NBA2k9 online liga
NBA2k9 online liga
Davno su me neki pitali oce li od toga ista biti. I nikad nije ni bilo radi katastrofalnog onlinea. I sad su online izgleda skroz sredili. Odigrao sam dvije utakmice online, ni trunke laga. Uglavnom, bilo je ovdje zainteresiranih za tu online ligu. Igrat ce se sa custom sliderima pokupljenim sa isslanda, a prijave su do petka. Za sada je svega 10ak ljudi prijavljenih, pa ako ovdje ima jos zainteresiranih (pogy i jos par njih ako se ne varam me par puta pitalo) trk na VG i prijavite se. Prijave su do petka.
Ja ponovno narucio igru. Po treci puta ju kupujem
- ice
- Rakija, a ne pivo
- PSN: iss-ice
Re: NBA2k9 online liga
iskreno ja nekada bio zainteresiran, ali sam se zasitio kosarke, pa mi je i vise nego dosta ovo petkom srecno sa ligom.Hann wrote:Davno su me neki pitali oce li od toga ista biti. I nikad nije ni bilo radi katastrofalnog onlinea. I sad su online izgleda skroz sredili. Odigrao sam dvije utakmice online, ni trunke laga. Uglavnom, bilo je ovdje zainteresiranih za tu online ligu. Igrat ce se sa custom sliderima pokupljenim sa isslanda, a prijave su do petka. Za sada je svega 10ak ljudi prijavljenih, pa ako ovdje ima jos zainteresiranih (pogy i jos par njih ako se ne varam me par puta pitalo) trk na VG i prijavite se. Prijave su do petka.
mozda kada dodje 2k10
Ja takodjer jos uvik razmisljam dal igrati ili ne. Jer nba2k9 mi odavno prestao biti zabavan, tj. od onog trenutka kad smo naucili igru igrati. Samim time je prestala biti 'najbolja sportska simulacija'. No s druge strane, igra zna biti zabavna i to jebeno zabavna
pa to je i poanta igara, zar ne?Hann wrote:No s druge strane, igra zna biti zabavna i to jebeno zabavna
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
- ice
- Rakija, a ne pivo
kad sam vidio da se ovaj irski jazavac, sa kraja duge gdje nema nikakvog cupa sa zlatom, prijavio onda moram i japoglavica wrote:ja se prijavih
iovako neplaniram nikakve lige igrati do jeseni u hvidri pa onda cu izdrzati tih 10tak tekmi
šteta, ja se ponadao da ćeš antu posudit igru pa da ga mogu online punit kad mi već nedate offline, ali jok, ovaj me prati u stopu da me nervira i diže tlak
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
nemoš, tamo je demokracija
- ice
- Rakija, a ne pivo
samo jos moram istestirati kako na 2k online rade one bezicne sluske i mic, nadero si koliko sam kuknjave sakupio dok si se ti odmarao u irskojpoglavica wrote:šteta, ja se ponadao da ćeš antu posudit igru pa da ga mogu online punit kad mi već nedate offline, ali jok, ovaj me prati u stopu da me nervira i diže tlak
Yap. Ama bas svake igre. No kod nba-a tu zabavu kvari par toliko debilnih stvari da glava boli.Aries wrote:pa to je i poanta igara, zar ne?Hann wrote:No s druge strane, igra zna biti zabavna i to jebeno zabavna
samo jedna, repeticija neobranjivog turbodunka od centra do koša s naglaskom na repeticijiHann wrote:zabavu kvari par toliko debilnih stvari da glava boli.
sve ostalo je probavljivo
Speak for urself
- ant
- Čovjek koji je otkrio Raula i Neuera, a ima lavovske zasluge i glede Lahma
- PSN: antD5Z
Trebali bi poraditi malo na sliderima
Nego ja naručio igru ali Britanci kao Britanci nemaju ju na skladištu i pitanje je kad će stići. A prije svega vrlo rado bih odigrao par tekmi jer priče o lagu i nelagu padaju u vodu kad se aparatura uključi doma na domaću T-com paricu...
