DRAFT 2009/2010
Re: DRAFT 2009/2010
kako znas da je nepotpun, izveden je iz osnovnog option filea....za koju verziju igre ti treba?
Za dvicu. Primjetio sam da nema npr. Martinsa, najbržeg igrača,valjda su samo klupski igrači na listi.
Jedne godine bio ja šef u Maestralu, bila jedna strašna *beep* i ja sam je tio *beep*
hm, imA1s mArtinsA po muitis u nigeriji.....izvucem ti i posljem u pon
Hvala,svaka čast.
Jedne godine bio ja šef u Maestralu, bila jedna strašna *beep* i ja sam je tio *beep*
šta su to samo ocjene ili i cijene igrača? ili se mora ući u ligu kao prijašnjih godina?djiki wrote:hm, imA1s mArtinsA po muitis u nigeriji.....izvucem ti i posljem u pon
istra ti materina!
samo ocjene,za cijene treba otvorit master ligu sa najboljim ekipamaKalach wrote:šta su to samo ocjene ili i cijene igrača? ili se mora ući u ligu kao prijašnjih godina?djiki wrote:hm, imA1s mArtinsA po muitis u nigeriji.....izvucem ti i posljem u pon
djikija moraš pitat koje točno ekipe idu u master liguKalach wrote:šta to znači da sam biraš ekipe jer su tamo igrači ili proizvoljno? uvijek kad otvoriš masterligu se cijene razlikuju zato pitam...
ja ne komuniciram sa zegeom
http://www.pesgaming.com/forumdisplay.php?f=302
odje su ti of vidi ko ti koji pase, skini editor i u njemu mozes exportirt xls bazu podataka.....pazi samo da ne skines of s editiranim ocijenama
ak ti koji cijeli of pase mozes ga putem cd-ea exporirati u MC
odje su ti of vidi ko ti koji pase, skini editor i u njemu mozes exportirt xls bazu podataka.....pazi samo da ne skines of s editiranim ocijenama
ak ti koji cijeli of pase mozes ga putem cd-ea exporirati u MC