Umag Calling 2008B

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 01 Aug 2008, 16:00

srećom zagaduro je veliki nogometni stručnjak... da se njega pita dinamo bi trebao kupiti igrače po prepurukama mentora mu benxa... znači, body balance 85-90, dribling 90+, speed, 90+, shot power, accurancy sve 85+ i da ne zaboravim zvjezdice na middle shoting, dribling (što se podrazumijeva), penalty, 1on1...
ovi ostali su sve uzalud potreošena lova... shvati zagaduro da nogomet nije samo kompjuterska igrica... znam da si hendikepiran što nogomet nikad nisi igrao pa je teško da ćeš neke stvari ikad shvatiti...
istra ti materina!
Chile

Post by Chile » 01 Aug 2008, 16:04

Kalach wrote:srećom zagaduro je veliki nogometni stručnjak... da se njega pita dinamo bi trebao kupiti igrače po prepurukama mentora mu benxa... znači, body balance 85-90, dribling 90+, speed, 90+, shot power, accurancy sve 85+ i da ne zaboravim zvjezdice na middle shoting, dribling (što se podrazumijeva), penalty, 1on1...
ovi ostali su sve uzalud potreošena lova... shvati zagaduro da nogomet nije samo kompjuterska igrica... znam da si hendikepiran što nogomet nikad nisi igrao pa je teško da ćeš neke stvari ikad shvatiti...
:rollingofl
zagadur

Post by zagadur » 01 Aug 2008, 17:22

Kalach wrote:srećom zagaduro je veliki nogometni stručnjak... da se njega pita dinamo bi trebao kupiti igrače po prepurukama mentora mu benxa... znači, body balance 85-90, dribling 90+, speed, 90+, shot power, accurancy sve 85+ i da ne zaboravim zvjezdice na middle shoting, dribling (što se podrazumijeva), penalty, 1on1...
pa ti si u zadnje vrijeme nogometni stručnjak,trener,consulente mercato,socijalni radnik,ljubavni i životni savjetodavac,moralista(zajedno sa kevom) ali ipak nisi zaboravio glavno zanimanje klauna i redikula :idea .ti se nazivaš velikim strunjakom a kad dinamo igra pola umaga gasi mobitele da ne mora slušat tvoje "nogometne vizije"
djiki

Post by djiki » 01 Aug 2008, 17:52

che golaso di sammir, segna sempre lui :-( u 1:45 ujutro takve stvari salje ....
djiki

Post by djiki » 03 Aug 2008, 14:41

Evo slike koja ce promjenit sliku o domovinskome ratu!!! malvazijski tigrovi u akciji :-D

Image

eto toliko volio bih je zakacit u Bonboneru jer mi je pun kurac ustasa koji se kurce ko da su oslobodili Kijevo i Kiev zajedno a ovog velikog covjeka sikaniraju iskljucivo iz ljubomore :-puke
Puljo uno di noi, Hr branitelj i 150 gostovanja pa nek si jedu muda debili i kazu sto hoce!!!!

P.s.za neupucene kosonja je legenda odje, ne bas cistih krvnih zrnaca, i kao takav je branio svoj dom i danas ga ceka noz ako udje u republiku srpsku od vlastite familije
djiki

Post by djiki » 03 Aug 2008, 14:42

ko zna bradonju desno u kutu, on je bio sigurno odjeljak za ispitivanja i premlacivanja :-D
zagadur

Post by zagadur » 03 Aug 2008, 22:34

djiki wrote:eto toliko volio bih je zakacit u Bonboneru jer mi je pun kurac ustasa koji se kurce ko da su oslobodili Kijevo i Kiev zajedno a ovog velikog covjeka sikaniraju iskljucivo iz ljubomore :-puke
Puljo uno di noi, Hr branitelj i 150 gostovanja pa nek si jedu muda debili i kazu sto hoce!!!!
a koji su to debili? hoću imena!jel i chile medju njima? ajmo djiki pokaži muda i dokaži da si ićino sjeme!
djiki

Post by djiki » 04 Aug 2008, 02:52

zagadur wrote:
djiki wrote:eto toliko volio bih je zakacit u Bonboneru jer mi je pun kurac ustasa koji se kurce ko da su oslobodili Kijevo i Kiev zajedno a ovog velikog covjeka sikaniraju iskljucivo iz ljubomore :-puke
a koji su to debili? hoću imena!jel i chile medju njima? ajmo djiki pokaži muda i dokaži da si ićino sjeme!
zna se ko su wanna be ustascie ....
djiki

Post by djiki » 04 Aug 2008, 19:34

zagadur

Post by zagadur » 04 Aug 2008, 20:21

benx je u zadnje vrijeme super fora dobar,za ne prepoznat :-D :heart:
djiki

Post by djiki » 05 Aug 2008, 23:34

mnogo jaki hit u ulici brustoloni 1 i 3.....
http://www.youtube.com/watch?v=Y0I8cxBdQWY
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 06 Aug 2008, 09:59

zagaduro.... pa sammir je opet zabio i nadjelio se asistencija.... šta ti to čekaš jednu lošu utkamicu da poništi 10 dobrih i da možeš nešto napisati... toliko o tvom poimanju nogometa...
istra ti materina!
Chile

Post by Chile » 06 Aug 2008, 12:04

Image
slika iz čavoglava! [/b]
Chile

Post by Chile » 06 Aug 2008, 12:19

Image
slika iz čavoglava
djiki

Post by djiki » 06 Aug 2008, 12:27

sale thompson je prepoznat koji su ovi drugi likovi?
cavoglave proslo bez spektakla posto puljo nije iso pod jeftinim izgovorom :"lani me uhapsili murjaci , mene hrvatskog sokola , ove godine me nece vidjet!", "pa zasto te uhitili?", "ma nista jeli sendvic na pumpi i skakali beogradjanu po autu"
Chile

Post by Chile » 06 Aug 2008, 23:13

djiki wrote:sale thompson je prepoznat koji su ovi drugi likovi?
to sigurno zagi zna
zagadur

Post by zagadur » 07 Aug 2008, 00:18

Chile wrote:
djiki wrote:sale thompson je prepoznat koji su ovi drugi likovi?
to sigurno zagi zna
likovi su iz porečkog moto kluba
zagadur

Post by zagadur » 07 Aug 2008, 18:07

http://www.barkun.hr/content/view/16583/89/
KRASNA ZEMLJO ISTRO MILA DOME RODA HRVATSKOG
Chile

Post by Chile » 08 Aug 2008, 14:45

Chile

Post by Chile » 08 Aug 2008, 15:08

http://www.index.hr/vijesti/clanak/daj- ... 97689.aspx

nije ni čudo kad vidim zagija koliko loče :-p :drinkbeer