BIRO ZA OZALOSCENE iliti Knjiga zalbi...
Ovim putem prijavljujem jednog Vašeg korisnika za rušenje i onesposobljavanje stranica odnosno foruma na internetu.
Informacije o njemu:
IP adresa: 195.29.61.87
Navedenom IP adresom je srušena nekolicina web stranica, u sljedeće vrijeme: 22. ožujak 2005. godine, 19 sati i 18 minuta
Korisnik sa već prije spomenute IP adrese ima čak i svoj osobni "portfolio" na kojem se hvali svojim "uratcima"
Adresa njegova "portfolia" jest :http://xthost.info/casper/hacked.html
Unaprijed hvala!
==================================================
Evo tak ga je ovaj lik prijavio HT-u (gle možda i bude kakve koristi od njih),pa ko zna i voli neka proba da ga nađe, pa može na piće s vama u neki mračan kutak.
Informacije o njemu:
IP adresa: 195.29.61.87
Navedenom IP adresom je srušena nekolicina web stranica, u sljedeće vrijeme: 22. ožujak 2005. godine, 19 sati i 18 minuta
Korisnik sa već prije spomenute IP adrese ima čak i svoj osobni "portfolio" na kojem se hvali svojim "uratcima"
Adresa njegova "portfolia" jest :http://xthost.info/casper/hacked.html
Unaprijed hvala!
==================================================
Evo tak ga je ovaj lik prijavio HT-u (gle možda i bude kakve koristi od njih),pa ko zna i voli neka proba da ga nađe, pa može na piće s vama u neki mračan kutak.
- matejakezman
- Prvotimac s kafićem
- matejakezman
- Prvotimac s kafićem
jesam kada sam smanjio zone alarm level zastite, imam zone alarm+nort+cleanera+ad aware. valjda je kombinacija radila probleme. sada je super.poglavica wrote:iskljucio sam hotlink protection ali i dalje tvrdim da si sve morao normalno i prije vidjetimatejakezman wrote:kako ste uspjeli da vise nema onih supermana
svaka cast.
We’re fools to make war, On our brothers in arms
Some day you’ll return to...
Jelena usted siempre tendrá la parte del mi corazón
Some day you’ll return to...
Jelena usted siempre tendrá la parte del mi corazón
- Pinturicchi
- Prvotimac s kafićem