi malo dobar kao što nekad znaš biti...
sve je meni jasno,ništa se ti ne brini
Kako bi rekao moj prijatelj Mikislav Ja i benx nečemo se mješat u prepirku!zagadur wrote:sve je meni jasno,ništa se ti ne brini
snimka sa medijskog spektakla stpljeca na krku
http://www.youtube.com/watch?v=R_OM6vRApSY
http://www.youtube.com/watch?v=R_OM6vRApSY
sta reci tuzan dan za hr nogomet i casual navijanje, drug benx ,umirovljeni pripadnik torcide i legenda splitskog severa viđen nakon nekoliko godina ponovo na utakmici, i to sa cijelim pakom wc papira (8 kom glatkih-op.a.) na stangi rijekina zapada......
minus ko lakat , jel benx postao novi kalach, sto slijedi sastavljanje kopa segeste, ispomoc ultrasima ili sto drugo, naravno motivirano mrznjom prema dinaru i ogorcensoscu sto mali leo navija za zagrebacke plave?
minus ko lakat , jel benx postao novi kalach, sto slijedi sastavljanje kopa segeste, ispomoc ultrasima ili sto drugo, naravno motivirano mrznjom prema dinaru i ogorcensoscu sto mali leo navija za zagrebacke plave?
SRAMOTA! a šta je leo bio na istoku?
leo benvin capo ultras curva nord di zagabria 2025 godine
bolje upućeni tvrde da su vidjeli lika u tridesetim godinama sa smedjom casual jaknom kako rasporedjuje ekipu za koreografiju,zanimljivost je još veća što je ljude nazivao sa: ej ti što sličiš na djikijadjiki wrote:sta reci tuzan dan za hr nogomet i casual navijanje, drug benx ,umirovljeni pripadnik torcide i legenda splitskog severa viđen nakon nekoliko godina ponovo na utakmici, i to sa cijelim pakom wc papira (8 kom glatkih-op.a.) na stangi rijekina zapada......
nije smedja nego tamno plava paul shark jaketa naravno kupljena za 100 kuna u sanera,
zelena kappa tenirka old school i patike lotto
zelena kappa tenirka old school i patike lotto
kratka telefonska fora:
Benx:"Djiki Zagi pizdi sto ti ides na kavu sa Androcecom ja vidim u njemu onu ljubomoru sto smo imali ja i ti jedno prema drugome kad bi se druzili sa drugim ljudima pred godinu dvije. I sad njemu smetaju te kave, a zamisli da tek ja idem sa Androcecom na kavu"
Beenx Zagiju:"Mah neznm te kave, sto je sljedece na forumu topic - kava U Bonboneri?"
Zagi:"Kalach drafta ekipu!"
Benx:"Ma sta on drafta?Zasto?Kako?Jel ce se mocuzimati njegove igrace?"
Zagi:"Naravno da da"
Benx"Onda dobro"
Benx:"Djiki Zagi pizdi sto ti ides na kavu sa Androcecom ja vidim u njemu onu ljubomoru sto smo imali ja i ti jedno prema drugome kad bi se druzili sa drugim ljudima pred godinu dvije. I sad njemu smetaju te kave, a zamisli da tek ja idem sa Androcecom na kavu"
Beenx Zagiju:"Mah neznm te kave, sto je sljedece na forumu topic - kava U Bonboneri?"
Zagi:"Kalach drafta ekipu!"
Benx:"Ma sta on drafta?Zasto?Kako?Jel ce se mocuzimati njegove igrace?"
Zagi:"Naravno da da"
Benx"Onda dobro"
neprijatelj br.4 na benksovoj vjecnoj čjestvici
ali koliko me pamćenje služi zadnji put kad je pero odlazio,zalupio je vratima ovim riječima:idem zbog onog mislava