Nego ja naručio igru ali Britanci kao Britanci nemaju ju na skladištu i pitanje je kad će stići. A prije svega vrlo rado bih odigrao par tekmi jer priče o lagu i nelagu padaju u vodu kad se aparatura uključi doma na domaću T-com paricu...
mrav na odmoru
Meni isto stoji 'out of stock'. No doci ce valjda kroz iducih 10ak dana sunce joj njeno :)
- ant
Gdje si naručio? Nadam se na shopto jer je tamo snižen na 17,9 funti!
Nego malo offtopic pitanje ali je važno za online igranje. Koje su ti postavke rutera za PS3? Dobio sam novi ruter/modem (Thomson SpeedTouch) koji je trenuno u default postavkama s uključenim PnP. PS3 je spojen žicom ali koristim i WiFi (komp). Na ruteru je moguće izabrati XboxLive na jednom od portova što sam i učinio za Box ali mi nije jano što sam time konkretno dobio (ili izgubio). Slične postavke za PS3 ne postoje, samo za pojedinačne PC igre.
Ovo sve pitam jer trenutno na Fifi od 20 pokušaja odigram tek jednu tekmu i to ne bez trzanja. Sve ostalo izbaci me već na izborniku timova ili u gorem slučaju pred početak same tekme. To se događalo i sa starim D-link modemom dok sam imao 8Mbitnu vezu (sad sam smanjio na 2Mbita odnosno 4 kad se sjete povećati na nove brzine).
Nego malo offtopic pitanje ali je važno za online igranje. Koje su ti postavke rutera za PS3? Dobio sam novi ruter/modem (Thomson SpeedTouch) koji je trenuno u default postavkama s uključenim PnP. PS3 je spojen žicom ali koristim i WiFi (komp). Na ruteru je moguće izabrati XboxLive na jednom od portova što sam i učinio za Box ali mi nije jano što sam time konkretno dobio (ili izgubio). Slične postavke za PS3 ne postoje, samo za pojedinačne PC igre.
Ovo sve pitam jer trenutno na Fifi od 20 pokušaja odigram tek jednu tekmu i to ne bez trzanja. Sve ostalo izbaci me već na izborniku timova ili u gorem slučaju pred početak same tekme. To se događalo i sa starim D-link modemom dok sam imao 8Mbitnu vezu (sad sam smanjio na 2Mbita odnosno 4 kad se sjete povećati na nove brzine).
mrav na odmoru
Provjeri svoj network configuration i napisi mi ga ovdje. Posebice dal imas nat type 3 (vjerojatno imas cim su toliki problemi).
P.S.
inace, i nba2k9 i fifa2009 zahtjevaju za normalno igranje otvaranje par portova. Idealno je od konekcije napraviti nat type1, pozeljno nat type 2. Nat type 1 je jako tesko nazalost postici :(
vise o tome ovdje:
http://www.virtual-gamer.org/forum.html?topic=531.0
P.S.
inace, i nba2k9 i fifa2009 zahtjevaju za normalno igranje otvaranje par portova. Idealno je od konekcije napraviti nat type1, pozeljno nat type 2. Nat type 1 je jako tesko nazalost postici :(
vise o tome ovdje:
http://www.virtual-gamer.org/forum.html?topic=531.0
- ant
imam nat2
Pokušat ću odraditi ovo što je svetac stavio na vašem forumu pa javim rezultate
Pokušat ću odraditi ovo što je svetac stavio na vašem forumu pa javim rezultate
mrav na odmoru
- ant
tja, sve što je svetac naveo imam i ja - s tim da mi rutet nije bridgean jer trebam istovremenu konekciju i s PC-jem...
S portovima još nisam radio pa me zanima situacija s drugim igrama u slučaju da primjerice postavim portove za Fifu? To pitam prvenstveno zbog košarke :)
S portovima još nisam radio pa me zanima situacija s drugim igrama u slučaju da primjerice postavim portove za Fifu? To pitam prvenstveno zbog košarke :)
mrav na odmoru
Nece ti utjecati, jer te portove ti igra ionako nije koristila, pa ako ih otvoris nece ni nadalje. Dakle slobodno otvaraj, tocnije ja ne mogu zamislit fufku bez otvaranja, jer upravo to i je onda velik problem. Nece da spaja uredno :)