Backup 27. na 28. 4. 2006.
Backup 27. na 28. 4. 2006.
riknuo BPL forum i lige pa evo neka vrsta rezervne varijante
Last edited by poglavica on 28 Apr 2006, 01:10, edited 1 time in total.
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
u nedostatku relevantnih foruma i online liga
16. kolo 2 BPL lige
Leverkusen (poglavica) - Ajax (tata) 0:0
- posve nepotrebna utakmica buduci su oba takmaca bila potpuno svjesna kako ce zavrsiti, tesko, mucno, zatvoreno i zasrano, enivej prvo poluvrijeme u nekakvoj terenskoj prednosti leverkusena s nekoliko neopasnih udaraca iz poluprilika, drugo poluvrijeme ajax aktivniji, na lijevoj strani ajaxa nerjesiva enigna bio je trabelsi koji je prvo potpuno ustopao fritza, a onda i schneidera pa u 80.oj kreirao i priliku utakmice koju s 5 metara upropastava anastasiou
na kraju oba takmaca jedva docekala kraj mucenja
jajarenje: 46% - 54%
udarci: 4/2 - 8/2
16. kolo 2 BPL lige
Leverkusen (poglavica) - Ajax (tata) 0:0
- posve nepotrebna utakmica buduci su oba takmaca bila potpuno svjesna kako ce zavrsiti, tesko, mucno, zatvoreno i zasrano, enivej prvo poluvrijeme u nekakvoj terenskoj prednosti leverkusena s nekoliko neopasnih udaraca iz poluprilika, drugo poluvrijeme ajax aktivniji, na lijevoj strani ajaxa nerjesiva enigna bio je trabelsi koji je prvo potpuno ustopao fritza, a onda i schneidera pa u 80.oj kreirao i priliku utakmice koju s 5 metara upropastava anastasiou
na kraju oba takmaca jedva docekala kraj mucenja
jajarenje: 46% - 54%
udarci: 4/2 - 8/2
u daljenjem nedostatku relevantnih foruma i online liga
21. kolo 2. BPL lige
Fulham (ant) - Leverkusen (poglavica) 0:0
- za razliku od goreopisane utakmice ovdje je barem prvo poluvrijeme proteklo u ponesto otvorenijoj igri u kojoj su se redale sanse, ne bas stopostotne ali bilo je i lijepih, vise na strani domacina, drugo donosi i veci strah kod oba trenera i samim tim oprezniju igru i zadrzavanje vrapca u ruci, na kraju relativna utakmica i takav rezultat
jajarenje: 48% - 52%
udarci 8/3 - 3/1
kuriozitet: u 5 utakmica u krugu ant, tata i poglavica postignut je jedan gol i to od strane leverkusena
21. kolo 2. BPL lige
Fulham (ant) - Leverkusen (poglavica) 0:0
- za razliku od goreopisane utakmice ovdje je barem prvo poluvrijeme proteklo u ponesto otvorenijoj igri u kojoj su se redale sanse, ne bas stopostotne ali bilo je i lijepih, vise na strani domacina, drugo donosi i veci strah kod oba trenera i samim tim oprezniju igru i zadrzavanje vrapca u ruci, na kraju relativna utakmica i takav rezultat
jajarenje: 48% - 52%
udarci 8/3 - 3/1
kuriozitet: u 5 utakmica u krugu ant, tata i poglavica postignut je jedan gol i to od strane leverkusena
trece mjesto
branhces - ljubo 1:4
ljubo - branches 0:1
prvo
hann - bati 2:0
bati - hann 1:1
streller party se nastavlja.
koji promasaji u prvoj sa moje strane, a u drugoj na obe strane. vratari su jednostavno poludili, a napadaci se takmicili ko ce gori/bolji promasaj imati. prekrasno, jos kad se uzme u obzir da se igralo po snijegu :)
branhces - ljubo 1:4
ljubo - branches 0:1
prvo
hann - bati 2:0
bati - hann 1:1
streller party se nastavlja.
koji promasaji u prvoj sa moje strane, a u drugoj na obe strane. vratari su jednostavno poludili, a napadaci se takmicili ko ce gori/bolji promasaj imati. prekrasno, jos kad se uzme u obzir da se igralo po snijegu :)
- Zbornaja
- Dobitnik nagrade: "Šut do jaja pa R1!"
ja sam stavio obavijest i na mg gaming u slucaju ponovnih problema sa forumom tijekom trajanja turnira
Zagreb open - Pobjednik
Fojba open - Pobjednik
Pobjednik mnogih turnira i liga unazad 12 godina, jednom rijecju PROFI
Fair play igrac desetljeca
Otkrio:
1. Hasselbaink
2. Ljunberg
3. Riquelme
Spriječen i prevaren za zelenim stolom u osvajanju NBA lige
Fojba open - Pobjednik
Pobjednik mnogih turnira i liga unazad 12 godina, jednom rijecju PROFI
Fair play igrac desetljeca