Problematika PES 2009
Re: Problematika PES 2009
Glede Bug-a sa izmjenom igraca sto sam primjetio a i Zamorac je zabrinuto nazvao me iz Zagreba,
znaci kad se zamjeni igrac komp poslije vrati starog igraca unutra izgleda da je bug u pitanju kada zabi jedan od igraca koji su gurnuti u igru tokom meca onda se vrate stari igraci u igru, mada to nije 100% potvrdjeno (mislim da je gol razlog)...
Takodjer u slucaju da se to desi igra blokira ako se nakon meca idu gledati ocjene igraca -to je 100%...
Ko rijesenje su neki igraci naveli da se BUG ne javlja ako se ide u formation settings i od tamo se mjenjaju igraci, odnosno da je on prisutan samo kad se ide na quick substitution....
molio bih nekog da to testira, sto u prijateljskoj sto u league utakmici
znaci kad se zamjeni igrac komp poslije vrati starog igraca unutra izgleda da je bug u pitanju kada zabi jedan od igraca koji su gurnuti u igru tokom meca onda se vrate stari igraci u igru, mada to nije 100% potvrdjeno (mislim da je gol razlog)...
Takodjer u slucaju da se to desi igra blokira ako se nakon meca idu gledati ocjene igraca -to je 100%...
Ko rijesenje su neki igraci naveli da se BUG ne javlja ako se ide u formation settings i od tamo se mjenjaju igraci, odnosno da je on prisutan samo kad se ide na quick substitution....
molio bih nekog da to testira, sto u prijateljskoj sto u league utakmici
pero je rekao da se danas mjenjaju grupe i da više neće biti fiksnih grupa nego da će se moći mjenjati!
jos je to pod upitnikom kako ce funkcionirati, tuntar treba popricat sa njim i vidit kako je u praksi....Chile wrote:pero je rekao da se danas mjenjaju grupe i da više neće biti fiksnih grupa nego da će se moći mjenjati!
naime sad po novim smjenama ce jednom mjesecno imat zajednicku, a plan je da se nakon 25.krene igrati 3-4 puta mjesecno, a tuntar je zaduzen da vidi u praksi koliko bi se moglo kombinirati. Takodjer mislim da bi bilo posteno da tu Pero vise povuce i prilagodjava se ipak je Tuntar stazom veteran.Mah vidit cemo kad tuntar da priopcenje mada po njegovom glasu osjecam skepsu veliku.....
Da naglasim niko sretniji od mene da Sir Petar Bankovic se vrati u ligu, ali nikako ne zelim da postanemo taoci jebenog Mulina i njegovih smjena, ljudi su zeljni igre i jebiga....
tako bez pretjeranog odusevljenja molim
Popricao sam sa Bankovicom,cak bi se moglo izvest,ako ne,ce se mjenjat.posto je najstariji ima neke privilegije i to ce probat iskoristiti!!!!!!
znaci po tebi realno ocekivati da je moguce da funkcionira sve to...
je,jako jako moguce.Izgubili smo pera milasa zbog picke a dobili,po mome,jako jako jebenog konkurenata za titule.
ok svatih znaci dao si zeleno svjetlo, meni dovoljno da pocnem crtat dres od aston villetuntar wrote:je,jako jako moguce.Izgubili smo pera milasa zbog picke a dobili,po mome,jako jako jebenog konkurenata za titule.
drugi dres je prekrasan
Konkurent za titule?!?Do prve izgubljene utakmice od 3:0...tuntar wrote:je,jako jako moguce.Izgubili smo pera milasa zbog picke a dobili,po mome,jako jako jebenog konkurenata za titule.
Ja ga nebi tako otpisao,da nebi bio ti njegova prva zrtva ,i ako mislim da je Benx njegov favorit
samo mu treba dat do znanja (i to mislim svi a ne dezurne babaroge) ako zajebe zbog njegovih "TIPICNIH" IZGOVORA" da let, i da mu je 3. prilika i zadnjatuntar wrote:Ja ga nebi tako otpisao,da nebi bio ti njegova prva zrtva ,i ako mislim da je Benx njegov favorit
moji drugi dres je crven? daj ga promjeni jer je gadan. jel možeš napraviti isti kao prvi samo obrnute boje? da bude bijeli s plavim crtama
zao mi prika, drugi sluzbeni dres ipswicha je crven, treceg nema tako da...Chile wrote:moji drugi dres je crven? daj ga promjeni jer je gadan. jel možeš napraviti isti kao prvi samo obrnute boje? da bude bijeli s plavim crtama
Xdjiki wrote:samo mu treba dat do znanja (i to mislim svi a ne dezurne babaroge) ako zajebe zbog njegovih "TIPICNIH" IZGOVORA" da let, i da mu je 3. prilika i zadnjatuntar wrote:Ja ga nebi tako otpisao,da nebi bio ti njegova prva zrtva ,i ako mislim da je Benx njegov favorit
rjesen finalni pach za OF by djiki,
ispravci:
realniji odabir stadiona svim momcadima
svi dresovi origigi
ispravljeni neki grbovi
i to je to nema rada do izlaska 2010, nadam se da cemo je igrati na ps3 tako da se mogu poceti baviti pravim pachevima....
ispravci:
realniji odabir stadiona svim momcadima
svi dresovi origigi
ispravljeni neki grbovi
i to je to nema rada do izlaska 2010, nadam se da cemo je igrati na ps3 tako da se mogu poceti baviti pravim pachevima....
od sljedećeg turnira moj joypad je off limits za sve.ako se ima za ljetovanja,zimovanja,pijančevanja po evropi i turbofolk gostovanja ima se i za joypad pa makar i onaj iz getroa.
Za auto i ženu sam čuo da se ne posuđuju, ali joypad?!?! Kamo nam ide ovo društvo???zagadur wrote:od sljedećeg turnira moj joypad je off limits za sve.ako se ima za ljetovanja,zimovanja,pijančevanja po evropi i turbofolk gostovanja ima se i za joypad pa makar i onaj iz getroa.
meni je joypad ljubavnica a i ljubavnica se ne posudjujereds wrote:Za auto i ženu sam čuo da se ne posuđuju, ali joypad?!?! Kamo nam ide ovo društvo???zagadur wrote:od sljedećeg turnira moj joypad je off limits za sve.ako se ima za ljetovanja,zimovanja,pijančevanja po evropi i turbofolk gostovanja ima se i za joypad pa makar i onaj iz getroa.
predlazem da se odredi jedinstvena kaza za igrace koji prije kraja utakmice spustaju joysticke, poszto je nekorektno i antifairplay prema drugoj momcadi koja pobjedjujr...
jel je spuštanje joypada kiks?ako je carew je rekao da bi u forestdjiki wrote:predlazem da se odredi jedinstvena kaza za igrace koji prije kraja utakmice spustaju joysticke, poszto je nekorektno i antifairplay prema drugoj momcadi koja pobjedjujr...
nije korektno neovisno ko radi to i trebalo bi se dogovorit za kakvu kaznu...treba dostojanstveno igrati do kraja