FOJBA 2009.
Re: FOJBA 2009.
djikijeva slika sa fejsbuka
pa spreman paklene koreografije, jbg pa na pasquetii i na fojbi nas 4 zivimo za to......
1/3 2007.kalach redikul i klaundjiki wrote:zagadur wrote:bojim se samo da zbog kalacha ne zamrzim i zagreb
2/3 2007. kalach emotivac i lefgenda
3/3 2007. kalach je u kurcu
1/3 2008. ja volim kalacha
2/3 2008. ja i kalach se ne mozemo smislit
3/3 2008. ako budem imao sin zvat ce se vedran
1/3 2009. iskljucit cu mu mogucnost da mi salje poruke, bolestan s tim sammirom
2/3 2009. volim kalacha vise od dinama
3/3 2009. ?U BITI LEEDS I NAPOLI SU JAKO FORA EKIPE JER SU BILI quote]
molim sudionike da ko ima neka donese vrecu za spavanje, ttrebat ce nam ih par
takodjer apeliram da je u istri bura (za razliku od poginih prognoza) tako da je hladno za popizdit, uzmite si robe tople+ monturu za nogomet/paintball
takodjer apeliram da je u istri bura (za razliku od poginih prognoza) tako da je hladno za popizdit, uzmite si robe tople+ monturu za nogomet/paintball
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
ma poserem mu se (proljevom) u bradu, njemu i njegovoj prognozi, isto ko u košarcidjiki wrote:takodjer apeliram da je u istri bura (za razliku od poginih prognoza)
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
- Clouseau
- Reprezentativac s manekenkom
Donesem ja jednu vreću. Se igra na kraju fuca il paintball? Mislim ono, uzet ću sve šta treba, samo me zanima.djiki wrote:molim sudionike da ko ima neka donese vrecu za spavanje, ttrebat ce nam ih par
Điki sori šta se ne javih na mob, spavao sam do 1
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of...
sve se igra...
navodno ustaše vs partizani u paintballu i konjušari vs venecijanci... sudi policajac iz brčkog...
navodno ustaše vs partizani u paintballu i konjušari vs venecijanci... sudi policajac iz brčkog...
istra ti materina!
po najnovijem se igra partizani protiv goloruki narod trsta
partizani su svi
a goloruki i gologuzi su kalach benxbenxbenx i pogi
partizani su svi
a goloruki i gologuzi su kalach benxbenxbenx i pogi
- Clouseau
- Reprezentativac s manekenkom
U jebeno, onda ću čak i svoj nedjeljni nogometni termin nadoknadit u Umagu.
Uprava Čangrizavog dida biti će zadovoljna.
Uprava Čangrizavog dida biti će zadovoljna.
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of...
fojba odradjena decentno, cestitke pobjednicima, slike uskoro kad ih pogi razvu sa fotica
unatoč opet isforsirnane dreke,cike i hihotanja,benx i kalach nisu bili zvijezde večeri iako je djiki raznoraznim koreografijama htio potaknuti ljude da se dive benxu i ismijavaju kalacha.zbornaja i pero milas(prečka sa metar od gola) ipak dobijaju moj glas za zvijede večeri
zvijezda veceri dolenc, fotosop, janjetina, itd
za benkijevu ruku glasam za pokerase
za kalachevu bulu za benxa sa svojim cangrizavijama glede hrane (malo,bugarsko janje, nevaljali cvapi)
molio bih sve sudionike da glasaju posto smo sinoc bili pre umorni da izglasujemo
za kalachevu bulu za benxa sa svojim cangrizavijama glede hrane (malo,bugarsko janje, nevaljali cvapi)
molio bih sve sudionike da glasaju posto smo sinoc bili pre umorni da izglasujemo
Nisam rekao da je Bugarska to je laž, rekao sam da je janjetina iz Turkeminstana ili sa Seišela jer u oba dvije zemlje ima pijeska a to je dobro za janje da se bolje razvije!!!!djiki wrote:zvijezda veceri dolenc, fotosop, janjetina, itd
Koreografija odlična osim one zanje gdje je kalach ispao da traži putovanja od 0,20centa
po tebi po koliko ispada?benx wrote:Koreografija odlična osim one zanje gdje je kalach ispao da traži putovanja od 0,20centa
dobra atmosfera pogotovo zbog dimnih signala u režiji ronuija motte
krepavao sam na milasovo stiskanje kvadrata(tipke za šut) gdje mu je svaka lopta završavala na trećem prstenu stadiona ali riknuo u autu pri povratku kad je sarjko glumio kalacha
che golasooooooo kariiiiiiiiiim bbbbbbb-ofsajd
krepavao sam na milasovo stiskanje kvadrata(tipke za šut) gdje mu je svaka lopta završavala na trećem prstenu stadiona ali riknuo u autu pri povratku kad je sarjko glumio kalacha
che golasooooooo kariiiiiiiiiim bbbbbbb-ofsajd
budući da je meni ovo bio prvi posjet, bio mi je upečatljiv. hvala svim vrijednim domaćinima na besprijekornoj organizaciji koja je uključivala sportsko zabavne sadržaje, odličnu klopu, cugu, koreografiju i puno dobre volje.
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.