Nisi čuo da je neki političar otrovao za Novu godinu troje ljudi tako malo se bojim još kako ti piješ čajeve već 5-8 godina ko zna u kojem si ti stanju!!! Zato si me počeo volit vidiš da si i ti lud od čajevapero08 wrote:dali treba i čudnovatih biljka ??? pitanje za benxa
TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
srijeda 20 30 turnir u krizinama
uz neku mezu
uz neku mezu
znači ja radim popodne,u najboljoj soluciji dolazim u 22 i 30 u najgoroj 23 i 30,ipak najrealnije je oko 23.unprijed se ispričavam ali teško mogu zamjenit smjenu i ako ima neka mala šansa da zamjenim smjenu ali ako bude šta biti će te pravodobno obavješteni.što se tiče meze ne računajte na mene kao kuharadjiki wrote:srijeda 20 30 turnir u krizinama
uz neku mezu
jel bi se moglo donijet sta spec u hotel?
jedino sipar radi za vanjske zabavedjiki wrote:jel bi se moglo donijet sta spec u hotel?
djiki wrote:jel bi se moglo donijet sta spec u hotel?
Ova ti je bolja od one da ti nabavim u kuhinji gljive, a ja već treću Novu godinu nisam dobio u Istraturistu čašu vode za doček.
U biti lažem jedan Talijan mi je donio kruškovac a ne poznam ga!!!
2001g. u Hotel istri za doček jedan intelektualni kuhar me za večeru poslao u kurac pa sam do 6 ujutro naravno ostao gladan a možda da sam mu gurnuo 50 ojra možda bi mi nešto i ispekao!!!
nista od sljedeceg tjedna
lijepo boga midjiki wrote:nista od sljedeceg tjedna
Na zalost nikakao nismo mogli sredit smjene!Sorry
bankovic kkae radi godisnjih da ce biti grbavo i sljedeci...nadam se napadu varicele ili hitnoj voznji tete u zg na pregled kod obiteljskog ginekologa, i da ce se igrati...
sljedeći turnir 01.05. u 19h možda
ja ne mogu idem na piknik za 1.majzagadur wrote:sljedeći turnir 01.05. u 19h možda
ja ne mogu drugi tjedan u svibnju jer idem na učku brat šparuge.sve u svemu rano smo počeli sa sranjima,kad pero kaže da će biti grbavo i sljedeći tjedan to je 110% da se ne igra.liga u lisičinama mulina bianca..........
nadam se da je to onaj piknik na koji sam te ja pozvao... ilitiga produženi vikend sa gostovanjem u dubravi...djiki wrote:ja ne mogu idem na piknik za 1.majzagadur wrote:sljedeći turnir 01.05. u 19h možda
ipak je dobro što sam vas ranije obavjestio...
istra ti materina!
Dobro Zagi prestani srat po svemu!!!Nismo se moglisredit smjene i dosta!!!!!!!Zar sam ja ikad kenjao po drugima kad nisu mogli doc na turnir?????Ni rijec .Dal zbog posla ili zbog utakmica.
Postoji rijesenje:izbacinas iz lige posto si ti naj predaniji svemu tome,naj korektniji,nikad ne radis sranja...........
Postoji rijesenje:izbacinas iz lige posto si ti naj predaniji svemu tome,naj korektniji,nikad ne radis sranja...........
a da promjenite temu u Termini ogovaranja?
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
ne razumijem o čemu di sad pričaš,pa šta sam ja kenjao???tuntar wrote:Dobro Zagi prestani srat po svemu!!!Nismo se moglisredit smjene i dosta!!!!!!!Zar sam ja ikad kenjao po drugima kad nisu mogli doc na turnir?????Ni rijec .Dal zbog posla ili zbog utakmica.
Ti si kenjac i gotovo!zagadur wrote:ne razumijem o čemu di sad pričaš,pa šta sam ja kenjao???tuntar wrote:Dobro Zagi prestani srat po svemu!!!Nismo se moglisredit smjene i dosta!!!!!!!Zar sam ja ikad kenjao po drugima kad nisu mogli doc na turnir?????Ni rijec .Dal zbog posla ili zbog utakmica.
molim vas da se dogovorite okolo termina da Pero i ja sredimo smijene!
kako god dogovorite, javite sta mozete