Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2008B
zagi spusio 50 eura i muci
džabe opet dižeš tenzije,ja rekao da je bio od 97-00 u laziju i pogodio i on rekao da je bio od 93-96 u laziju i pogodio
mah jebo ja te oklade di svi dobivaju i nikad niko ne pusi...aj bice zanimljivo za hamsika vidjet...
za neupucene:
kalac+benx hamsik na ljeto ostaje
zagadur hamsik odlazi
ulog 50 eura
samo se nadam da ako ide na posudbu sa mogucnoscu potpisivanja ugovora poslije da svi opet dobijaju
za neupucene:
kalac+benx hamsik na ljeto ostaje
zagadur hamsik odlazi
ulog 50 eura
samo se nadam da ako ide na posudbu sa mogucnoscu potpisivanja ugovora poslije da svi opet dobijaju
Nema veze za 50 Eura, samo je bila rječ kad je prvi put došau u lazio 93-94 i to je to pogodjeno ovo sa 97-00 nema nikakve veze to ti je isto koliko je puta vulić došao kao trener u Hajduk pa neču nabrajat godine nego ču reč te i te godine je došao!zagadur wrote:džabe opet dižeš tenzije,ja rekao da je bio od 97-00 u laziju i pogodio i on rekao da je bio od 93-96 u laziju i pogodio
Da sam se kladio sa Vanjom sigurno bi popušio jer sa vanjom imam prosjek dobivenih oklada 2-3 posto a sa Zagijem 100% ali love neču vidjet jbga
vadiš se na oklade i samo proglašeno "znanje" o nogometu(juventus-košice,znam tu utakmicu) jer si opet dokazao da si totalna pes-margina i da me ne možeš dobit niti da se postaviš na trepavice .benx wrote:Nema veze za 50 Eura, samo je bila rječ kad je prvi put došau u lazio 93-94 i to je to pogodjeno ovo sa 97-00 nema nikakve veze to ti je isto koliko je puta vulić došao kao trener u Hajduk pa neču nabrajat godine nego ču reč te i te godine je došao!zagadur wrote:džabe opet dižeš tenzije,ja rekao da je bio od 97-00 u laziju i pogodio i on rekao da je bio od 93-96 u laziju i pogodio
p.s. ne kupit boriella,ne valja ništa
juve kosice znam tu utakmicu
po meni zagi je spušio okladu jer je bila riječ kad je došao prvi put u lazio!!!
ja necu nista reci jer dizem tenzijeChile wrote:po meni zagi je spušio okladu jer je bila riječ kad je došao prvi put u lazio!!!
po meni si ti najveći rvat u gradu ali moram šutjet o tome tri uskličnikaChile wrote:po meni zagi je spušio okladu jer je bila riječ kad je došao prvi put u lazio!!!
samo cu primjetit da ti je mrskije kad ti izbe pare iz djepa nego redsuzagadur wrote:po meni si ti najveći rvat u gradu ali moram šutjet o tome tri uskličnikaChile wrote:po meni zagi je spušio okladu jer je bila riječ kad je došao prvi put u lazio!!!
to nije istina.ja sam se uvijek držao dogovora.jedino mi je mrsko kad se mješaju ljudi samo da bi se mješali(kad se već ne priča o ultrasima,hajduku ili dinamu) i oni koji se mješaju samo da bi se nešto skuhalo da ubiju dosadu(očit primjer ti je ovo vadjene štorije o calaiou i novom careci)djiki wrote:samo cu primjetit da ti je mrskije kad ti izbe pare iz djepa nego redsuzagadur wrote:po meni si ti najveći rvat u gradu ali moram šutjet o tome tri uskličnikaChile wrote:po meni zagi je spušio okladu jer je bila riječ kad je došao prvi put u lazio!!!
koga ja tu vidim
http://histri.freehostia.com/
http://histri.freehostia.com/
šta je ovo trebalo biti kao smješno?zagadur wrote:po meni si ti najveći rvat u gradu ali moram šutjet o tome tri uskličnikaChile wrote:po meni zagi je spušio okladu jer je bila riječ kad je došao prvi put u lazio!!!
ne gledate hajduk? griva je stavio link... onaj dairo moreno koji je navodno trebao doći u dinamo je par puta zaprijetio... 0:0 na poluvremenu...
istra ti materina!
meni je smješno što netko se učlanjuje u grpu na facebooku "tko misli da je balić trebao odgristi nos karabatiću" i slične samo da bi stalno pokazivao i dokazivao svoju nacionalnu pripadnost.Chile wrote:šta je ovo trebalo biti kao smješno?zagadur wrote:po meni si ti najveći rvat u gradu ali moram šutjet o tome tri uskličnikaChile wrote:po meni zagi je spušio okladu jer je bila riječ kad je došao prvi put u lazio!!!
koji si ti glupan! kakvo je to dokazivanje hrvatstva?
ne trebam ja ništa dokazivati. ja sam se već iskazao za razliku od nekih
vau vau vau vau vau vau vau
nisam znao da si branitelj,sa 5 godina si već bio u rovu za domovinuChile wrote:ne trebam ja ništa dokazivati. ja sam se već iskazao za razliku od nekih