Zagi's World

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked

U ovoj kriznoj situaciji Zagi je:

umaška pes legenda
3
25%
negativac i obicni debeli kuhar
6
50%
sve umaške jazavce treba pobit
3
25%

Total votes: 12
zagadur

Post by zagadur » 13 Mar 2008, 11:38

ja neću ostat dužan nitkome ni riječi a pogotovo ne seratoru kao što si ti
djiki

Post by djiki » 13 Mar 2008, 11:40

zagadur wrote:ja neću ostat dužan nitkome ni riječi a pogotovo ne seratoru kao što si ti
ako ti je lakše mene okrivit za tvoje probleme okrivljuj me boli me briga...
ali sam si se zakopao u ovo......
zagadur

Post by zagadur » 13 Mar 2008, 11:45

spominješ nekakve procedure kao ti se držiš dogovora i stojiš iza svega što kažeš :rollingofl :rollingofl
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 13 Mar 2008, 12:06

da si se samo jednom posuo pepelom zagadure... uostalom, šta se toliko uzrujavaš i odgovaraš na postove ako si istupio iz lige... sad ćeš na miru moći šetat rivom i brojat oblake sa svojim prijateljima nevidljivim mirkom i lukom...
zagadur

Post by zagadur » 13 Mar 2008, 12:08

Kalach wrote:da si se samo jednom posuo pepelom zagadure... uostalom, šta se toliko uzrujavaš i odgovaraš na postove ako si istupio iz lige... sad ćeš na miru moći šetat rivom i brojat oblake sa svojim prijateljima nevidljivim mirkom i lukom...
pa valjda mogu pisat na forumu ili češ mi to ti zabranit?
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 13 Mar 2008, 12:09

a taj isti djiki po kojemu sipaš drvlje i kamenje se trudi koliko toliko unormaliti situaciju ali ti to ne shvaćaš...
zagadur

Post by zagadur » 13 Mar 2008, 12:11

Kalach wrote:a taj isti djiki po kojemu sipaš drvlje i kamenje se trudi koliko toliko unormaliti situaciju ali ti to ne shvaćaš...
točno on na forumu smiriva situaciju a kad treba u stvarnosti smirivat onda se povuće u mišju rupu i upali kameru
reds

Post by reds » 13 Mar 2008, 13:00

evo za sve bračane na ovom forumu...malo da se nasmijete glupom bračaninu koji čuva naše more...
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=987

:rollingofl
benx

Post by benx » 13 Mar 2008, 15:42

Kad sam ja izlazio iz lige, sad ja zovem Mikija i govorim:Zagi je ukurcu Zagi je ovakav Zagi je onakav i punim mu uši monolog od 15 min sad ja očekujem od kuma da kaže da se dogovorimo šta čemo s njim sad Miki onako pospano govori ja ti tu benx ne mogu ništa pomoči ako ne budeš igrao ja ču to poštovat Zagi je ukurcu šta je to napravio ali i ti nisi tako morao postupit, Tuntar je upravu što je ljut na mene ali Benx ti me slobodno zovi kad god hočeš.
Sad ja ono poklopim slušalicu podrigivan i gledam Zagi mi se nije ispričao(dobro to je 250 koeficijent da se neče)Vanja ne zove dobro nije nogomet upitanju dvorana a i pustit če me da se sam gombam sa Zagijem bit če neutralan,Tuntar rekao nemoj otić ali ukurcu si.
Kalach je imao neku treću verziju koja se ne poklapa sa ničim.
Uglavno toliko ste me ponizili svi skupa da su one svadje između mene i Vanje bile gdje sam ja hvala bogu uvijek bio ukurcu goli kurac naprema ovom totalnom kaosu kojem smo svi sudionici.
Mislav može dosta ovog potvrdit a i Vanja može isto reč da sam se ponašao kao Zagi ovih tjedana i nedaj bože unosio u facu kao Čile i prijetio šamarima i rekao debela svinja, kako bi Vanja reagirao, nebi mjesecima vjerovao šta sam rekao i dan danas govori Benx je ukurcu,Benx mi je ovo napravio pa ono.........
Iskreno malo sam ljubomoran na Zagije što se diže prašina oko njega jer sam mislio da sam ja Benxbenxbenxbenx, ali isto tako nije fer od Zagija da toliko blati Djikija koje je praktično DRUGI vjenčani kum Zagiju ispod tiha i Vanjin prijatelj nije okej da se tako ponašaš prema njima koji su te najviše prije 2 godine uzdizali.
zagadur

