Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
-
zagadur
chile očito nije još izašao iz puberteta.trebala bi mu damira da ga odčepi
-
Chile
zagadur wrote:chile očito nije još izašao iz puberteta.trebala bi mu damira da ga odčepi
pravi mi se javlja. nakon svakog gola kontra hajduka stiže poruka od zagija
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
a tebi je zagi uzor da slijediš njegov primjer? svaka čast!
istra ti materina!
-
Chile
nikako! vi stalno nešto zajebavate u vezi hajduka, a ja stavim sliku od srne i odmah se uvrijedite
-
djiki
Chile wrote:nikako! vi stalno nešto zajebavate u vezi hajduka, a ja stavim sliku od srne i odmah se uvrijedite
pusti bandu frustriranu nemoci atomskog dinama....
jedino nije dobro da brijes na zagija...to nikako
-
benx
NUKLEARNI RASULINAMO!
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
i tebi je sezona pojela mozak... svako malo se javiš sa nekim postom koji samo ti razumiješ...
istra ti materina!
-
benx
U Dinamu su najskuplji Igor Bišćan i Boško Balaban. Svaki po 2,5 milijuna eura. U okršaju sa Šahtarom, Dinamu na terenu fali barem pedeset milja, šuštavih, hrskavih i spremljenih na sigurno. Mamiću ne fali ni kune, ni kad srcem časti navijače i ljubi tamburaše.
Ova tužna priča zapravo neodoljiva podsjeća na svakodnevni modus operandi. Ako pred sobom imaš žuljevit posao od 100 milijuna eura koje treba odraditi kroz par godina i 50 brzih koje možeš uzeti u šest mjeseci... što ćeš napraviti, dječače?
-
benx
Kalach wrote:i tebi je sezona pojela mozak... svako malo se javiš sa nekim postom koji samo ti razumiješ...
IMA JEDNA OSOBA KOJA TO RAZUMIJE KOJA NAJVIŠE PODJEBAVA GDIN. zAGI TO JE SAMO ZA NJEGA!
-
djiki
benx wrote:Kalach wrote:i tebi je sezona pojela mozak... svako malo se javiš sa nekim postom koji samo ti razumiješ...
IMA JEDNA OSOBA KOJA TO RAZUMIJE KOJA NAJVIŠE PODJEBAVA GDIN. zAGI TO JE SAMO ZA NJEGA!
nazalost i ja sam je razumio hihihihi
-
zagadur
evo da preduhitrim demagoga svih demagoga: na poljudu će bit 35 tisuća ljudi,ludnica,pakao,štala i mamamojenšeš bla bla bla bla bla bla.samo se nadam da mare neće dopustit da mali postane ko čača i da već u prvom razredu drži predavanja a pošto se mali ježi na bilu boju govori da ga je mater stavila na pravi kolosjek ili da dišpet radi tuta forca.evo benx sad sam te uskratio za post pa možeš nastavit sa kopipaste jubito
-
Chile
nuklearni hajduk je proradio!!! zagi i kalach znam da sada patite i da ste fustrirani..... ali hajduku će još teže biti igrati doma!
-
zagadur
Chile wrote:nuklearni hajduk je proradio!!! zagi i kalach znam da sada patite i da ste fustrirani..... ali hajduku će još teže biti igrati doma!
pao sam u nesvjest od frustracija
-
benx
zagadur wrote:Chile wrote:nuklearni hajduk je proradio!!! zagi i kalach znam da sada patite i da ste fustrirani..... ali hajduku će još teže biti igrati doma!
pao sam u nesvjest od frustracija
Odi se liječit od frustracija sa svojim istomišljenikom (Mamičem) gradit stanove po Zagrebu od transfera dinamovih igrača!
-
zagadur
evo benxa i njegov fond riječi: dinamo,dinamo mamić mamić i tako u nedogled
-
djiki
fedayn napoli in trasferta.....
redikulo umaghese al segutio.....
-
Chile
-
djiki
evo redikul svratio u umag i popili kavu usput mi ponosno pokazivajuci svoje barakuda brkove.....redikul di tutti i redikuli
-
djiki
inace najdraza konobarica bonbonere viki se potukla u planetu s nekom ribom, doso frajer od ribe i razbio joj je glavurdu hihihihi, punata i potresa mozga koliko ces....
-
Chile
šta ozbiljno?
benki opet viđen u ranim jutarnjim satima kako tetura po brtonigli