Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
tuntar

Post by tuntar » 11 Mar 2008, 15:16

Miran turnir????? :-( :-( :-( :-( Nebi reko,posebno na kraju!!!!Ako vi tako mislite je ok!!!!Sljedeci put kraj pesa mozemo otvorit Fight Club-da bude jos mirnije!!! :evil :evil :evil Ja cu bit sudac posto sam naj manji! :-D
djiki

Post by djiki » 11 Mar 2008, 15:18

tuntar wrote:Miran turnir????? :-( :-( :-( :-( Nebi reko,posebno na kraju!!!!Ako vi tako mislite je ok!!!!Sljedeci put kraj pesa mozemo otvorit Fight Club-da bude jos mirnije!!! :evil :evil :evil Ja cu bit sudac posto sam naj manji! :-D
tuntar cinizam je posrijedi, cinizam.....
drži se ti pokera bolje je :cool)
benx

Post by benx » 11 Mar 2008, 15:28

zagadur wrote:
benx wrote:To što sam bio u Njemačkoj nema veze sa prostorom i tako ne bi došao pomoć niti trunke oko prostora jer sam i prije Njemačke prestao sa pisanjem to ste valjda i skužili ili vam trebam to nacrtat!!!!!!!! Zbog svadja i podmetanja koje se učestalo pojavljuju ja za to nemam više živaca A to što Vam Miki nije rekao to je drugi par rukava.
jel napuštaš Benx ligu možda kad već nećeš doć radit?
Dobro nam došao Zagi drago mi je da si se nakon 5 minuta vratio u ligu ne bi se čudio da budeš igrao sa Kalachem 23.03.2008. All star utamicu u mori Japanese!
Na kraju ču ja sa Tuntarom igrati Golf sa Ladićem u Medulinu
tuntar

Post by tuntar » 11 Mar 2008, 15:35

Molim te!!!!Pusti poker na miru. :heart: :heart:Neznam na kojoj si strani i me ne zanima,ja mogu rec da sve je bilo jako glupo i bezveze a ti ko uvjek izbjegavas stvari!!!!MISLAV SENZA PALLE!!!!!!!!!! :evil :evil Cak si me naljutijo sad!!!!!!!! :evil
benx

Post by benx » 11 Mar 2008, 15:36

Ja sam pričao oko 10 sati sa Vanjom i pitao sam da li je pustio njemu ključeve(kao nasljedstvo) a on je rekao zašto napadam zašto bi Zagi njemu pustio ključeve a ja sam ga da ga umirim otpjevao: Ja zbog dinama sa pijo al zbog Chileta i Benxa sam odustaooooooooooo Ja zbog dinama sam pijo zbog dinama sam pijo i onda sam se vratioooo.
Last edited by benx on 11 Mar 2008, 15:38, edited 1 time in total.
tuntar

Post by tuntar » 11 Mar 2008, 15:37

Golf??????Tiger te ceka :-D :-D :-D :-D
djiki

Post by djiki » 11 Mar 2008, 15:39

tuntar wrote:Molim te!!!!Pusti poker na miru. :heart: :heart:Neznam na kojoj si strani i me ne zanima,ja mogu rec da sve je bilo jako glupo i bezveze a ti ko uvjek izbjegavas stvari!!!!MISLAV SENZA PALLE!!!!!!!!!! :evil :evil Cak si me naljutijo sad!!!!!!!! :evil
glupo i jadno je bilo, naravno...ovdje o tome nemam sto reci, sa pojedincima upletenim mogu popricati, ali ovdje da kazem ovaj i ovaj su u kurcu a ovaj (benx) je dobar.....hm nije mjesto.nisam na nicijoj strani i ne zelim ulaziti u to....
Last edited by djiki on 11 Mar 2008, 15:41, edited 1 time in total.
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 11 Mar 2008, 15:41

hipi turnir u uskršnjem terminu... puno ljubavi, sexa i droge u vidu malvazije... sve u svemu sablasno ugodno druženje... nikako propustiti...
detaljnije informacije uskoro...
tuntar

Post by tuntar » 11 Mar 2008, 15:46

Ajde,mislava nek ti bude!!!!!izvuko si se!!!!Cak si me i smirijo :heart:
djiki

Post by djiki » 11 Mar 2008, 15:46

daj nek ti zena pripravi one kolacice :cool) :-D
djiki

Post by djiki » 11 Mar 2008, 15:46

tuntar wrote:Ajde,mislava nek ti bude!!!!!izvuko si se!!!!Cak si me i smirijo :heart:
glavno da su manjine zadovoljne :heart:
tuntar

Post by tuntar » 11 Mar 2008, 15:50

Opet si poceo kakat!!!!!!!!!!! :evil :evil :evil
djiki

Post by djiki » 11 Mar 2008, 15:51

tuntar wrote:Opet si poceo kakat!!!!!!!!!!! :evil :evil :evil

amore :heart: ?
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 14 Mar 2008, 09:53

evo da se malo pozabavimo uskršnjim turnirom... kako stvari stoje imat ćemo 2 para iz moje privatne lige kako bi to zlobnici rekli...
inače, keva već trenira briškulu na netu :-D
djiki

Post by djiki » 14 Mar 2008, 09:59

Kalach wrote:evo da se malo pozabavimo uskršnjim turnirom... kako stvari stoje imat ćemo 2 para iz moje privatne lige kako bi to zlobnici rekli...
ja i kum benvin igramo sa crnim florom na rukavu :idea
benx

Post by benx » 14 Mar 2008, 09:59

Kalach wrote:evo da se malo pozabavimo uskršnjim turnirom... kako stvari stoje imat ćemo 2 para iz moje privatne lige kako bi to zlobnici rekli...
Aha konačno da sam nešto doznao o kevi i on ništa ne radi ko miki a bogami su isti e vanja vanja ti si trebao umjesto bepa radit kod djikija :-D :-D :-D :-D :-D
djiki

Post by djiki » 14 Mar 2008, 11:31

nakon analize rezultate odbacuje se prigovor ipswicha koji ima 58 bodova po rezovima u bilježnici
djiki

Post by djiki » 14 Mar 2008, 18:58

114. prvenstvo počinje se odigravat ponedeljak ili utorak 23 ili 24. 3. tako da imate vremena svi za pametne draftove. sljedeći tjedan će biti pauza zbog turnira pasquetta 2008.
tuntar

Post by tuntar » 15 Mar 2008, 14:42

zao mi je ja sam u srijedu slobodan!!!!!!!!!Bolje bi bilo ako odigramo taj tjedan u srij.ili cet.!!!!Sljedeci da preskocimo ili ga igramo u jutarnjem terminu!Sta kazes??
djiki

Post by djiki » 15 Mar 2008, 15:15

tuntar wrote:zao mi je ja sam u srijedu slobodan!!!!!!!!!Bolje bi bilo ako odigramo taj tjedan u srij.ili cet.!!!!Sljedeci da preskocimo ili ga igramo u jutarnjem terminu!Sta kazes??
griješka slovenče datum biće naknadno dan...
Locked