Još jedna glupa tema
- Stanko Bubalo
- Reprezentativac s manekenkom
Još jedna glupa tema
Treba staviti anketu sa dva izbora:
dali čeketa da se browser sam preusmjeri na forum ili klikate, dakle?
Ovo mi je jako važno
Ovo mi je jako važno
Očekujem pobjedu.....S.Beket
ulazim direktno preko http://www.issland.com/forum. Iskreno nisam ni vidio kako izgleda početni web.
- Stanko Bubalo
- Reprezentativac s manekenkom
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Fenomenalna stranica, da vidis kako je veroneze to vrhunski napravio. EJ MAST SIIgamefun wrote:ulazim direktno preko http://www.issland.com/forum. Iskreno nisam ni vidio kako izgleda početni web.
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Re: Još jedna glupa tema
imam bukmark forum.ajsslend.komStanko Bubalo wrote:Treba staviti anketu sa dva izbora:
Ovo mi je jako važno
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Biće, biće, samo što nije...gamefun wrote:Jao dobra je do bola !!!maccro wrote: Fenomenalna stranica, da vidis kako je veroneze to vrhunski napravio. EJ MAST SII
To što na sekund vidite su isječeni elementi jednog prototipa.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
Uzmi host s MySql podrškom i rukni gore koji od ovih gotovih skripta,Mamboo,Xoops,phpfusion ... ,nađeš dobar skin koji ti paše i to je to.za samo postavljanje trebaš max pol sata,jedino uploadanje svega uzme dosta vremena,tako da ti otprilike treba nekih 6-8 sati da sve složiš i urediš kako bi izgledalo najs na prvi pogleda,onda dalje dotjerivaš kako već ide.