idioti... lik je reprezentativac ali izgleda da nije po guštu donadonija...tata wrote:6 milja plus Santcroce... , kakvi majstori...
Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
Re: Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
istra ti materina!
napoli oko 12.mjesta
jesi uložio 100 eura, nemoj mi se kasnije izvlačiti...djiki wrote:napoli oko 12.mjesta
istra ti materina!
OPET ČE NAS KALACH SVI ZAJEBAVAT KAO I TATKOKalach wrote:idioti... lik je reprezentativac ali izgleda da nije po guštu donadonija...tata wrote:6 milja plus Santcroce... , kakvi majstori...
mislim da neće kad budemo feštali sa djikijevih 100 eura, zagijevih 50 eura a da ne govorim o večerama koje mi je dužan... za sada se samo ja smijem... nisi ni ti bio toliko hrabar u prognozama...
istra ti materina!
na 10-18. mjestoKalach wrote:jesi uložio 100 eura, nemoj mi se kasnije izvlačiti...djiki wrote:napoli oko 12.mjesta
ma jucer mi se napoli opet zgadio kad mi benx reko da je moggi bio sportski direktor tokom velike ere kluba
vadi pare i stavi ih kod benxa ispod tepiha u kantunu blizu 14 videorekordera... nemoj mi poslije muljat da ti je to bila samo zajebancija na forumu... osim toga tanja pita kad ćeš nas voditi na večeru... dosta je bilo izvlačenja...
molio bih zagija da benxu da lovu koju ćemo naravno uložiti na napoli girone di andata...
inače, sponzori se trgaju za napoli...
molio bih zagija da benxu da lovu koju ćemo naravno uložiti na napoli girone di andata...
istra ti materina!
kad dodjete u paru idje vecera, obecana.......nikakvog izvlacenja nema zarazliku od tvog neodgovaranja glede moggija....Kalach wrote:vadi pare i stavi ih kod benxa ispod tepiha u kantunu blizu 14 videorekordera... nemoj mi poslije muljat da ti je to bila samo zajebancija na forumu... osim toga tanja pita kad ćeš nas voditi na večeru... dosta je bilo izvlačenja...
zagi ce lovu dat kad zavrsi calciomercato
pa znao sam za moggija...djiki wrote:kad dodjete u paru idje vecera, obecana.......nikakvog izvlacenja nema zarazliku od tvog neodgovaranja glede moggija....Kalach wrote:vadi pare i stavi ih kod benxa ispod tepiha u kantunu blizu 14 videorekordera... nemoj mi poslije muljat da ti je to bila samo zajebancija na forumu... osim toga tanja pita kad ćeš nas voditi na večeru... dosta je bilo izvlačenja...
zagi ce lovu dat kad zavrsi calciomercato
istra ti materina!
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
pa jebate, jel imaš ti trunčicu morala u sebi...
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
onda je još bio nesikusan a meštar je postao zna se kad, što mu se i dokazalo...tata wrote:pa jebate, jel imaš ti trunčicu morala u sebi...
iako sam ti odgovorio jeftine su ti te provokacije... moš ti bolje
istra ti materina!
mah kalac ozbiljno sada naslov verone i 2 napolija su mibila ludilo jer su klubovi bez protekcije dobili naslov mimo svih makinacija proklete trojke i na kraju mi benx tihim i malo zasramljenim glasom rece moggi bio dirretore portivo...razocaranje veliko za me iskreno
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
pogi mi se ne javalja ali kad ga dobijem i kad saznam kako se banira ekipu na forumu nahebali ste
istra ti materina!
Nemoj Tatka banirat on je moj tovar
pogi na susaku, otoku
djiki spremi lovu... za sada smo 4.
Serie A 2009-10
Atalanta 0
Livorno 0
Milan 0
Napoli 0
Palermo 0
Parma 0
Roma 0
Sampdoria 0
Siena 0
Lazio 0
Juventus 0
Bari 0
Bologna 0
Cagliari 0
Catania 0
Chievo 0
Fiorentina 0
Genoa 0
Inter 0
Udinese
Serie A 2009-10
Atalanta 0
Livorno 0
Milan 0
Napoli 0
Palermo 0
Parma 0
Roma 0
Sampdoria 0
Siena 0
Lazio 0
Juventus 0
Bari 0
Bologna 0
Cagliari 0
Catania 0
Chievo 0
Fiorentina 0
Genoa 0
Inter 0
Udinese
istra ti materina!
do sada becks nije potpisao ništa i trenira sa leedsom... da tako i bude
http://www.leedsunited.com/news/chairma ... 85_1711433
inače 1. pripremna je sa glentoranom a stadion im je ludilo!!!
http://www.leedsunited.com/news/glens-c ... 85_1710688
http://www.leedsunited.com/news/chairma ... 85_1711433
inače 1. pripremna je sa glentoranom a stadion im je ludilo!!!
http://www.leedsunited.com/news/glens-c ... 85_1710688
istra ti materina!
ako je ovo istina biti će kukenshish mamamojenshish...
Dal Brasile, il Cruzeiro ha venduto Kleber al Napoli per 16 milioni di euro
Secondo l'emittente televisiva brasiliana Mesa Redonda, il Cruzeiro avrebbe già raggiunto un accordo con il Napoli per l'attaccante brasiliano, ma che nelle prossime settimane dovrebbe ottenere il passaporto italiano, Kleber per una cifra intorno ai 16 milioni di euro. pianetanapoli.
i sada još de ceglie ili vargas pa idemo po 3. scudetto!!!
Dal Brasile, il Cruzeiro ha venduto Kleber al Napoli per 16 milioni di euro
Secondo l'emittente televisiva brasiliana Mesa Redonda, il Cruzeiro avrebbe già raggiunto un accordo con il Napoli per l'attaccante brasiliano, ma che nelle prossime settimane dovrebbe ottenere il passaporto italiano, Kleber per una cifra intorno ai 16 milioni di euro. pianetanapoli.
i sada još de ceglie ili vargas pa idemo po 3. scudetto!!!
istra ti materina!