Post by zagadur » 13 Mar 2008, 16:01

benx za skužit tvoje postove treba mi:enciklopedija,čitanka iz hrvatskog za prvi razred i knjiga "šifre 2. svjetskog rata".daj već jednom reci što misliš u tri artikulirane rečenice
benx

Post by benx » 13 Mar 2008, 16:08

Benx je najbolji!
Zagi je najgori!(kuha umjesto luka smicalice)
Djiki je makinator čovječanstva! U tri rečenice

Image
Djiki je od ovih dana makinirao ljudima

Zagi jel tako da se nečeš nikad nikome izvinut, priznaj, i da si ukrivu
djiki

Post by djiki » 13 Mar 2008, 16:12

benx wrote:Kad sam ja izlazio iz lige, zvao sam Mikija i govorim mu:Zagi je ukurcu, Zagi je ovakav, Zagi je onakav i punim mu uši monologom od 15 min. sad ja sam očekivao od kuma da kaže da se dogovorimo šta čemo sa njim (valjda zagijem-op.a.) i sad Miki onako pospano govori:" ja ti tu benx ne mogu ništa pomoči ,a ako ne budeš igrao ja ču to poštovat. Zagi je ukurcu zbog onog što je napravio ali i ti nisi tako morao postupit, a Tuntar je upravu što je ljut na tebe ali Benx ti me slobodno zovi kad god hočeš.
Sad ja ono poklopim slušalicu podrigivam i gledam Zagi mi se nije ispričao(dobro to je 250 koeficijent da se neče), Vanja ne zove ,dobro nije nogomet u dvorani u pitanju , a i pustit če me da se sam gombam sa Zagijem , bit če neutralan,Tuntar je pak rekao nemoj otić ali ukurcu si.
Kalach je imao neku treću verziju koja se ne poklapa sa ničim.
Uglavno toliko ste me ponizili svi skupa da su one svadje između mene i Vanje bile, gdje sam ja hvala bogu uvijek bio ukurcu , goli kurac naprema ovom totalnom kaosu kojem smo svi sudionici.
Mislav može dosta ovog potvrdit , a i Vanja može isto reč ,da sam se kojim slučajem ponašao kao Zagi ovih tjedana i nedaj bože unosio u facu kao Čile i prijetio šamarima i rekao debela svinja, zanima me kako bi Vanja reagirao, nebi mjesecima vjerovao šta sam mu rekao i dan danas bi govorio Benx je ukurcu,Benx mi je ovo napravio pa ono.........
Iskreno malo sam ljubomoran na Zagija zato što se diže prašina oko njega jer sam mislio da sam ja Benxbenxbenxbenx (epicentar svemira), ali isto tako nije fer od Zagija da toliko blati Djikija koje je praktično DRUGI vjenčani kum Zagiju ispred tihija i Vanjin prijatelj nije okej da se tako ponašaš prema osobama koje su te najviše uzdizale prije 2 godine .
mislim da sam uspio :idea
zagadur

Post by zagadur » 13 Mar 2008, 16:17

ja sam uvijek priznao krivnju kad sam bio kriv,to zna i tvoj kum jer sam se odmah nakon cirkusa u križinama posuo pepelom a i dogovarali smo sastanak sa tobom odmah dan poslje.u ovom zadnjem konkretnom slučaju ja se ne osjećam ni malo krivim i zato se nema za što ispričavat.ja djikiju zamjeram što jedno govori dok smo sami a jedno dok je publika.da je on kao samozvani šef lige reako odmah reako chiletu da se smiri do svega ovog nebi došlo.a šta je on napravio?spustio je glavu,otišao do stola po kameru da može snimit sukob
djiki

