Umag Calling 2008A
evo benki sad je djiki u silenzio stmpa.koj kurac ste mu sad rekli da ste mu krali ferero i da je razmažen,mogli ste pričekat još par godina sa iznošenjem vaših adolescentnih sranja.mislim da ja djikija najviše volim,nikad mu nisam ništa ukrao naprotiv poklonio sam mu tegove dok je hti postat hulk hogan
smješno je kako ti liječiš nostalgiju za umagom i frustraciju življenja u metropoli braneći benkija.loša terapija.samo korijenite promjene ti mogu pomoć. btw jezgra više ne postoji je ostala 2 člana ex jezgre bi dolomitočeca najradje stavili u top ali naravno nemaju muda do rećikaiser-kalach wrote:benx i ostatak jetgre za razliku od nekih ima o čemu pričati djeci dok će nekima biti domet tjerati vjeverice, jesti pinjole i diviti se topovima gentile milevoja...
opet je djiki napisao tendenciozan članak u kojem spominje da sam samo ja bio razočaran u nedolazak andročeca na turnir i da je samo iz mene pljuštala vatra.taj članak je još jedan dokaz koliko je ex jezgra u banani.turnir je bio odličan i na samom turniru su neki govorili da je najbolji do sada ali djiki sve to izostvlja iz članka zbog kroničnog pomankanja muških atributa.i još jedna anegdota sa turnira, u jednom trenutku dolazimo do ideje da se pošalje sms kevi da je turnir nikad bolji jer nema njega(zajebancija).djiki šalje sms a na to ga benki pita jel si napisao što smo se dogovorili?? u tom trenutku djiki se počinje hladno znojit i kroz telećii smješak zbori: napiso sam samo da je turnir nikad bolji.bojao sam se da se keva ne naljuti. toliko o multimudu matijeviću
zagadur wrote:opet je djiki napisao tendenciozan članak u kojem spominje da sam samo ja bio razočaran u nedolazak andročeca na turnir i da je samo iz mene pljuštala vatra.
jel vidiš nesrazmjer toga što pišeš? sjedne strane sereš jer je tendeciozno napisati da si bio najrazočareniji što nije došao i uz benkija si najviše srao.ali ne to nije dobro samo ti kao da si srao, ali sa druge strane je ok da djiki direktno ide na djon kill billa i da mu baš on šalje poruku (zašto ne ti ili benx naprimjer). u zakljucku ti sereš a ja da dobivam po pički, e ne može to tako.....zagadur wrote:u jednom trenutku dolazimo do ideje da se pošalje sms kevi da je turnir nikad bolji jer nema njega(zajebancija).djiki šalje sms a na to ga benki pita jel si napisao što smo se dogovorili?? u tom trenutku djiki se počinje hladno znojit i kroz telećii smješak zbori: napiso sam samo da je turnir nikad bolji.bojao sam se da se keva ne naljuti.
saljite mu poruke, napunite mu glavu, jebite ga u anus korjenomod banbusa, ali napravite nesto a ne samo pizdekat kako djiki nema muda (sto je vec utvrdjeno, potvrdjeno, dokazano 100 puta vise dosadno), recite sto vas smeta a ne ovako, liga je opet krenula nizbrdo i pojavljuju se pojedini nezadovoljnici (od atmosfere do sustava natjecanja). sad si ti nova jezgra moras neke pojave sjeci u korjenu (od banbusa dakako)zagadur wrote:ti si sam uzeo mobitel u ruke i počeo pisati ali je začudjujuče da ti jednu šegu okarakteriziraš kao direktan djon.istina je da smo samo ja i benki srali zbog andročeca jer valjda imamo razloga a i muda
liga je krenula u odličnom smjeru i ti si to konstatirao atmosfera je sve bolja i bolja si smo više manje izjednačeni u igri osim ronija a i benki se vratio na stare puteve slave što se tiče zajebancije.i nemoj sad pisat da ide nizbrdo samo da bi liječio nečije rane na srcu što ne može igrat umašku ligu.dotični jedva čeka da čuje da je liga u rasulu tako da si može sam reći da je možda dobro što nije u umagu a ti i benki to dobro znate pa potencirate priči o ligi u kurcu a na turnirima ste oduševljeni svime
nisam na to mislio, znam sto sam napisao, nego ima nekih sitnih nelagoda kod clanova koje se treba sasjec u korijenu...zagadur wrote:evo micko što si jučer pisao o ligi koja ide nizbrdodjiki wrote:kapa dole g.benkiju koji je bio iznad svojih mogučnosti na turniru (smijao sam se do 3 ujutro doma)
hobotnica za 5. pohvale zlom kuvaru i kovi paparazzu...
slike danas tokom dana....
po meni najbolji turnir u zadnjih par godina....
ps.najpikantnije slike iz moje kartoteke izbrisane tako da zagi budes miran ;)
ako ti milasa smatraš ozbiljnim suguvornikom onda i tebi treba pomoć.što se tiče 3 plejke mislim da bi trebali stavit mozgove na kup i razmislit o tome.prvenstveno bi trebali počet razmišljat o prostoru koji nadam se stiže u ponedjeljak kao poklon za božić na kolima djeda vidovića za članove naše lige koji slave božić po julijanskom kalendaru
nezadovoljnici milas,tuntar i roni...upitan androcec i njegov status glede turnira...to je 50% ne racunajuci kovu paparazzazagadur wrote:ako ti milasa smatraš ozbiljnim suguvornikom onda i tebi treba pomoć.što se tiče 3 plejke mislim da bi trebali stavit mozgove na kup i razmislit o tome.prvenstveno bi trebali počet razmišljat o prostoru koji nadam se stiže u ponedjeljak kao poklon za božić na kolima djeda vidovića za članove naše lige koji slave božić po julijanskom kalendaru