The Best Of IssLand Forum
- Pinturicchi
- Prvotimac s kafićem
- Stanko Bubalo
- Reprezentativac s manekenkom
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Guzonja:
Tip u dućanu kupuje neke sitnice i plaća novčanicom od tisuću kuna. Prodavačica ga čudno pogleda i upita...
"Imate sitnoga?"
"Imam... al ne volim da ga tako zovu"
Prodavačica će na to:
"Oh, vidim što ste tu napravili. Vješto ste aludirali na vaše spolovilo te u autoironično maniri na bizaran način pokazali da ste osoba koja se voli šaliti i na svoj račun, što je odlika duhovitih ljudi."
"Da, zaista jesam! Divno od vas što ste primijetili da sam zapravo kompleksna i duboko humorna osoba a ne obični pervertit koji bez posebnih razloga voli svima govoriti kako u stvari ima maleno spolovilo, te si time pruža bolesne i psihološki sadističke bezbrojne užitke."
"Oh, kada to tako stavite, vi ipak jeste pervertit!"
"I uistinu jesam. Vidite, takva percepcija je razlog zašto vi radite u dućanu za minimalnu plaću, i trpite sranja od raznih probisvijeta bez mogućnosti za ikakav napredak. Uživajte u vašem životu, gospođo." kaže gospodin i na izlazu dobaci: "I, ne, pušenje i loše ocjene u osnovnoj školi očito ne garantiraju uspjeh u daljnjem životu. Pičko."
Imam i ja sličan vic.alst wrote:Tip u dućanu kupuje neke sitnice i plaća novčanicom od tisuću kuna. Prodavačica ga čudno pogleda i upita...
"Imate sitnoga?"
Tip u dućanu kupuje neke sitnice i plaća novčanicom od tisuću kuna. Prodavačica ga čudno pogleda i upita...
"Imate sitnoga?"
Prodavačica će na to:
"Oh, vidim što ste tu napravili. Vješto ste aludirali na vaše spolovilo te u autoironično maniri na bizaran način pokazali da ste osoba koja se voli šaliti i na svoj račun, što je odlika duhovitih ljudi."
"Da, zaista jesam! Divno od vas što ste primijetili da sam zapravo kompleksna i duboko humorna osoba a ne obični pervertit koji bez posebnih razloga voli svima govoriti kako u stvari ima maleno spolovilo, te si time pruža bolesne i psihološki sadističke bezbrojne užitke."
"Oh, kada to tako stavite, vi ipak jeste pervertit!"
"I uistinu jesam. Vidite, takva percepcija je razlog zašto vi radite u dućanu za minimalnu plaću, i trpite sranja od raznih probisvijeta bez mogućnosti za ikakav napredak. Uživajte u vašem životu, gospođo." kaže gospodin i na izlazu dobaci: "I, ne, pušenje i loše ocjene u osnovnoj školi očito ne garantiraju uspjeh u daljnjem životu. Pičko."
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Re: The Best Of IssLand Forum
maccro wrote:Druže seabass kupit ću ti fiću
a mercedes hannu knezoviću
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Re: The Best Of IssLand Forum
Ovako izvučeno iz konteksta ne djeluje tako dobro.Veroneze wrote:maccro wrote:Druže seabass kupit ću ti fiću
a mercedes hannu knezoviću
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"