Post by djiki » 13 Mar 2008, 16:21

znači djiki te je potjerao iz lige :idea
dobro ako ti je tako lakše razmišljati i okrivit drugoga radi tvojih propusta nek ti bude.....
iako bih mogao još 10 razloga pravih navesti zašto napuštaš ligu neda mi se ih ni pisati, glabvno je da djiki nije skočio na čavleka da obrani nejač od 110 kila :-? :idea

ps. btw za sastanka kojeg su ti puna usta koji si ti inicirao djiki je na sva pitanja odgovarao :"meni je svejedno" i to mu je bila nova politika koje se držao i dalje a najglasniji o kartonima si bio ti, u pauzama dok se nisi zajebavao sa benvinom. nadalje kad već uvijek kažeš što misliš zašto nisi nikad ljudski popričao sa čiletom već je uvijek bila deračina i kenjanje, umjesto da se nađete na kavi i kažeš:"slušaj čile tvoji bi trebali to i to....". chile je zajeban lik, ali isto tako i svaća neke stvari i sa njime se da jako kvalitetno popričat :idea
zagadur

Post by zagadur » 13 Mar 2008, 16:29

djiki wrote:znači djiki te je potjerao iz lige :idea
dobro ako ti je tako lakše razmišljati i okrivit drugoga radi tvojih propusta nek ti bude.....
iako bih mogao još 10 razloga pravih navesti zašto napuštaš ligu neda mi se ih ni pisati, glabvno je da djiki nije skočio na čavleka da obrani nejač od 110 kila :-? :idea
ma nije razlog u branjenju,umjesto mene je mogao biti netko drugi i ti bi isto tako postupio.da tebi nisu bila puna usta kazni i crvenih kartona u vezi pijanstva ja bi shvatio tvoju neutralnu poziciju.pošto se pijanstvo i nered dogodio a ti si to prešutio normalno je da se postavljaju pitanja dali je pijanstvo netkom dozvoljeno?da li netko može radit sranja a netko ne?dali je netkom dozvoljeno salve uvreda a netko nemože ni reć npr.vanja ti si u kurcu?!
djiki

Post by djiki » 13 Mar 2008, 16:33

živi u svojim uvjerenjima, napravi pikado sa djikijevom facom na njemu, šalji brojeve vidoviću boli me kita...čak si mi i zabavan sa 300 tema i razloga koje si naveo.....
------------------------------------------------------------------------------------
zaključak:
puno si dao za ligu, tu ti skidam kapu
najviše si sranja skuvao u ligi i gotovo nikad nisi priznao da jesi

kad potvrdiš konačni odlazak nakon sljedeće sezone napisati ću ti prekrasan epitaf sa lijepim slikama kako stojiš uzdignute glave i krenut ću u borbu za ibrahimovića :idea
Last edited by djiki on 13 Mar 2008, 16:35, edited 2 times in total.
benx

Post by benx » 13 Mar 2008, 16:34

Dobro si me ispravio, epicentar je fora!

Jednog dana kad bude prestao ič Zagi na pilates i u Istru u kuhinju radit uzet čemo kamion od Subotića u kojem stane djojstik i tovara(Zagija) od 110 kg ukurcat u taj šleper dati mu smicalice šerpu(lonac) i neka kuha, i neka služi jezgu toči vino neka bude naš rob cjeli život, još ču mu dat viagru da dobo izjebe djikija(i tako mu je dto životnisan) a čiletu bič da nas dobro poštema po ledjima i goloj Mikijevoj guzici.
benx

Post by benx » 13 Mar 2008, 16:37

Ja se mogu kladit da če meni ostavit Ibru jer ga nisam istukao u križinama za zahvalu!
benx

Post by benx » 13 Mar 2008, 16:37

benx Thu 13.03.2008. 16:37 Posting a message
Chile Thu 13.03.2008. 16:34 Mi igramo ISS...
djiki Thu 13.03.2008. 16:36 Forum index
Kalach Thu 13.03.2008. 16:34 Posting a message
STINGer Thu 13.03.2008. 16:35 Searching forums
zagadur Thu 13.03.2008. 16:36 Viewing who is online
Zbornaja Thu 13.03.2008. 16:34 Mi igramo ISS...
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 13 Mar 2008, 16:38

jedna stvar stoji... da si prvi put napadnut i da stvaraš cirkus... da si htio istupit nebi sad moljakao i tražio slamke spasa u vidu nekih dvostrukih kriterija, juniora, pauletića, bankovića itd. i pucaš na sve strane.. već se grizeš i svima je jasno da ćeš se pojaviti na slijedećem turniru...

a to da si napravio mali milijon sranja za koja se nikad nisi ispričao to nikako da spomeneš.... analizirao sam tvoje postove u kojima ne vidim ni mrvicu isprike što bi ti jako koristila jer su te sad ljudi upoznali onakvog kakav jesi...
Locked