Kolega ant je igrao s previse emocija :)tata wrote:
Kolega Ant razočaro...to će on bolje odgovorit
Nisam pametan nakon jednog igranja iako mi se rijec shablona previse mota po glavi... a to meni ne ide
javi se sarraymanu, on kaze da se sarajevski pes4 bolji od banjaluckog!ant wrote:Dodje mi da izvadim PES4 iz prašine te uzmem nesimpati?an tim Bayern samo kako bi se koliko toliko ušablonizirao i napio se krvi svim "kraljevim" onlinena. Samo da ih podsjetim kako im fali imaginacije u životu.
Ima li zainteresiranih za vježbu face to face?
to je bilo u smislu da se nekim zadrtim konamievcima dokaze jedna stvar. a 89% je nista, par puta je bilo i po 100%Tinkov wrote: Vidio sam u nekoj od tema da je mislim Hann držao loptu u nogama 89% ali nije mi jasno kako je to moguće jer to nisam nikada ni radio i osobno, mislim da to nije fair play, ali opet nisam nikada ni igrao online ligu ili ligu uopće preko neta....
Čip? Si siguran? Prvi put čujem da je nekome čip oteg'o papke.Tinkov wrote:Ne mogu više izdržati, čip mi je crkao na Pleyki
ne racunaj da ce na ps2 igrati online. jos nikog nisam vidio na serverima da su igrali preko ps2.Tinkov wrote:Ok, hvala
Nadam se da neću imat problema sa igranjem preko Pleyke na tom serveru.
Volio bi(kada se vratim u top formu) odigrati i nekoliko protiv tebe jer sam vidio da si jako dobar prema rezultatima iz te lige pa ako ne budeš imao ništa protiv, čut ćemo se
hahahahaDioniz wrote:NemoguceHann wrote: par puta je bilo i po 100%