Turniri u parovima
Turniri u parovima
Pozdrav ljudi
Evo me i ovdje nakon dugog vremena. Htio sam samo provjerit oče biti ikakvih turnira u parovima? I oče li bit ikakvih turnira uskoro? Glad to be back. Zrinjski MOSTAR
Evo me i ovdje nakon dugog vremena. Htio sam samo provjerit oče biti ikakvih turnira u parovima? I oče li bit ikakvih turnira uskoro? Glad to be back. Zrinjski MOSTAR
Pain is temporarly
Pride lasts forever
Pride lasts forever
Re: Turniri u parovima
grb od nk sirokog i zrinjski mostar ? to je kao da navijas pomalo za zvezdu, a pomalo za dinamo. sta si onda, skutor ili ciganin ?sk4UT wrote:Pozdrav ljudi
Da ima od Zrinjskog grb stavio bi njega al nema. Široki je najbliži. Makar su ko Dinamo Hajduk ta dva kluba. :D:D:DHann wrote:grb od nk sirokog i zrinjski mostar ? to je kao da navijas pomalo za zvezdu, a pomalo za dinamo. sta si onda, skutor ili ciganin ?sk4UT wrote:Pozdrav ljudi
Pain is temporarly
Pride lasts forever
Pride lasts forever
Staviti ćemo, nije problem.sk4UT wrote:Da ima od Zrinjskog grb stavio bi njega al nema. Široki je najbliži. Makar su ko Dinamo Hajduk ta dva kluba. :D:D:DHann wrote:grb od nk sirokog i zrinjski mostar ? to je kao da navijas pomalo za zvezdu, a pomalo za dinamo. sta si onda, skutor ili ciganin ?sk4UT wrote:Pozdrav ljudi
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
Ajde molim teVeroneze wrote:Staviti ćemo, nije problem.sk4UT wrote:Da ima od Zrinjskog grb stavio bi njega al nema. Široki je najbliži. Makar su ko Dinamo Hajduk ta dva kluba. :D:D:DHann wrote: grb od nk sirokog i zrinjski mostar ? to je kao da navijas pomalo za zvezdu, a pomalo za dinamo. sta si onda, skutor ili ciganin ?
Pain is temporarly
Pride lasts forever
Pride lasts forever
hmmmm....da......
kao prvo pišam krv na poslu da bi dobio 3000kn mjesečno, i nisam glup niti bahat tolko da igram protiv profića u pare....
radije cu čekati kakav turnir i vidjeti te u finalu
kao prvo pišam krv na poslu da bi dobio 3000kn mjesečno, i nisam glup niti bahat tolko da igram protiv profića u pare....
radije cu čekati kakav turnir i vidjeti te u finalu
Youth and entusiasm can never overcome old age and treachery.....
A good friend will bail you out of jail....
A great friend will sit there by you and say:'That was fun!'
A good friend will bail you out of jail....
A great friend will sit there by you and say:'That was fun!'