Umag Calling 2008A
Dobro nam došao Zagi drago mi je da si se nakon 5 minuta vratio u ligu ne bi se čudio da budeš igrao sa Kalachem 23.03.2008. All star utamicu u mori Japanese!zagadur wrote:jel napuštaš Benx ligu možda kad već nećeš doć radit?benx wrote:To što sam bio u Njemačkoj nema veze sa prostorom i tako ne bi došao pomoć niti trunke oko prostora jer sam i prije Njemačke prestao sa pisanjem to ste valjda i skužili ili vam trebam to nacrtat!!!!!!!! Zbog svadja i podmetanja koje se učestalo pojavljuju ja za to nemam više živaca A to što Vam Miki nije rekao to je drugi par rukava.
Na kraju ču ja sa Tuntarom igrati Golf sa Ladićem u Medulinu
Ja sam pričao oko 10 sati sa Vanjom i pitao sam da li je pustio njemu ključeve(kao nasljedstvo) a on je rekao zašto napadam zašto bi Zagi njemu pustio ključeve a ja sam ga da ga umirim otpjevao: Ja zbog dinama sa pijo al zbog Chileta i Benxa sam odustaooooooooooo Ja zbog dinama sam pijo zbog dinama sam pijo i onda sam se vratioooo.
Last edited by benx on 11 Mar 2008, 15:38, edited 1 time in total.
glupo i jadno je bilo, naravno...ovdje o tome nemam sto reci, sa pojedincima upletenim mogu popricati, ali ovdje da kazem ovaj i ovaj su u kurcu a ovaj (benx) je dobar.....hm nije mjesto.nisam na nicijoj strani i ne zelim ulaziti u to....tuntar wrote:Molim te!!!!Pusti poker na miru. Neznam na kojoj si strani i me ne zanima,ja mogu rec da sve je bilo jako glupo i bezveze a ti ko uvjek izbjegavas stvari!!!!MISLAV SENZA PALLE!!!!!!!!!! Cak si me naljutijo sad!!!!!!!!
Last edited by djiki on 11 Mar 2008, 15:41, edited 1 time in total.
Aha konačno da sam nešto doznao o kevi i on ništa ne radi ko miki a bogami su isti e vanja vanja ti si trebao umjesto bepa radit kod djikijaKalach wrote:evo da se malo pozabavimo uskršnjim turnirom... kako stvari stoje imat ćemo 2 para iz moje privatne lige kako bi to zlobnici rekli...
inače, keva već trenira briškulu na netu