Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
benx

Re: Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi

Post by benx » 24 Feb 2009, 13:26

Miki liga ima 38 kola(koja razlika 38 i 40) dobit češ odmah pedalu a šal si možeš zadržat!!!!
benx

Post by benx » 24 Feb 2009, 13:30

Kalach wrote:
ok, zaustavi snimku kad lopta pogađa ruku i vidi u kojem je položaju (16. sek)... drži ju skvrčenu uz tijelo a kasnije ju širi ili ja to vidim krivo?
Nije ju trebao uopće širit lopta bi išla nekoliko metara pored gola neznam zašto je to Calelo napravio velika greška......
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 24 Feb 2009, 13:35

ti to ozbiljno? misliš da je flash gordon pa je u miljuntom dijelu stotinke uspio napraviti nešto... vidiš i sam gdje je bila ruka, nemoj izvlačiti nešto što te nisam ni tražio... znam da si nakon 100 godina opet u euforiji ali daj budi objektivan jer sam i ja bio kad je dinamo gazio zadnjih par godina i nisam se rugao...
istra ti materina!
tata
Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
PSN: Tata_13

Post by tata » 24 Feb 2009, 13:39

A jebiga, gledaj to ovako, šta mi misliš da je sudac vidio...vidio je kako ovaj pruža ruku od tijela u trenutku kad ga je udarila.
Jako teška situacija za prosudit u pola sekunde koliko sudac ima na raspolaganju.

P.S: Napoli je "napokon" došao sebi :DD
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
zagadur

Post by zagadur » 24 Feb 2009, 13:40

Kalach wrote:znam da si nakon 100 godina opet u euforiji
znači to nisam samo ja primjetio.zagi je babaroga i licemjer :kres :kres
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 24 Feb 2009, 13:41

evo sad ću nazvati moderatora da ti zabrani pristup ovom topicu... :DD već mi je previše šte ovaj lapan stavlja tablice nakon svakog kola... ali idemo po europu to budi siguran...
istra ti materina!
tata
PSN: Tata_13

Post by tata » 24 Feb 2009, 13:44

Kalach wrote:ali idemo po europu to budi siguran...
I Intertoto je Europa, a i to je uspjeh za Napoli :DD
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
benx

Post by benx » 24 Feb 2009, 13:55

Kalach wrote:ti to ozbiljno? misliš da je flash gordon pa je u miljuntom dijelu stotinke uspio napraviti nešto... vidiš i sam gdje je bila ruka, nemoj izvlačiti nešto što te nisam ni tražio... znam da si nakon 100 godina opet u euforiji ali daj budi objektivan jer sam i ja bio kad je dinamo gazio zadnjih par godina i nisam se rugao...
Ne izmišljaj ja se tebi i Vanji i ostalim Dinamovcima ne rugam nego samo onom koji mi je poslao na tisuće poruka uvrijedljivih poruka i ruganja na temu Hajduka i Dalmatinaca(već par godina) čak sam sad i Talijan kojeg treba u fojbu bacit(sve će napravit kako mi me prikazao kao redikula isto kao i kuma moga), ja sam rekao Zagiju da če mu se bumerang vratiti prije 2 godine i sad mi je prijetio šta če mi napravit ako dinamo pobjedi, da vidim čega se moram bojat Zagija i njegovog buldoga na nozi :rofl3 :rofl
benx

Post by benx » 24 Feb 2009, 13:59

Mislave zbog tablice i 40 kola dobio si otkaz na mijestu admina za Serie A južna čizma premiješten si za serie C2 bit češ stručnjak za AC Mezzocoronu http://www.soccerway.com/national/italy ... /girone-a/ liga je Lega Pro opet si u profesionalnoj ligi i tako si kupovao super tifo i gledao te navijče Fidelis Andrija........i ostalo
zagadur

Post by zagadur » 24 Feb 2009, 14:17

benx wrote:
Kalach wrote:ti to ozbiljno? misliš da je flash gordon pa je u miljuntom dijelu stotinke uspio napraviti nešto... vidiš i sam gdje je bila ruka, nemoj izvlačiti nešto što te nisam ni tražio... znam da si nakon 100 godina opet u euforiji ali daj budi objektivan jer sam i ja bio kad je dinamo gazio zadnjih par godina i nisam se rugao...
Ne izmišljaj ja se tebi i Vanji i ostalim Dinamovcima ne rugam nego samo onom koji mi je poslao na tisuće poruka uvrijedljivih poruka i ruganja na temu Hajduka i Dalmatinaca(već par godina) čak sam sad i Talijan kojeg treba u fojbu bacit(sve će napravit kako mi me prikazao kao redikula isto kao i kuma moga), ja sam rekao Zagiju da če mu se bumerang vratiti prije 2 godine i sad mi je prijetio šta če mi napravit ako dinamo pobjedi, da vidim čega se moram bojat Zagija i njegovog buldoga na nozi :rofl3 :rofl
1.na dan derbija tko mi je poslao mms? 2.prvi je tvoj kum izvalio štoriju da si taljan 3. znaš dobro što si pričao na karnevalu
znam da nikad nečeš priznat pred ljudima ono čemu smo u više navrata pričali ali ja tu ne mogu ništa jer ti češ to uvijek negirati.šta ću takav si i gotov
benx

