Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Chile

Post by Chile » 24 Mar 2008, 00:49

http://www.youtube.com/watch?v=TTZd-U_JwFM
fora
isto kao da hajduk dobi dinama u maximiru 7-0
Chile

Post by Chile » 24 Mar 2008, 00:50

zagadur wrote:[/img]http://www.istrianet.org/istria/news/eu ... l1.jpg[img]
ovdje se sastaju navijači paoka i meni draga armada(zbog kalacha) i čekaju tj. dočekuju slijepe putnike :DD [/img]
možda bi i tebe dočekali da ideš na utakmice
zagadur

Post by zagadur » 24 Mar 2008, 08:27

Chile wrote:
zagadur wrote:[/img]http://www.istrianet.org/istria/news/eu ... l1.jpg[img]
ovdje se sastaju navijači paoka i meni draga armada(zbog kalacha) i čekaju tj. dočekuju slijepe putnike :DD [/img]
možda bi i tebe dočekali da ideš na utakmice
ili da imam super pametne "vodje" kao ti
djiki

Post by djiki » 24 Mar 2008, 13:13

nista situacija je ovakva:
ovaj tjedan tuntar ne moze tako da u cetvrtak ce bit otvoreni turnir sa brazilskim klubovima, ja imam 2 igrača + ja
drugi tjedan ako bude uspjeha ce se odrzati otvoreni turnir u utorak
a tek sredinom aprila zapocinje prvenstvo
zagadur

Post by zagadur » 24 Mar 2008, 13:36

djiki wrote:nista situacija je ovakva:
ovaj tjedan tuntar ne moze tako da u cetvrtak ce bit otvoreni turnir sa brazilskim klubovima, ja imam 2 igrača + ja
nažalost djiki,tada ću moć igrat samo u noćnom terminu.to ti već sada mogu reć sa 90% sigurnošću
djiki

Post by djiki » 24 Mar 2008, 13:39

zagadur wrote:
djiki wrote:nista situacija je ovakva:
nažalost djiki,tada ću moć igrat samo u noćnom terminu.to ti već sada mogu reć sa 90% sigurnošću
jebiga igrat će se noćni
Chile

Post by Chile » 24 Mar 2008, 13:47

jja sam mislio da smo stali na kraj noćim turirima.:-puke onda moramo opet igrati u četiri perioda
benx

Post by benx » 24 Mar 2008, 13:51

Upravo ti to govorim Zagi sezona uvlačenja u šupak počinje,da nebiš slučajno pisnuo nešto što te se ne tiče(npr. mene za drugo me se ne tiče)
unaprijed te upozoravam jer se za druge rade kompromisi stalno a meni je toga pun kurac BENX JE OVAKAV ONAKAV ŠUPAK ŠKRT GOVNO IDIOT MUSTRA PIZDA, JA SAM TAKO NA LIMITU SA ŽIVCIMA ŠTO SE TIČE OVE ŠKVADRE DA MI MALO FALI DA NEKOGA POJEDEM ŽIVOG SAMO FALI DA EKSPLODIRAM.
zagadur

Post by zagadur » 24 Mar 2008, 13:58

jasam dao prijedlog djikiju u vezi mog igranja.ja ću kao uvijek sve napravit da dodjem što prije na turnir ili da pokušam isposlovat slobodnu večer.činjenica je da će to biti puno teže napravit nego kad sam radio kod sačkinsisa.benxove prijetnje ne doživljavam jer ga razumijem,sa obzirom gdje radi još je i super miran
benx

Post by benx » 24 Mar 2008, 14:10

Nisam samo tebi prijetio nego i ostalima svi moramo imati jednake uvjete i međusobo se poštovati, a drugo ja nemam ništa protiv da se bilo kome ide u susret onda bi htio kad moja malenkost nešto traži da me se isto tretira.
Normalno da je to katastrofa igrat do 4 5 i onda se dignut u 6 i 15 ali barem da turnir prođe u nekon polu zlobnoj atmosferi a ne u totalno zlobnoj imamo toliko fora za zajebavat se nisu nam potrebne samo spačke da bi živili ali pitanje je da li mi možemo napraviti iskorak ili ostati kao što nam HR diktira biti ukurcu!
Da je Mislav napisao da sam isto bio ukurcu na turniru isto kao i kalach i da sam se derao ne bi se ljutio jer bi rekao istinu takve me stvari ne smetaju jer je u pravu!To sam naveo kao primjer!
djiki

