Kako kvalitetno prdnut?
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Kako kvalitetno prdnut?
Svi su zaobisli ovu jako zanimljivu temu. Dakle, KAKO KVALITETNO PRDNUT? Kolega, sto vi mislite?
Vrlo je važno pojesti odgovarajuću namirnicu koja će pospješiti stvaranje poveće količine crijevnih vjetrova. Kao izrazito podesne ukazuje se sve vrste mahunarki, osobito grah i grašak, a od drugih vrsta povrća tu su cvjetača (karfiol) i brokula. Od pića ističe se sok od jabuka. Kombinacija navedenih jela i pića daje osobito dobre rezultate. Nakon obavljene predradnje hranjenja i pojenja treba se ugodno smjestiti na krevet i pričekati da proabavni organi obave svoj dio posla. U datom trenutku svaka individua osjetit će lagani pritisak u donjem dijelu crijeva našto se treba namjestiti, izvršiti laganu kontrakciju mišića donjeg abdomena što će ubrzo polučiti rezultat i izazvati osjećaj radosti i olakšanja. Najbolje je u cijeloj operaciji da početna predradnja dovodi do automatske želje za ponavljanjem što znači i daljnje povećanje užitka.
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
- Fantasista
- Komisioner za "realnost" transfera
Re: Kako kvalitetno prdnut?
Govoris li ti o prdnji na rosu? Jer ako je to u pitanju upravo izdajem prirucnik "Kako prdnut na rosu u Pro EVO 2 iliti WE6fe/ispovijest veterana koji vise ne moze proci eliminacijsku grupu na turniru". Eto kako zavrsavaju bivse nogometne legende.maccro wrote:Svi su zaobisli ovu jako zanimljivu temu. Dakle, KAKO KVALITETNO PRDNUT? Kolega, sto vi mislite?
P.S. Jos jedna zahvala Poglavitzi na nevjerojatno uspijesnom carobiranju... kontra moje malenkosti.
sta oces? ja sam prdno na 4 mjesto sto nas cini istovjetnim prdavcimaFantasista wrote:P.S. Jos jedna zahvala Poglavitzi na nevjerojatno uspijesnom carobiranju... kontra moje malenkosti.
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Zahvaljujem cijenjenom kolegi dr. Ariesu na preciznom objasnjenju ovog problema. Dr. Aries je zaboravio napomenuti da produkt stezanja misica abdomena i rada crijeva, plin metan (u narodu poznat i kao "prdac") gori plavicastim plamenom, sto je zorno pokazano na bezbrojnim primjerima, a u novije vrijeme i u hollywoodskim filmovima (vidi: "Glup, Gluplji", glumac Jim Carrey).
- Fantasista
- Komisioner za "realnost" transfera
Jaaaaaao, hvala ti o dragi, o plemeniti, o svemoguci Bože koji si nasao vremena cuti moje tihe (i ne tako tihe) molitve i kazniti bezboznika za pagansko vjesticarenje i carobiranje kad je to najmanje trebalo. Hvala!poglavica wrote:sta oces? ja sam prdno na 4 mjesto sto nas cini istovjetnim prdavcimaFantasista wrote:P.S. Jos jedna zahvala Poglavitzi na nevjerojatno uspijesnom carobiranju... kontra moje malenkosti.
- Pinturicchi
- Prvotimac s kafićem
- Pinturicchi
- Prvotimac s kafićem
Ljek za kvalitetan prdac:
Dan prije dobro se nažvaljat pive i najest dobro zagorelog mesa!
Dan poslije prdit ćete ko pravi ped... ovaj ljudi!
Ljek preporučuje drug Braca koji ga primjenjuje gotovo svaki dan!
OPREZ!! Pravilo sticanja 1145761654318543184:
Postoji mogućnost zasranih gaća ukoliko prdite bez nadzora,zato oprez drugovi!
Dan prije dobro se nažvaljat pive i najest dobro zagorelog mesa!
Dan poslije prdit ćete ko pravi ped... ovaj ljudi!
Ljek preporučuje drug Braca koji ga primjenjuje gotovo svaki dan!
OPREZ!! Pravilo sticanja 1145761654318543184:
Postoji mogućnost zasranih gaća ukoliko prdite bez nadzora,zato oprez drugovi!