Umag Calling 2008B
srećom zagaduro je veliki nogometni stručnjak... da se njega pita dinamo bi trebao kupiti igrače po prepurukama mentora mu benxa... znači, body balance 85-90, dribling 90+, speed, 90+, shot power, accurancy sve 85+ i da ne zaboravim zvjezdice na middle shoting, dribling (što se podrazumijeva), penalty, 1on1...
ovi ostali su sve uzalud potreošena lova... shvati zagaduro da nogomet nije samo kompjuterska igrica... znam da si hendikepiran što nogomet nikad nisi igrao pa je teško da ćeš neke stvari ikad shvatiti...
ovi ostali su sve uzalud potreošena lova... shvati zagaduro da nogomet nije samo kompjuterska igrica... znam da si hendikepiran što nogomet nikad nisi igrao pa je teško da ćeš neke stvari ikad shvatiti...
istra ti materina!
Kalach wrote:srećom zagaduro je veliki nogometni stručnjak... da se njega pita dinamo bi trebao kupiti igrače po prepurukama mentora mu benxa... znači, body balance 85-90, dribling 90+, speed, 90+, shot power, accurancy sve 85+ i da ne zaboravim zvjezdice na middle shoting, dribling (što se podrazumijeva), penalty, 1on1...
pa ti si u zadnje vrijeme nogometni stručnjak,trener,consulente mercato,socijalni radnik,ljubavni i životni savjetodavac,moralista(zajedno sa kevom) ali ipak nisi zaboravio glavno zanimanje klauna i redikula .ti se nazivaš velikim strunjakom a kad dinamo igra pola umaga gasi mobitele da ne mora slušat tvoje "nogometne vizije"Kalach wrote:srećom zagaduro je veliki nogometni stručnjak... da se njega pita dinamo bi trebao kupiti igrače po prepurukama mentora mu benxa... znači, body balance 85-90, dribling 90+, speed, 90+, shot power, accurancy sve 85+ i da ne zaboravim zvjezdice na middle shoting, dribling (što se podrazumijeva), penalty, 1on1...
Evo slike koja ce promjenit sliku o domovinskome ratu!!! malvazijski tigrovi u akciji
eto toliko volio bih je zakacit u Bonboneru jer mi je pun kurac ustasa koji se kurce ko da su oslobodili Kijevo i Kiev zajedno a ovog velikog covjeka sikaniraju iskljucivo iz ljubomore
Puljo uno di noi, Hr branitelj i 150 gostovanja pa nek si jedu muda debili i kazu sto hoce!!!!
P.s.za neupucene kosonja je legenda odje, ne bas cistih krvnih zrnaca, i kao takav je branio svoj dom i danas ga ceka noz ako udje u republiku srpsku od vlastite familije
eto toliko volio bih je zakacit u Bonboneru jer mi je pun kurac ustasa koji se kurce ko da su oslobodili Kijevo i Kiev zajedno a ovog velikog covjeka sikaniraju iskljucivo iz ljubomore
Puljo uno di noi, Hr branitelj i 150 gostovanja pa nek si jedu muda debili i kazu sto hoce!!!!
P.s.za neupucene kosonja je legenda odje, ne bas cistih krvnih zrnaca, i kao takav je branio svoj dom i danas ga ceka noz ako udje u republiku srpsku od vlastite familije
a koji su to debili? hoću imena!jel i chile medju njima? ajmo djiki pokaži muda i dokaži da si ićino sjeme!djiki wrote:eto toliko volio bih je zakacit u Bonboneru jer mi je pun kurac ustasa koji se kurce ko da su oslobodili Kijevo i Kiev zajedno a ovog velikog covjeka sikaniraju iskljucivo iz ljubomore
zna se ko su wanna be ustascie ....zagadur wrote:a koji su to debili? hoću imena!jel i chile medju njima? ajmo djiki pokaži muda i dokaži da si ićino sjeme!djiki wrote:eto toliko volio bih je zakacit u Bonboneru jer mi je pun kurac ustasa koji se kurce ko da su oslobodili Kijevo i Kiev zajedno a ovog velikog covjeka sikaniraju iskljucivo iz ljubomore
mnogo jaki hit u ulici brustoloni 1 i 3.....
http://www.youtube.com/watch?v=Y0I8cxBdQWY
http://www.youtube.com/watch?v=Y0I8cxBdQWY
http://www.barkun.hr/content/view/16583/89/
KRASNA ZEMLJO ISTRO MILA DOME RODA HRVATSKOG
KRASNA ZEMLJO ISTRO MILA DOME RODA HRVATSKOG
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page ... 73006.html
ništa od thompona
ništa od thompona