Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
-
benx
zagadur wrote:dolazim svaki dan odmoran na posao da šef bude sretan(benxova politika) i tako skuplam poene za slobodnu večer kad bude turnir
Znam da ti je ovo teži posao nego kod šačka 720 poruka u 7 mjesecu 2007g. a sada 2 u 15 dana!
-
zagadur
benx wrote:zagadur wrote:dolazim svaki dan odmoran na posao da šef bude sretan(benxova politika) i tako skuplam poene za slobodnu večer kad bude turnir
Znam da ti je ovo teži posao nego kod šačka 720 poruka u 7 mjesecu 2007g. a sada 2 u 15 dana!
i ako ti ne mogu pisat puno sms-a znaj da si mi uvijek ti u mislima
(ni hdz ni sdp,smo benx i bbb)
-
zagadur
gospodine benvin molim vas da lijepo prezentirate našu kuću na super važnom sajmu u vicenzi.nemojte ništa brinuti,dok se vratite euro dnevnica će sjest na vaš račun.dok se vi budete borili sa taljanima u vicenzi,onaj vaš podli prijatelj kuhar iz sol gardena će sa šefom rašinom igrat prijateljsku utakmicu atletico ženao-universita ženolika
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
šta je sa tim karlovcem? hoćete se vi skupit? tamo ozbiljno pikiraju na mali nogač i kao nepobjeđeni su neko vrijeme... nadam se da djiki ovog puta neće mene stavit na majicu, odnosno dres...
istra ti materina!
-
benx
Kalach wrote:šta je sa tim karlovcem? hoćete se vi skupit? tamo ozbiljno pikiraju na mali nogač i kao nepobjeđeni su neko vrijeme... nadam se da djiki ovog puta neće mene stavit na majicu, odnosno dres...
Ako te on ne stavi nagovorit če mene da je ja stavim djiki ti je mustra ko ja Zagi Milas Vanja
-
djiki
sutra otvoreno prvenstvo sa brazilcima, najavili dolazak:
djiki
cile
benx
reds
bepo fefo
host
milas?!
ajmo dalje ko još koga ima?
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
ja dolazim samo ako je benx nabavio sve potrebno, odnosno 4 kubika staklene vune i 500 kvadrata kartona od jaja...
doma sam za 2 tjedna ali ću vas morat razočarati... nažalost neću forsirati odigravanje nikakvih turnira... moram praditi na svojoj reputaciji normalne osobe...
istra ti materina!
-
Chile
vjerovatno gira, možda brki
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
'ko je host? neki novi proizvod iz djikijevog laboratorija?
istra ti materina!
-
reds
-
djiki
Kalach wrote:'ko je host? neki novi proizvod iz djikijevog laboratorija?
jedan sasvim normalan decko koji je bio igrati jednom dole i izrazio je zelju da sa starim znalcima igra da vidi koliko vrijedi
brki ne dolazi
ali zato dolazi zagadur
-
zagadur
zagadur dolazi u novom ruhu nakon ispiranja mozga od strane jezgre.još neznam sa kojom ću ekipom igrat pošto prepuštam fluminense bratu milasu
-
zagadur
odluka je pala,igram sa bicampeao 07 do brasilerao.fc gremio portoalegrense
-
djiki
zagi kalkulant uzima flamengo i vata 3 boda, reds u finalu spretno dobiva djikija i vraća 66% uloga za tartar koji je donio radi kupnje novog auta. Benx histerizira sto sam uzeo palmeiras (za koji sam oduvijek navijao) i uzima sao paolo klub za kojeg navija od malih nogu kao i njegov caca eugen.da spomenem i moje cinkanje u zagreb radi palmeirasa i puste prjetece poruke klaunacha radi toga. na povratku kuci zove me brat da je imao sudar, dolazim tamo totalna steta, a malome ni vlas sa brade otpala (fala bogu) i na kraju zavrsavam super uspjesnu vecer druzeci se sa kokijem (zagadurovim šogorom) u kamionu HAK-a.....
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
upravo sam dobio poziv od gurua umaške lige koji mi se punih 6 minuta opravdavao što je uzeo palmeiras... iako znam da je taj govor još sinoć spremio bilo je zanimljivo slušati kako nakon botafoga (koji su nam oteli na turniru) on od malena navija za palmeiras, internacional, gremio i atletico mineiro... moram priznati da je učitelj ovog puta nadmašio učenika jer toliko zlobe nema ni omraženi zagaduro... kako se samo možeš veseliti golovima valdivie koji vas je rušio u derbau, onaj isti zbog kojeg ti je srce stalo na par minuta i zbog kojeg je hitna bila u stendbaju 5 sati odigravanja turnira... to je isto kao da benx uzme juve ili obilić... sve u svemu jedna velika sramota i minus veliki kao škorin lakat (znači boldani minus)....
sad kad se bude igralo škotsko prvenstvo djiki će od malena navijati za dundo utd, aberdeen, gretnu i sve klubove koji bi se mogli sviđati benxu...
istra ti materina!
-
benx
Sve to stoji što si rekao dobio sam klasični nokaut jučer¨!!!!!!!!
A to što se djiki opravdavao to nek si objesi mačku o rep.
Sad več me nagovara ako ne uzmem Argentonos jr. da sam ukurcu!
-
zagadur
benx wrote:Sve to stoji što si rekao dobio sam klasični nokaut jučer¨!!!!!!!!
A to što se djiki opravdavao to nek si objesi mačku o rep.
Sad več me nagovara ako ne uzmem Argentonos jr. da sam ukurcu!
okači argentinos jrs. mački o rep jer znam da ćeš uzet instituto(de sancion mental)
-
zagadur
-
djiki
uzo palmeiras da vidim koga će benx draftat, klub za koji navija flamengo ili sitnu kalkulaciju sao paolo.i uzme ovaj drugi
di je benx koji se borio sa vjetrenjacama kojem smo se svi divili?
nadodamo tome i potpis j.colea za spurse, trenutni skor je:
djiki - benx 2:0
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
jadno djiki.... prije pasquette si nas uvjeravao da ti je botafogo drag... benx vodi u svim segmentima
istra ti materina!