Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2009A
bice dobro zaradjuje u istraturistu kad pozove 200 ljudi na rodjendan to ni djiki u vremenima janjca i icina samofinanciranja nije radio
ovo je safetova(škifec) mama.legenda starog grada
cigani najveći hrvati u umagu počevši od samsona
djiki wrote:bice dobro zaradjuje u istraturistu kad pozove 200 ljudi na rodjendan to ni djiki u vremenima janjca i icina samofinanciranja nije radio
Demark i još jedan su diplomirali prostor su platili 50 eura a točili su konzum pivo i 3L Lowenbrau 1L gratis i još pola litre za 0,01 lipu
Mislim da su sve skupa 1000 kn potrošili jer u 2 pm. nisu imali više piča a kad bi ja i ti diplomirali i išli u vojsku onda bi pozvali cijelu Županiju i Villija Bassanessea (i Broč cili)
Ej, odkud meni te sve fore zar samo toliko opičen luđi sam od djikija 100%
Zapiši sve te fore molim te djiki
Pošto sam mu i kum da vas ja podsjetim da je danas rođendan kalaču, pa ko ima neku lijepu i toplu riječ za njega može je podijeliti sa nama svima i naravno s njim!!! Sretan rođendan kume još jednom!
hepi brzdej laveci
jbt kalač da si napisao da napoli dovodi riberya, ili c.ronalda u napoli odmah bi se javili zli jezici, ali kad treba uputiti neku lijepu riječ onda ih nema nigdje...
daj keva ne budi patetičan.tu si palamudio da ne treba sve stavljat na forum a sad da zašto mu nismo čestitali preko foruma.reds wrote:jbt kalač da si napisao da napoli dovodi riberya, ili c.ronalda u napoli odmah bi se javili zli jezici, ali kad treba uputiti neku lijepu riječ onda ih nema nigdje...
hrvati su zlo od naroda
dobro kaže zagi... hrvati su smješan narod... kad sam prije 3 godine zvao ekipu na cigane u planet... da se razumijemo, tamo sam prvenstveno kročio radi cigana... ekipa se valja od smijeha jer kalach ide na narodnjake... a brija je bila kao u filmu... njih 9 u kombiju za 8 ljudi prelazi granicu tako da jedan ide pješke... naravno da su instrumenti bili u kombiju ... ekipa iz guče dolazi svirati u umag za 600 eura uključujući prijevoz, smještaj im je sređen!?!?!? pa si ja mislim koja sirotinja kad oni krenu rokat, pa rokaju k'o kraljevi i natuku još kojih 2-3000 eura tu večer samo od ekipe sa željama... na kraju, zove ih emil doma kod sebe doma, kad ovi kao u filmu sviraju i trče za njim po ulici... drameshish!!!
a mi kreteni, glumili balkance i porazbijali pola staklenog inventara... isplatilo se
i sad mi djiki tu drka na cigane... e ovog puta djikanad nisi bio ispred svog vremena...
istra ti materina!
sad će djiki izvalit priču kako u peroju živi 95% crnogoraca... uvijek ista priča...
istra ti materina!
peroji su ti ista shema ko arbanasi, po hrvaceno, istranizirano stanovnistvo.....Kalach wrote:sad će djiki izvalit priču kako u peroju živi 95% crnogoraca... uvijek ista priča...
Izači če i u 24 sata jer sam rekao novinaru da i mene slika jer imam fetiš na photos, inače ti gosti su dva brata Guttenberg imaju duplo veču glavu od Mislava npr......zagadur wrote:tko zna koliko je od ovih benx pokupio manče
http://www.barkun.hr/2009071427038/UMAG ... ntley.html
Prošle godine su me žicali da im dam popust tako da su to najgori gosti za mene niti im nemožeš uzet 2 eura jer cijeli dan vade bentley iz kampera i na volanu imaju cjenik zalijepljen!!!!