Novi forum
Re: Novi forum
javlja mi se pero da ne mozte nista radit na forumu, nema topice i dalje
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
Veron? Poglavico?
Sređeno.
Pri registraciji je uletio u COPPA grupu (ispod 13 godina!?) pa nije mogao da vidi forum.
Pri registraciji je uletio u COPPA grupu (ispod 13 godina!?) pa nije mogao da vidi forum.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
bit će da i ima ispod 13 godina kad je u stanju to stisnut
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
vi neznate s kakvom se velicinom sprdatepoglavica wrote:bit će da i ima ispod 13 godina kad je u stanju to stisnut
o znam znam, iskustvo mi govori da je u najmanju ruku King (ali ne Elvis) br. 2 došao k namadjiki wrote:vi neznate s kakvom se velicinom sprdatepoglavica wrote:bit će da i ima ispod 13 godina kad je u stanju to stisnut
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Elvisa su samo dva onaj iz memphisa i benvin....
- Gravity Gun
- Reprezentativac s manekenkom
"I never pirated anything. It was donated... By the file-fairy. I put a blank CD under my pillow at night..."
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
IDE LI OVO?Veroneze wrote:Primjećeno je. Nešto ćemo već uraditi glede toga.maccro wrote:2. Ne vidi se tko je bio danas na forumu (ne da je to nešto prevažno, ali ipak), već samo tko je trenutno online
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Maccro, slab sam s vremenom ali ću pogedati prvom prilikom.
Gravity, ima više tih botova, raznih. Valjda je vezano za pretraživanje na netu.
Gravity, ima više tih botova, raznih. Valjda je vezano za pretraživanje na netu.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
Forum je apdejtan na verziju 3.0.3. Na istu verziju, ako je uspjelo, je apdejtana i ova naša vizualna tema.
Javite ako primjetite kakav problem.
Javite ako primjetite kakav problem.
Čestitke na popravljanju ovog smajlija
Samo su dvije stvari beskonacne: svemir i ljudska glupost.
Stinger nije više mogao da mu gleda ogavnu, izduženu bradu.Daxter wrote:Čestitke na popravljanju ovog smajlija
Primjetite i par novih, odličnih smajlija, također Stingerov ulov.
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
Hvala, hvala
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Ajd hvala Bogu. Stvarno je bio gadan, podjećao me na one Habsburgovce koji su pretjerali s međusobnim brakovimaVeroneze wrote: Stinger nije više mogao da mu gleda ogavnu, izduženu bradu.
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako
"smajli" za post mjeseca:
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Dvije sitnice, možda drugima ne smetaju/ne dešavaju se.
1) Ne ostajem ulogovan na duže vrijeme i moram ponovo da se userem svakih 24h čini mi se. Je l' to mora tako?
2) Može li nekako da se izvede da kad jednom uđem u temu ona prestane da bude highlighted, iako nisam pročitao sve u njoj?
1) Ne ostajem ulogovan na duže vrijeme i moram ponovo da se userem svakih 24h čini mi se. Je l' to mora tako?
2) Može li nekako da se izvede da kad jednom uđem u temu ona prestane da bude highlighted, iako nisam pročitao sve u njoj?
I got a pretty little mouth, underneath all the foaming...
Hmm, ovo ti je možda do browsera ali za svaki slučaj ću pogledati ima li što u opcijama foruma.Spushkin wrote:Dvije sitnice, možda drugima ne smetaju/ne dešavaju se.
Kad uđeš u neki podforum gore desno iznad topica imaš opciju "Mark topics read" (još nije prevedena na seratorski ), a imaš i na glavnoj stranici u sredini ispod svih podforuma opciju "Označi zahode ispranima".2) Može li nekako da se izvede da kad jednom uđem u temu ona prestane da bude highlighted, iako nisam pročitao sve u njoj?
Probaj pa vidi da li ti koja odgovara.
Fala, fala, ovo drugo radi :)
Za ono prvo ne znam, na ostalim sajtovima mi redovno fercera.
Za ono prvo ne znam, na ostalim sajtovima mi redovno fercera.
I got a pretty little mouth, underneath all the foaming...