Post by benx » 24 Feb 2009, 14:30

Ko mi je dan prije napisao šta češ mi napravit ako dinamo dobije(to si mi čak telefonski par puta ponovijo u istom danu ja se nisam ničim kurčio), ti misliš Zagi da si najmpametniji dečko zemaljske kugle a mi ostali na forumu debili nemoj biti tako samo uvjeren u sebe pričaš mi o jednoj poruci koliko si mi ti poslao u 7 mj. prošle godine na stotine čitao sam na ispisu šta to je normalno?????
Ja sam uvijek prema dinamu ponašao normalno(nemam mržnju kao što je imao pojedinci) nisam nikad s nikim imao konflikte osim sa tobom šta je to normalno da za Udine moraš molit da te prime u kombi zašto to radiš zašto se želiš stano svadjat i dokazivat čemu to živi se samo jedanput iskuliraj se momče nepotrebno ti je to našao si ekipu na pesu miki te je uvukao najviše u to umjesto da si držiš prijatelje omalovažavaš svakog zašto tom je ono mikijevo treba širit poznastva da bude fora a sad moto mikija svi su ukurcu kad sam mu ja govorio da se mi moramo držat benx je bio ukurcu sad ču onu Vanjinu e Djiksone djiksone :kres :kres
zagadur

Post by zagadur » 24 Feb 2009, 14:43

ovo je skup tipičnih tvojih gluposti. još bi mi samo trebalo da slušam tebe u životu.budi i dalje kisel,to ti najbolje uspjeva
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 24 Feb 2009, 14:45

idite na topic zagi kontro tutti ili benx e le storie tese, zgadit ćete mi ionako zatrovan topic gdje sa guštom stavljam vesele vijesti kojih se rado prisjećam...
umjesto da pišeš o derbiju sa scunthorpeom koji nas gura u zonu doigravanja ti se svađaš sa tetovažama...
nisi ni spomenuto dopiettu jonny howsona, leedsovog djeteta, sram te bilo...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 24 Feb 2009, 15:08

Kalach wrote:
ok, zaustavi snimku kad lopta pogađa ruku i vidi u kojem je položaju (16. sek)... drži ju skvrčenu uz tijelo a kasnije ju širi ili ja to vidim krivo?
ruka nije u prirodnm polozaju po meni je penal
djiki

Post by djiki » 24 Feb 2009, 15:12

benx wrote:
Ne izmišljaj ja se tebi i Vanji i ostalim Dinamovcima ne rugam nego samo onom koji mi je poslao na tisuće poruka uvrijedljivih poruka i ruganja ....
ja ih pisem za arhivu i za sjecanje da ih se sjetim kad cemo skupa biti u starackom domu usranih gaca i nategnute prostate
benx

Post by benx » 24 Feb 2009, 16:11

Ovo ti je dobra o staračkom domu a još malo taman dok se ispuca Zagi a već ćemo bit stari
benx

Post by benx » 24 Feb 2009, 20:45

http://www.youtube.com/watch?v=eRpeR9f8Rmc

Uopće mi nije bitno šta sam bio brdo na utakmica gdje smo popušili ove atmosfere u Zagrebu se ne zaboravljaju kvalitetan nogomet brdo ljudi oko 50 milja itd ovo se ne zaboravlja ovo je povjest adrenalin
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 24 Feb 2009, 20:53

a pogotovo kad moj idol zabije u '7 min... ma ke dramenshish...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 25 Feb 2009, 11:10

lampic igrao hajduk 1 i jos 7 parova u dvoznaku 1x za dobitak od 2400 kn, s ulogom od 100 kn i sjebo ga e ko drugi nego napoli....
aj nek reja ostane do 40 kola jos ce biti borbe :cool)
Chile

Post by Chile » 25 Feb 2009, 12:27

benx wrote:http://www.youtube.com/watch?v=eRpeR9f8Rmc

Uopće mi nije bitno šta sam bio brdo na utakmica gdje smo popušili ove atmosfere u Zagrebu se ne zaboravljaju kvalitetan nogomet brdo ljudi oko 50 milja itd ovo se ne zaboravlja ovo je povjest adrenalin
a ovaj mladinić je i u splitu iste sezone zabio iz voleja :klanjam
Locked