Novi forum
- valiant
- Karlovački monstrum
Re: Novi forum
može li se ikako što prije rješit problem otvaranja noved prozoreta jer ako još jednom linkam i zatvorit pa mi se sve zgasi podivljaću
the great one is back on throne
Ne kontam, ajd molim te pojasni.valiant wrote:može li se ikako što prije rješit problem otvaranja noved prozoreta jer ako još jednom linkam i zatvorit pa mi se sve zgasi podivljaću
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Valjda valiant misli da se link otvori u novom prozoru ko prije?
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Da, vjerojatno. Al' eto, ja uvijek linkove otvaram pritiskom na scroll miša :)
You can't have everything. Where would you put it?
Ipak sam našao odgovarajuću opciju, PSN ID sad piše u podacima ispod avatara.Veroneze wrote:Dodao sam PSN (PlayStation Network ID) podatak koji se može vidjeti u profile-u članova. Htjeo sam da se vidi odmah ispod avatara ali čini mi se da trenutno nema te opcije.
Stoga, molio bih sve vlasnike PS3-ojki da popune svoje PSN polje jer će nam vjerojatno uskoro trebati (FIFA, jelte )
I odmah da priupitam, Xbox360 ID? Wii ID? Nešto treće?
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- valiant
- Karlovački monstrum
veliki mislioc je još jednom u pravu usliši nas o moćni veronelomaccro wrote:Valjda valiant misli da se link otvori u novom prozoru ko prije?
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Ma vidi... ljudi koji su jednom godišnje na forumu imaju neke željevaliant wrote:veliki mislioc je još jednom u pravu usliši nas o moćni veronelomaccro wrote:Valjda valiant misli da se link otvori u novom prozoru ko prije?
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako
- valiant
- Karlovački monstrum
ma vidi... ljudi koji su nula puta godišnje u umagualst wrote:Ma vidi... ljudi koji su jednom godišnje na forumu imaju neke željevaliant wrote:veliki mislioc je još jednom u pravu usliši nas o moćni veronelomaccro wrote:Valjda valiant misli da se link otvori u novom prozoru ko prije?
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
Prijedlog(zi):
- da li se ove velike lopte na početnoj stranici što stoje uz naslove podforuma mogu staviti da budu i kad se uđe u određeni podforum? Bilo bi dosta uočljivije odn. bar povećajte ove postojeće "kuglice"
- da li moguće ovu narančastu boju nepročitanog posta promijeniti da bude mrvac tamnija, npr boja kojom su napisana imena admina. Već rekoh da imam određenih problema sa nijansama boja pa bi mi neka tamnija boja bila puno preglednija. Nadam se da ćete imati razumijevanja (bolje to nego da ja idem tamo kopati )
- da li se ove velike lopte na početnoj stranici što stoje uz naslove podforuma mogu staviti da budu i kad se uđe u određeni podforum? Bilo bi dosta uočljivije odn. bar povećajte ove postojeće "kuglice"
- da li moguće ovu narančastu boju nepročitanog posta promijeniti da bude mrvac tamnija, npr boja kojom su napisana imena admina. Već rekoh da imam određenih problema sa nijansama boja pa bi mi neka tamnija boja bila puno preglednija. Nadam se da ćete imati razumijevanja (bolje to nego da ja idem tamo kopati )
Kuglice u podforumima nisam dirao jer su manje i teško bi se primjetila promjena. A da li se mogu staviti ove veće sa naslovne nisam siguran ali mislim da ne mogu. Probat ću ujutro.STINGer wrote:Prijedlog(zi):
Ček, jel imaš problema sa nijansama zbog monitora ili ti jednostavno ne pašu očima?STINGer wrote:- da li moguće ovu narančastu boju nepročitanog posta promijeniti da bude mrvac tamnija, npr boja kojom su napisana imena admina. Već rekoh da imam određenih problema sa nijansama boja pa bi mi neka tamnija boja bila puno preglednija. Nadam se da ćete imati razumijevanja (bolje to nego da ja idem tamo kopati )
Kopirao sam ove sa naslovne na mjesto ovih u podforumima i mislim da je rezultat prihvatljiv. Za sad imam samo osnovne: pročitano i nepročitano, ostale ću dodati ujutro.
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
Ne pašu očima... bilo bi mi lakše da su tamnije boje (uočljivije)... jebga, možda vama koji "vidite" ovo zvuči pilanje, ali meni je ovako bespotrebno naprezanjeVeroneze wrote: Ček, jel imaš problema sa nijansama zbog monitora ili ti jednostavno ne pašu očima?
Stavio sam tu boju na loptu jer je to po defaultu "druga" boja foruma (novi postovi).STINGer wrote:Ne pašu očima... bilo bi mi lakše da su tamnije boje (uočljivije)... jebga, možda vama koji "vidite" ovo zvuči pilanje, ali meni je ovako bespotrebno naprezanjeVeroneze wrote: Ček, jel imaš problema sa nijansama zbog monitora ili ti jednostavno ne pašu očima?
Meni je svejedno, samo da ne bude pretamna i slična zelenoj. Poglavinho?
banirat stingera i nema problema
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Udovoljite STINGeru molim Vas, zadnji put je to radio prije 5 i po godina, a tada je uspio sam sebe obrisati, tko zna što bi sad biloSTINGer wrote:(bolje to nego da ja idem tamo kopati )
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Što je s početnom stranicom ( http://www.issland.com/index.html )? Ostaje nepromjenjena?
Moglo se tamo prebaciti kad se konvertirao. I što mislite o nekom CMS-u za na početnu? Ima npr. jednostavan joomla port za phpBB3 koji pokazuje zadnje postove s foruma tamo, i još da se tamo neke vijest uploadaju, (a možda bi se moglo i vidjeti da se portaju nogometni rezultati s kladionica)...
U svakom slučaju, zamolio bih ako je moguće da banner sa jazavcem bude linkable. Ali da vodi na Glavni zahod, a ne na početnu stranicu kao prije.
Moglo se tamo prebaciti kad se konvertirao. I što mislite o nekom CMS-u za na početnu? Ima npr. jednostavan joomla port za phpBB3 koji pokazuje zadnje postove s foruma tamo, i još da se tamo neke vijest uploadaju, (a možda bi se moglo i vidjeti da se portaju nogometni rezultati s kladionica)...
U svakom slučaju, zamolio bih ako je moguće da banner sa jazavcem bude linkable. Ali da vodi na Glavni zahod, a ne na početnu stranicu kao prije.
Tovar madridista!
Ići će sajt na glavnu, samo da ga napravim.Griever wrote:Što je s početnom stranicom ( http://www.issland.com/index.html )? Ostaje nepromjenjena?
Jazo će se isto mijenjati, a da bude linkable i nema neke potrebe. Odmah ispod njega je link na Glavni zahod.
Jazo je predivan, jednostavno predivan.
Samo su dvije stvari beskonacne: svemir i ljudska glupost.