Fojba 2009. prijedlozi ideje termini
Re: Fojba 2009. prijedlozi ideje termini
djiki prestani... stvarno ću kontaktirati poglavara da te banira... dosta je bilo tvoje dobrote...
istra ti materina!
neznam koja je rečenica veći smijehbenx wrote:nema problema za nas če davat chile!!!!djiki wrote:zagi je dao prijedlog da se svaki turnir kad imamo da 30-ak kuna u kasu za fojbu mislim da je to pametno jerbo ce tako troskovi biti podnosljiviji, posto mojim grubim proraacunom ce kostat mnogo, a ja i benx prestali se kladiti :(
a i glupo je ljudima koji potrose za gorivo volju i zivce gledajuci ene benxa i zagija jos izbijat nekakve vece cifre iz dzepa.....
prva je smješnija .da prestali kladit
ja 3-4 dana cist, majke mi
ovo je pak još smješnijedjiki wrote:ja 3-4 dana cist, majke mi
istra ti materina!
svaki dan se trese pred teletekstom a gricko mu liže usta da se ne osuše
svakome prema zaslugama tesko je ali nadam se sa vremenom da cu se izljecit....poceci su najtezi molim vas za razumijevanje i podrzavanje.hvala
decki iz brela su se izjasnili da bi probali doci s time da bi im pasao sredina 10.mjeseca, imamo 2 recepcionera na istom radnom mjestu tako da recimo vikend 17.10 je zadovoljavajuci kao termin....
naravno ocekujemo i purgere i ostale kontinetalce da se jave
odličan termin
Može i 15.09.2009. pošto je recesija pa če gazde reč da možemo na slobodne dane di su vremena oluje i Canjuge ahhhhh,djiki wrote:decki iz brela su se izjasnili da bi probali doci s time da bi im pasao sredina 10.mjeseca, imamo 2 recepcionera na istom radnom mjestu tako da recimo vikend 17.10 je zadovoljavajuci kao termin....
rafinja Dolenc je skratio uvojke, i sad je ko samson pogubio snagu svoje ličnosti
molim odgovorne da razmisle podrobno i prhko o wild cardu
moj predlog je stinger, pa da se pomirim sa njim na mjestu slovensko rvackog nejedinstva
bog i rvati
molim odgovorne da razmisle podrobno i prhko o wild cardu
moj predlog je stinger, pa da se pomirim sa njim na mjestu slovensko rvackog nejedinstva
bog i rvati
- Attachments
-
- dlenc.jpg (18.36 KiB) Viewed 32528 times
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
vidjeh i ostadoh blago receno posrano......
stinger je uvijek bio opcija mada dok ne dodje dr spock sa teleportom mu ispre vratiju mislim da ne pise dobro
stinger je uvijek bio opcija mada dok ne dodje dr spock sa teleportom mu ispre vratiju mislim da ne pise dobro
u onoj velikoj euforiji neki dan u zegeu drug kalach mi je bacio bubu u uho da je dobio odriješene ruke od poglavnika da organizira druženje i dvoboj u pesu izmedju hvidraša i umaških klaunova na tajnoj lokaciji sjeveroistočno od zagreba gdje pice cvrkuću i tudum ilitiga mirogojček teče u potocima