OZUJSKO KUP PES 5
OZUJSKO KUP PES 5
Pozdrav
Kako je ova godina nogometa tako je dosao red i na virtualnog kralja da izadje iz nasih soba, pa tako mogu najaviti ozujsko kup u pro evolution socceru 5, koji ce se odvijati sirom lijepe nase, tocnije u rijeci, splitu, osijeku, vinkovcima, varazdinu, sibeniku i zagrebu.Rijec je o 30 turnira koji ce se odvijati po odredjenim kaficima u prije navedenim gradovima,da bi se sve zavrsilo sa masterom u zagrebu.Dakle osigurane su nagrade , tehnicka podrska, atraktivne hostese...Naravno posto je ozujsko pokrovitelj turnira bitna je stvar da pravo sudjelovanja imaju osobe starije od 18 godina.Kako se jos uvjek radi popis lokala u kojima ce se odvijati nadmetanja tako ste slobodni da predlozite lokal u kom se moze odigrati jedan od turnira.isto tako sve sugestije su dobro dosle i pitanja.
kruno@playbox.hr
zaboravih, turnir ce se igrati na plazmama koje ce se postavljati u lokale na dan turnira.
Kako je ova godina nogometa tako je dosao red i na virtualnog kralja da izadje iz nasih soba, pa tako mogu najaviti ozujsko kup u pro evolution socceru 5, koji ce se odvijati sirom lijepe nase, tocnije u rijeci, splitu, osijeku, vinkovcima, varazdinu, sibeniku i zagrebu.Rijec je o 30 turnira koji ce se odvijati po odredjenim kaficima u prije navedenim gradovima,da bi se sve zavrsilo sa masterom u zagrebu.Dakle osigurane su nagrade , tehnicka podrska, atraktivne hostese...Naravno posto je ozujsko pokrovitelj turnira bitna je stvar da pravo sudjelovanja imaju osobe starije od 18 godina.Kako se jos uvjek radi popis lokala u kojima ce se odvijati nadmetanja tako ste slobodni da predlozite lokal u kom se moze odigrati jedan od turnira.isto tako sve sugestije su dobro dosle i pitanja.
kruno@playbox.hr
zaboravih, turnir ce se igrati na plazmama koje ce se postavljati u lokale na dan turnira.
Samo jedna jedina sugestija: ekrane prebaciti u 4:3 mod.
Slika razvučena u 16:9 uzrokuje totalno neprirodnu i drugačiju igru od one koju igramo kući. Igrači lete po horizontali...
Slika razvučena u 16:9 uzrokuje totalno neprirodnu i drugačiju igru od one koju igramo kući. Igrači lete po horizontali...
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Re: OZUJSKO KUP PES 5
Pula izvisila, ko mi je kriv kad živim u seluPLAYBOX wrote:tocnije u rijeci, splitu, osijeku, vinkovcima, varazdinu, sibeniku i zagrebu
Mislim da je Pinturicci spominjao jedan u kojem se nešto igralo, ali neka on kaže više ako zna.PLAYBOX wrote:veroneze kako je sa lokalima u slavoniji?
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
A kažu da ni u Motovun neće doćialst wrote:Pula izvisila, ko mi je kriv kad živim u seluPLAYBOX wrote:tocnije u rijeci, splitu, osijeku, vinkovcima, varazdinu, sibeniku i zagrebu
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Jel se mozda zna tocan datum u cetvrtom mjesecu? Hoce li biti igre u parovima? Igra li se s klubom ili repkom? Kamera, forma i sl. HvalaPLAYBOX wrote:ah da, prvo idu cetiri po jedan rijeka, split osijek, zagreb, sredina cetvrtog, nakon toga od pocetka petog mjeseca pa sve do finala u zg. i to vikend prije pocetka svjetskog prvenstva.Dioniz wrote:A kad bi se ti turniri odrzavali?
Dioniz wrote:Mjesto koje bih predlozio je igraonica u Malesnici, potpuno prilagodena igranju Pes-a sa 7 velikih, novih Sony televizora na kojima bi svima bio uzitak igrati.
Bitno je da se svi turniri odigraju u ugostiteljskim objektima, posto je ozujsko pokrovitelj.Vjerujem da bi u igraonici bilo odlicno, ali ovaj puta nije izvedivo.
detalje i tocnim terminima i pravilima, objavit cemo iduci tjedan.
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
A u Brelu oće, a... bah, sve su to, prijatelju, podle urote s jedinim ciljem da nas iz malih sredina spriječe da se dokažemo na velikoj pozornici, baš me briga ionako ne volim ožujskomaccro wrote: A kažu da ni u Motovun neće doći
alst wrote:A u Brelu oće, a... bah, sve su to, prijatelju, podle urote s jedinim ciljem da nas iz malih sredina spriječe da se dokažemo na velikoj pozornici, baš me briga ionako ne volim ožujsko
od prvog slova post, najmanje, tjedna
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Onda bih preporucio kafic Kvazar na Opatovini u kojem su se vec odrzavali turniri.PLAYBOX wrote:Dioniz wrote:Mjesto koje bih predlozio je igraonica u Malesnici, potpuno prilagodena igranju Pes-a sa 7 velikih, novih Sony televizora na kojima bi svima bio uzitak igrati.
Bitno je da se svi turniri odigraju u ugostiteljskim objektima, posto je ozujsko pokrovitelj.Vjerujem da bi u igraonici bilo odlicno, ali ovaj puta nije izvedivo.
detalje i tocnim terminima i pravilima, objavit cemo iduci tjedan.