I maeni je svejedno, samo probajte da ne počnemo prekasno!tuntar wrote:molim vas da se dogovorite okolo termina da Pero i ja sredimo smijene!
TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
takodjer i meni je svejedno kada,samo da se igra jer ibra mi je već malo u depresiji što vam ne puni mreže
...a Amaurito i messinjanin već od nervoze skaču na mjestu, a kad krenu ko pit bull...zagadur wrote:takodjer i meni je svejedno kada,samo da se igra jer ibra mi je već malo u depresiji što vam ne puni mreže
Sredio sam smijenu ,mozemo u četvrtak!
predlažem četvrtak u 18,ja bi u prostoru da ipak malo sredimo dolje.nismo dugo bili u prostoru
Može četvrtak, ali ja bi ipak možda konobu, pa da bacimo pod peku nešto!zagadur wrote:predlažem četvrtak u 18,ja bi u prostoru da ipak malo sredimo dolje.nismo dugo bili u prostoru
tuntar mi je rekao da nije problem za prostor prosli tjedan treba ga jos pitat, ako prodje molio bih mog novog priku kuvara da napravi kalkulaciju za hranu, mislim da bi hobotnica bila dobra zimska radost...
hobotnica 55 kn/kg.treba nam min 4 kg a to znači 220 kn.odlučite i javite do sutra
p.s. zadnji put kad smo pekli hobotnicu bilo je malo manje od 5 kg
p.s. zadnji put kad smo pekli hobotnicu bilo je malo manje od 5 kg
hobotnica 220 kn
krumpir kruh 50 kn
pice 250 kn
-----------------
ukupno 500 kn
djeljeno 8
60 kn po glavi
100 kn benx
sutra ide potvrda cim dobim slovenca
krumpir kruh 50 kn
pice 250 kn
-----------------
ukupno 500 kn
djeljeno 8
60 kn po glavi
100 kn benx
sutra ide potvrda cim dobim slovenca
krumpir ja častim a pića je 250 kn previše ako se čavlek ne mislim oblejat .mislim da bi bilo uredu u kalkulaciju uvest i 50 kn za bankovićeve mješavine jer ne može uvijek on častit a benx trošit
p.s. treba zvat i kovu kaskadera tj. glavu od titaniuma
Kova je u toplicama rekla mi je Natasha Kovacsevicszagadur wrote:krumpir ja častim a pića je 250 kn previše ako se čavlek ne mislim oblejat .mislim da bi bilo uredu u kalkulaciju uvest i 50 kn za bankovićeve mješavine jer ne može uvijek on častit a benx trošit
Prostor je rijesen samo ceka hobotnicu!!!!
hobotnica naručena,sutra ili prekosutra je podižem.molio bi bračkog cigana da riješi 2 dcl bračkog maslinova ulja(ko fol extravergine) za bolji uspjeh peke
imam miks uja sa nizina uz rijeku po, pomjesanu sa ina mazivom +
Dragi naši!
Ovim putem pozivamo na vjenčanje koje će se održati u Crisinama 05 02 2009 preko puta bivšeg benkijevog stanovanja u konobi Mulino.
Naši mladenci će ovjekovječit desetlječnu želju da se spetljaju za cijeli život.
Dražen Matijević i Mislav Zagorec
Tko će reći DA a tko možda NE?
Tko će čije prezime uzeti?
Tko će koga prvi nagaziti?
Tko će koga cinkati?
Da li će mlada kuhati hobotnicu za Ibru
ili če mladenac igrati pes i zabijati sa Henryem tzv. bag golom
.
I još mnogo drugih
spektakularnih detalja
saznat ćete
05.02.2009.
.
Svečanost sklapanja braka
održat će se u crkvi
u Lovrečici u 16.30.
.
A veselje i svadbena igra pesa
održat će se u konobi pri živahnem Tuntarju
v Crisine u 18.00.sati
Dobro nam došli!!!!
Ovim putem pozivamo na vjenčanje koje će se održati u Crisinama 05 02 2009 preko puta bivšeg benkijevog stanovanja u konobi Mulino.
Naši mladenci će ovjekovječit desetlječnu želju da se spetljaju za cijeli život.
Dražen Matijević i Mislav Zagorec
Tko će reći DA a tko možda NE?
Tko će čije prezime uzeti?
Tko će koga prvi nagaziti?
Tko će koga cinkati?
Da li će mlada kuhati hobotnicu za Ibru
ili če mladenac igrati pes i zabijati sa Henryem tzv. bag golom
.
I još mnogo drugih
spektakularnih detalja
saznat ćete
05.02.2009.
.
Svečanost sklapanja braka
održat će se u crkvi
u Lovrečici u 16.30.
.
A veselje i svadbena igra pesa
održat će se u konobi pri živahnem Tuntarju
v Crisine u 18.00.sati
Dobro nam došli!!!!
džabe ti trud benx kad i sam znaš koga djiki obožava i kome bi ostavio svo ićino bogatstvo samo da jednom s njim doživi vrhunac znaš ti dobro sa čijim imenom na ustima djiki budi i ide spavat.znaš ti dobro čiju sliku djiki nosi u novčaniku.a i ti benx nebi mjenjao djikija za ništa na svijetu ali to znamo samo ti i ja.
Last edited by zagadur on 02 Feb 2009, 19:44, edited 1 time in total.
Samo da mi Djiki prepiše gradilište u Moeli može bez lifta i to je to odjebat ču ga!!!!!zagadur wrote: džabe ti trud benx kad i sam znaš koga djiki obožava i kome bi ostavio svo ićino bogatsvo samo da jednom s njim doživi vrhunac ,a i ti benx nebi mjenjao djikija za ništa na svijetu ali to znamo samo ti i ja.
dobit češ dolince i gricka subotoN i nediljoN.ae ae
S obzirom da Vanja neče čuvat gricka lako moguče!!! e benki benki!zagadur wrote:dobit češ dolince i gricka subotoN i nediljoN.ae ae