| Serator |
Message |
|
djiki
|
 Re: moze info?
ma pazi u drugom razgovoru sa operaterom sam saznao ovo: taj unknown 40- je u biti softwerski prijavak, a ruteri su napravljeni da imaju samo jednu staticnu adresu a ostlae su dhcp.softwer preuzima tu stalnu i izjebe ti koncepciju.to su napravili iz jednostavna razloga jer je prepravljen sopftware da bi bolje radio max tv. u cijeloj prici maccku o rep mozes iobjesiti da ko jedinka ih tuzis ili pises prigovor, jer je ta uprava odobrila prepravak na ruteru i sad imaju recimo u hr pola miliona takvih rutera. oce li uvazit meni moraju svima i puse lovu. frapantna stvar je druga , da jedna firma sa sjedistem u njemackoj di je standard imat pc i neku konzolu, da se u hr odluci ,ocito radi ustede, na prepravljeni ruter koji ima ogranicene mogucnosti, a da ne govorimo0 napretkom informatickog standarda da u buducnosti moze doci do jos vecih potreba od korisnika.to je zalosno. rjesenja koja imam su (prateci forume) su: 1.dok igram ps3 online imat iskljucen net, tako da bi i taj software trebao mirovat, sto mi se nedda, ukljuci iskljuci stalno 2.kupit ruter kakav bog zapovijeda
|
| Četvrtak 28.01.2010. 10:43 |
|
|
|
 |
|
Veroneze
Živac na rezervi
Prvi put usro: Subota 10.08.2002. 17:05 Govana: 3811 PSN: Veronelo
|
Flešaj ruter najnovijim firmwareom direktno od proizvođača. Tako ćeš poništiti sve njihove svinjarije i namjestiti sve kako želiš.
Naravno, na vlastitu odgovornost.
_________________ Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
|
| Četvrtak 28.01.2010. 11:33 |
|
 |
|
djiki
|
izmedju max tv i ps3 onlajn ipak biram ovo prvo
|
| Četvrtak 28.01.2010. 12:57 |
|
 |
|
Veroneze
Živac na rezervi
Prvi put usro: Subota 10.08.2002. 17:05 Govana: 3811 PSN: Veronelo
|
Mislio sam da nemaš max tv. Ne znam, probaj još malo da švrljaš po netu, mora postojati mogućnost da se to sredi.
_________________ Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
|
| Četvrtak 28.01.2010. 13:58 |
|
 |
|
djiki
|
rjesio na najgluplji moguci nacin i ne mogu da vjerujem 
|
| Subota 30.01.2010. 10:45 |
|
 |
|
tata
Čovjek koji je otkrio LeBrona
Prvi put usro: Ponedjeljak 23.09.2002. 12:30 Govana: 4472 Sere iz: LeBronvilla PSN: Tata_13
|
dođi onda danas na draft i upoznat ćeš originalnog nevjernika
_________________ imo sam MVP-a lige, imo sam MVP-a finala, imo sam MVP-a all star utakmice...uzeo sam prsten, jedan, jedini, neponovljivi....NBA PROFI
Undefeated...undisputed...jedan je Le Bron
Slanina party, Pobjednik Pečeni potato with bacon party, Pobjednik
|
| Subota 30.01.2010. 10:56 |
|
 |
|
djiki
|
ja i kalach u istoj prostoriji?
|
| Subota 30.01.2010. 11:09 |
|
 |
|
tata
Prvi put usro: Ponedjeljak 23.09.2002. 12:30 Govana: 4472 Sere iz: LeBronvilla PSN: Tata_13
|
a ne, toga nevjernika još nisi upoznao
_________________ imo sam MVP-a lige, imo sam MVP-a finala, imo sam MVP-a all star utakmice...uzeo sam prsten, jedan, jedini, neponovljivi....NBA PROFI
|
| Subota 30.01.2010. 11:22 |
|
 |
|
djiki
|
ma ne da sa kalachem draftam u istoj sobi?ja sam covjek na ljekovima nesmijem se nervirati
|
| Subota 30.01.2010. 12:08 |
|
 |
|
Aries
Legenda Foruma
Prvi put usro: Srijeda 07.08.2002. 13:12 Govana: 7306 Sere iz: Prexico City
|
kako, pa bio je rapa u umagu.
|
| Subota 30.01.2010. 18:42 |
|
 |
|
djiki
|
jos ga obukli u partizana a htio bit ustasa
|
| Subota 30.01.2010. 21:00 |
|
 |
|
tata
|
Ma ne vjerujem! :)
|
| Nedjelja 31.01.2010. 9:24 |
|
 |
|
djiki
|
da, svaka cast nevjerniku, ali ipak tatko vise vrijedi tebi da sjedis pored benx benx benxa nego meni pored nevjernika 
|
| Nedjelja 31.01.2010. 12:30 |
|
|