ako se pogi ne propije previse valjda ce biti, pa baremko od pocetka fojbesarray-man wrote:Nažalost, imam neka obiteljska sranja ovaj vikend, tako da se ispričavam G. Klaunachu jer sam ga trznuo da ću doći..
Lijep provod želim i slike na forumu
Fojba 2008 - dogovori
- Clouseau
- Reprezentativac s manekenkom
Ja najvjerojatnije dolazim busom, pa bi molio da me neko pokupi il uputi di trebam ić. U Umagu sam bio 2 il 3 puta samo i to dok sam trenirao nogomet još pa znam samo di je teren i onaj neki Rock kafić.
E da, Kalach, kada trebam bit u Umagu?
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of...
javi kad stižeš,bolje što ranije.čekat će te limena glazba i službena bendžola pes-umag ligeClouseau wrote:Ja najvjerojatnije dolazim busom, pa bi molio da me neko pokupi il uputi di trebam ić. U Umagu sam bio 2 il 3 puta samo i to dok sam trenirao nogomet još pa znam samo di je teren i onaj neki Rock kafić.
zagadur wrote:javi kad stižeš,bolje što ranije.čekat će te limena glazba i službena bendžola pes-umag ligeClouseau wrote:Ja najvjerojatnije dolazim busom, pa bi molio da me neko pokupi il uputi di trebam ić. U Umagu sam bio 2 il 3 puta samo i to dok sam trenirao nogomet još pa znam samo di je teren i onaj neki Rock kafić.
ZAGI IMA MUDA PA SE JAVIO NA FORUM!
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Bude li u istom terminu, teško. Ali nastojat ću doć, moram upoznat ekipu koja u topicu "Benki sam protiv svih" popuni 11 stranica.Kalach wrote:lijepo od tebe što si se javio i šteta zbog nedolaska jer navodno djiki sprema spektakl... evo čuvamo ti wildcard za slijedeću godinu
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
po onome što sam shvatio mali nogomet je na rasporedu u subotu oko 13:00-14:00 u katoru ili kanegri i naravno da nosiš opremu...
kraj terena bi se trebalo roštiljati itd... tako da bi to potrajalo do kojih 16:00-17:00...
službena večera i početak spektakla bi trebao biti oko 19:00, no o detaljima će djiki danas na forumu...
mislim da se spominjalo nekih 100-150 kn ali i o tome čekamo službenost...
kraj terena bi se trebalo roštiljati itd... tako da bi to potrajalo do kojih 16:00-17:00...
službena večera i početak spektakla bi trebao biti oko 19:00, no o detaljima će djiki danas na forumu...
mislim da se spominjalo nekih 100-150 kn ali i o tome čekamo službenost...
istra ti materina!
mislim, kakav je opce plan i program? vidim da se ide u petak, sta ima u petak?
kad je PES turnir?
za pravu fucu nisam ni znao, znaci to je u subotu
jel igra djiki?da ponesem naostrene metalne chepove i Dinamov dres, a ispod Sokotinu majicu "Uvijek kontra Splita"?
dajte tocan raspored, ima tu nas sa velikom guzvom za vikend
kad je PES turnir?
za pravu fucu nisam ni znao, znaci to je u subotu
jel igra djiki?da ponesem naostrene metalne chepove i Dinamov dres, a ispod Sokotinu majicu "Uvijek kontra Splita"?
dajte tocan raspored, ima tu nas sa velikom guzvom za vikend
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
evo ja ću napisat par informacija koji su zasada ziher:mali nogomet u popodnevnim satima uz roštilj,janjac i odojak izmedju 19 i 20 časova,nakon 21h turnir u parovima patch najbolje ekipe južne amerike,pehari za prva tri para,diplome sa sve sudionike,piće u izobilju,svima garantirana postelja za možebitno spavanje.djiki će dodat osale detalje i pojedinosti