Post by djiki » 24 Mar 2008, 14:25

igrat će se u trećine, s time da će zagi dolaziti kasnije i nadoknađivati :idea
benx

Post by benx » 24 Mar 2008, 14:39

djiki wrote:igrat će se u trećine, s time da će zagi dolaziti kasnije i nadoknađivati :idea
Nije poanta što se mene tiče u tome nego u nečem drugom!
zagadur

Post by zagadur » 24 Mar 2008, 23:03

benx wrote:Nisam samo tebi prijetio nego i ostalima svi moramo imati jednake uvjete i međusobo se poštovati, a drugo ja nemam ništa protiv da se bilo kome ide u susret onda bi htio kad moja malenkost nešto traži da me se isto tretira.
Normalno da je to katastrofa igrat do 4 5 i onda se dignut u 6 i 15 ali barem da turnir prođe u nekon polu zlobnoj atmosferi a ne u totalno zlobnoj imamo toliko fora za zajebavat se nisu nam potrebne samo spačke da bi živili ali pitanje je da li mi možemo napraviti iskorak ili ostati kao što nam HR diktira biti ukurcu!
Da je Mislav napisao da sam isto bio ukurcu na turniru isto kao i kalach i da sam se derao ne bi se ljutio jer bi rekao istinu takve me stvari ne smetaju jer je u pravu!To sam naveo kao primjer!
u potpunosti se slažem sa tobom i obećajem da ću dati sve od sebe da ne bude sranja.i još nešto ja se već 3 godine borim za ravnopravnost u ligi pa nisam uspio,nadam se da će benxov glas nešto promjeniti na bolje što se tiće ravnopravnosti
reds

Post by reds » 25 Mar 2008, 12:02

djiki wrote:igrat će se u trećine, s time da će zagi dolaziti kasnije i nadoknađivati :idea
Neka se igra u četvrtine, ako je nočni turnir.Zašto ti forsiraš u trećine???
reds

Post by reds » 25 Mar 2008, 12:04

benx wrote:Upravo ti to govorim Zagi sezona uvlačenja u šupak počinje,da nebiš slučajno pisnuo nešto što te se ne tiče(npr. mene za drugo me se ne tiče)
unaprijed te upozoravam jer se za druge rade kompromisi stalno a meni je toga pun kurac BENX JE OVAKAV ONAKAV ŠUPAK ŠKRT GOVNO IDIOT MUSTRA PIZDA, JA SAM TAKO NA LIMITU SA ŽIVCIMA ŠTO SE TIČE OVE ŠKVADRE DA MI MALO FALI DA NEKOGA POJEDEM ŽIVOG SAMO FALI DA EKSPLODIRAM.
Alo???Šta je ovo??? :-( :-( :-(
benx

Post by benx » 25 Mar 2008, 15:27

reds wrote:
benx wrote:Upravo ti to govorim Zagi sezona uvlačenja u šupak počinje,da nebiš slučajno pisnuo nešto što te se ne tiče(npr. mene za drugo me se ne tiče)
Alo???Šta je ovo??? :-( :-( :-(
Šta ti imam objašnjavat kad znaš sve unaprijed upozoravam da ne dolazi do ekscese kao ovih zadnjih par turnira kao što sdam naveo imamo puno mogućih dobrih zajebancija na koje se možemo zajebavat i bez podmetanja ispod tepiha šporkih idiotarija kao šro je bilo zadnih 1-2 godina!Onaj koji se ne slaže njegov problem!
djiki

Post by djiki » 25 Mar 2008, 15:47

reds wrote:
Neka se igra u četvrtine, ako je nočni turnir.Zašto ti forsiraš u trećine???
igrat ce se navecer od 8 tako da mislim da mogu ic trecine
Chile

Post by Chile » 25 Mar 2008, 23:03

jel se ide u karlovac?ovi na BPL-u su u dogovoru
http://www.mg-gaming.net/bplforum/index ... ic=10973.0
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2008, 23:21

dolazim svaki dan odmoran na posao da šef bude sretan(benxova politika) i tako skuplam poene za slobodnu večer kad bude turnir
Locked