Fojba Masters Umag, 15.06.2007.
Celtic, Celtic thats the team for me,
Celtic, Celtic on to victory,
They're the finest team in Scotland, I'm sure you will agree,
We'll never give up till we've won the cup and the scottish football league.
There's Fallon, Young and Gemmel who proudly wear the green,
There's Clark, McNeill and Kennedy the best there;s ever been,
Jim Johnstone, Murdoch, Chalmers, John Divers and John Hughes,
And sixty thousand Celtic fans who proudly shout the news.
kako bi drug king rekao:
jadna mi majka kako ovi katolici pune
Celtic, Celtic on to victory,
They're the finest team in Scotland, I'm sure you will agree,
We'll never give up till we've won the cup and the scottish football league.
There's Fallon, Young and Gemmel who proudly wear the green,
There's Clark, McNeill and Kennedy the best there;s ever been,
Jim Johnstone, Murdoch, Chalmers, John Divers and John Hughes,
And sixty thousand Celtic fans who proudly shout the news.
kako bi drug king rekao:
jadna mi majka kako ovi katolici pune
već vas vidim kako mjesecima trenirate sa tim novim ekipama a kao pojma nemam koju bi uzeo.
tek toliko da znate, ako se diego kojim slučajem ozljedi zbog nekog kretenskog starta prijeti velika pizdarija!!! a vi radite šta god hoćete, iz riječi u djelo.... prvi na listi za odstrel je jagnje a onda redom po zaslugama... jel si mogu draftat baldea radi fore ;)
tek toliko da znate, ako se diego kojim slučajem ozljedi zbog nekog kretenskog starta prijeti velika pizdarija!!! a vi radite šta god hoćete, iz riječi u djelo.... prvi na listi za odstrel je jagnje a onda redom po zaslugama... jel si mogu draftat baldea radi fore ;)
Evo i meni je nešto iskrslo moram konobarit kod Ravlića u restoran Kanegra tako da mi ježao toliko treninga ove zime ali ako mi samo neko takne strachama ili da mi ga netko ružno pogleda prije ti Vam srušit ču Vam sve Bangalowe u Kangri i morat čete 24 sata bit u FKK Kanegri i gledat pice veterans over 80
Evo jednog primjera:
Barem da je ovakav FKK ali to je samo san!!!!
Evo jednog primjera:
Barem da je ovakav FKK ali to je samo san!!!!
najjaci su mi ovi koji odustaju u zadnji tren!!! mislim da cu bojkotirati turnir zbog bojkota... meni je isto iskrsnulo da moram na shpitzu u subotu, moram se pojaviti i na par bitnih eventa u petak navecer, tako da zbogom luzeri koji svrsavate pred tv-om na likove koje boli kita za sve vas obicne smrtnike.
ne turniru sa pozivnicama, ne dupeliscima i papucarima (e tu vas je malo više) i ostaloj bagri ne vrijednoj spomena.
ne turniru sa pozivnicama, ne dupeliscima i papucarima (e tu vas je malo više) i ostaloj bagri ne vrijednoj spomena.
benvine vjerojatno si sto krivo postao, pre gadno nešto iako nema veće gadosti od onih žena iz leedsa.....
btw sreo sam ardillesa i reko mi je da jedva ceka sa dvije noge uletit strachanu u noge
i kakve su to strane allonlygirls.com sto gledas?nemoj da drugarica životna suputnica dobi anonimni poziv
btw sreo sam ardillesa i reko mi je da jedva ceka sa dvije noge uletit strachanu u noge
i kakve su to strane allonlygirls.com sto gledas?nemoj da drugarica životna suputnica dobi anonimni poziv