Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2008B
Evo ja npr. u potpunosti podržavam ovu kaznu. I mislim da bez ovih mjera hnlj ne bi bio regularan, jeba ga led pa ne može samo dinamo uvik igrat prid praznim stadionom.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/H ... fault.aspx
pomalo
jel ti zaista zivis u uvjerenju da je vaš stadion nešto puniji u zadnjih 10 godina?Gin wrote:Evo ja npr. u potpunosti podržavam ovu kaznu. I mislim da bez ovih mjera hnlj ne bi bio regularan, jeba ga led pa ne može samo dinamo uvik igrat prid praznim stadionom.
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
a neš ti kazne igrat pred praznim tribinama protiv sesveta to je sve iskalkulirano.ovo nije nit kazna a kamoli drakonska kazna.dvocjevka lobi vlada hrvatskim nogometom, ali dobro dekor je bio na visini a pišanje po glavama je eruopska praksa i bonton.blago kako bi rekli u istri
ma neka, kazna (ako stimac ne uplete prste) je ipak teska i jos nevidjena na ovim prostorima
rekao bih cak prvi korak (10 godina prekasno) u nekoj borbi protiv pizdarija na utakmicama (ako ta borba uopce postoji osim na papiru)
naravno, apsolutno kaznit i dinamo desi li se hukanje ili baklje u terenu, srecom pa nema tvornice papira u Zagrebu niti krova na maximiru pa smo tu mirni
rekao bih cak prvi korak (10 godina prekasno) u nekoj borbi protiv pizdarija na utakmicama (ako ta borba uopce postoji osim na papiru)
naravno, apsolutno kaznit i dinamo desi li se hukanje ili baklje u terenu, srecom pa nema tvornice papira u Zagrebu niti krova na maximiru pa smo tu mirni
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
haha! a fora je kad na maximiru u teren slučajno upadne 50 baklji.... a jeste jadni
Kakvi lobiji prijatelju, pa kazna je jebačka, ozbiljne su pare u pitanju. Šta se tiće praznog stadiona i to je pušiona, u slučaju pobjede nad Interom skupilo bi se više ljudi nego na Dinamo-Shaktar nedavno. Nadam se da će se žalit i da će kazna praznog stadiona bit ukinuta(za 200 000kn me zaboli,para im ne fali) jer ću ić na tu utakmicu, bar da vidim Jasmina Agića uživo.zagadur wrote:a neš ti kazne igrat pred praznim tribinama protiv sesveta to je sve iskalkulirano.ovo nije nit kazna a kamoli drakonska kazna.dvocjevka lobi vlada hrvatskim nogometom, ali dobro dekor je bio na visini a pišanje po glavama je eruopska praksa i bonton.blago kako bi rekli u istri
Jedne godine bio ja šef u Maestralu, bila jedna strašna *beep* i ja sam je tio *beep*
vrh veceri:
hvala ti djiki... kao moderator mogao bi spriječiti hnlj topic u umagu... daj im otvori topic ljubavni trokut a možda i romb pa neka se svađaju...
istra ti materina!
hnlj topic je kljucan bezmeni nekkog prevaljanog rzaloga, sraonica je kao i liga, tako da je bezveze......Kalach wrote:hvala ti djiki... kao moderator mogao bi spriječiti hnlj topic u umagu... daj im otvori topic ljubavni trokut a možda i romb pa neka se svađaju...
ti umag calling bojkotiras radi zagija koliko ja znam, tako da neznam sto te ima smetat ako se pise o hnlj....uostalom idi malo nazad pa ces vidit da ima brdo toga oko hajduka i dinama......
bolje rjesenje je bio topik dinamo hajduk ovdje ali je misteriozno nestao....
topic svako moze otvoriti pa ako zele nek ga otvore
ne jasem, maccronji je zatvori topic jer mu je pun kurac ko sranja, a takve reakcije kroz proslost su donjele do toga da se sralo po svim drugim toopicima, ovdje je po meni jedan kvalitetan topic izbrisan od strane cenzure i sta da se radi?
umag calling je uvijek bio leglo demokratije i oaza za ljude koji su proganjani radi njihovih uvjerenja
umag calling je uvijek bio leglo demokratije i oaza za ljude koji su proganjani radi njihovih uvjerenja
Lijepo si to napisao...brave`...djiki wrote:ne jasem, maccronji je zatvori topic jer mu je pun kurac ko sranja, a takve reakcije kroz proslost su donjele do toga da se sralo po svim drugim toopicima, ovdje je po meni jedan kvalitetan topic izbrisan od strane cenzure i sta da se radi?
ovdje sranja nisu strana...
ima pravo kalach,nebi trebali i umag calling zatrovat sa derbijem.evo mene bi kao čovjeka od struke više zanimalo da banković ovdje napiše recept za te famozne kekse pa da i ja gledam bombe u izlogu kod špetića
nezna banković recept, to je tajna koja se prenosi sa koljena na koljena i ostaje u obitelji... keksi su repertoaru 07.03. nebi se čudio da varteks di caprio istrči u svojim odjelima protiv naših ljubimaca...
istra ti materina!
ovo sa dopingom u ligi stvarno nema smisla,u početku je to bio sport za 2-3 člana a sa se to raširilo ko kuga.došli smo do tog stadija da djiki mrtav trči doma gricku pričat viceve i da keva u 1 u noći vidi murju na bicikli
http://www.pes-umag.issland.com/
stranica obnovljena
stranica obnovljena
i ja sam heroj(ali ne kao benx)! i ja sam bolestan igrao. danas imam 38 temperaturu
benx je skoro umro za joypadom molim lijepo, a ima familiju koju hraniChile wrote:i ja sam heroj(ali ne kao benx)! i ja sam bolestan igrao. danas imam 38 temperaturu
benx:
mislim da je benx prije ovaj