Pitanjce pa u koš.
- josipchili
- Prvotimac s kafićem
Pitanjce pa u koš.
Zanima me zašto su mi je nekad označeno postovi koje nisam pročito, to jest dokle nisam došao ponovno na sajt...
Uglavnom danas i jučer mi nije bilo onih crvenih oznaka, a vidim da se postalo u međuvremenu...
Dali sam ja to slučajno isključio ili???
Uglavnom danas i jučer mi nije bilo onih crvenih oznaka, a vidim da se postalo u međuvremenu...
Re: Pitanjce pa u koš.
De pojasni malo....josipchili wrote:Zanima me zašto su mi je nekad označeno postovi koje nisam pročito, to jest dokle nisam došao ponovno na sajt...
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- josipchili
- Prvotimac s kafićem
Re: Pitanjce pa u koš.
Uglavnom, sada mi je sve ok!Veroneze wrote:De pojasni malo....josipchili wrote:Zanima me zašto su mi je nekad označeno postovi koje nisam pročito, to jest dokle nisam došao ponovno na sajt...
Sada mi je na main page-u svaki topic označen crvenom loptom, pri tom mislim na topice di nisam vidio postove od zadnjeg posjeta str...
A nekad mi budu sve zute a nijedna crvena iako je bilo novih postova!
Na to mislim.
- josipchili
- Prvotimac s kafićem
- josipchili
- Prvotimac s kafićem
zato sto je posebno nogomet, a posebno ostali sportovi, a u kladionici mozes i loto igrati ili se kladiti tko ispada iz BB ili da li ce padati snijeg na bozic... koji nisu nikakvi sportovi pa mi se cini da je ovako bolje
zapravo taj je topik bio vec svuda i nigdje mu nije dobro, mozda bi bilo najbolje da otvorimo poseban forum za kladare, vise manje svi idu tamo osim par iznimaka tipa brus, maccro pa cak i ja
zapravo taj je topik bio vec svuda i nigdje mu nije dobro, mozda bi bilo najbolje da otvorimo poseban forum za kladare, vise manje svi idu tamo osim par iznimaka tipa brus, maccro pa cak i ja
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
- josipchili
- Prvotimac s kafićem
Hehehehe, a baš bi mogli, jer mnogi se od nas klade svaki dan pa mi mogli stavljati i dnevne prognoze...poglavica wrote:zato sto je posebno nogomet, a posebno ostali sportovi, a u kladionici mozes i loto igrati ili se kladiti tko ispada iz BB ili da li ce padati snijeg na bozic... koji nisu nikakvi sportovi pa mi se cini da je ovako bolje
I odma mozemo staviti listić kako izgleda jer na str. od klada mogu se sad i listići raditi...
Pa kak to da se ne kladiš, a pratiš sport i kuzis se u njega???
- josipchili
- Prvotimac s kafićem
- josipchili
- Prvotimac s kafićem
- josipchili
- Prvotimac s kafićem
Okej za kladu...poglavica wrote:kill me
ovih dana
nego smijem li ja tebe zapitati/zamoliti da ipak promijenis avatar, ovog strumpfa je imao veroneze pa stalno mislim da on pise
Ma nema problema, jel mi mozes onda ovo staviti i smanjiti na veličinu koja je potrebna, jer inače me svi znaju po benderu, pa ak ti nije problem stavi mi ovo...
http://www.ferretpress.com/weblog/uploa ... 753559.jpg